Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Speed992 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.03.2012 19:56    #7751     Sufler - Porady do gry - Wersja gry
Witam. Mam taki problem ponieważ podczas istalacji gry wyskakuja mi bledy plikow "data" mam laptopa ktory obsluguje tylko programy 64 bit. Czy da sie cos z tym zrobić tak zebym mogl ja zainstalować. Na starym kompie 32 bit chodzi zainstaluje sie bez problemu tylko ze nie spełnia wymagań. Prosze o pomoc.

maksiu106 Partyzant

Ja mam za to problem. Pobieram to, robię wszystko, co w instrukcji, ale w końcu i tak mi nie działa. Czy dobrze mi pobiera? Powinien być to plik .rar?

maksiu106 Partyzant

17.03.2012 08:01    #7753     Sufler - Dodatki do gry - kin4s apdejt
Mam podobny problem, ale gdy klikam "Pobierz plik", to strona na chwilę przeskakuje na stronę "zaraz nastąpi pobieranie", ale po 2 sekundach wyświetla się "Not found". Jest tak z każda rzeczą z FM 2008, jaką próbuję pobrać. Pomocy!

patrryk0098 Partyzant

16.03.2012 18:35    #7754     Sufler - Porady do gry - Dochody
Mam problem. Gram Milanem i za zajęcie 2 miejsca w Serie A otrzymałem całe.....1,8 mln euro. To nie jest normalne. Spotkał się ktoś z takim czymś? Proszę o pomoc.

maxinero Partyzant

Ja mam taki problem iż☺ wyskakuje mi powazny blad po tym jak zmienilem ligi pierwszy raz , czy ktos juz sie z tym spotkal ?

Speed992 Partyzant

16.03.2012 15:41    #7756     Sufler - Problemy techniczne - problem z baza danych
Witam. Mam problem z football manager 2012 kiedy zainstaluje i wlacze i chce zaczac "nowa gra" wyskakuje mi blad ze nie moze znalezc bazy danych. Już podczas instalacji wyskakuje bład z "data" wczoraj kupilem sobie laptopa i nie wiem dlaczego nie chce dzialać, choć probowalem na moim starym kompie to wszystko jest dobrze. Prosxze o szybka pomoc

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
Ja miałem jako patronacki Szachtar i wypożyczali mi graczy, jednego na sezon, co prawda na początku nie chciał przyjść, ale w kolejnych sezonach nie było z tym problemu.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

maxinero Partyzant

15.03.2012 19:42    #7758     Sufler - Porady do gry - FM12 Błąd
Mam dosc spory problem , gram juz 4 sezon zmienilem ligi pierwszy raz i wyskakuje mi jakis błąd .Niewiem co jest grane

kropecznik Partyzant

Jakby ktoś znalazł rozwiązanie tego problemu to proszę się nim podzielić. Ja odinstalowałem wszystkie microsoft visuale oprócz 2010, skasowałem wszystkie loga, twarze, skiny, cuda na patyku, wyłączyłem wyświetlanie stadionu w widoku 3d i dalej nic... Rozpoczęcie nowej kariery kategorycznie odpada. Co mam robić?

ship111 Partyzant

Mam najnowszą wersję gry. Zaczynam nową karierę z dodanymi w editor data:

I. Polska Liga Update 2012 v.1.0
II. Uaktualnienie by Gietz z 9.03.12.

Problem pojawia się gdy na ekranie składu wybieram drużyna U18 i brakuje tam opcji trening, która powinna znajdować się pomiędzy PODPOWIEDZI WSPÓŁPRACOWNIKÓW a NUMERY ZAWODNIKÓW. Co jest tego przyczyną? Czy wy jak gracie na łatce 12.2 to dodajecie niższe polskie ligi razem z plikiem Gietza czy po prostu na chwilę obecną oba pliki się gryzą i trzeba czekać na jakąś nową wersję? Prosiłbym o odpowiedź, gdyż cholernie mam ochotę pograć w Fma z wieloma polskimi ligami. Dzięki.

Edit. Właśnie dodałem same dodatkowe ligi dla Polski bez pliku Gietza i... dupa. To samo = brak możliwości treningu U18, bo znika jakiś cholerny przycisk... Ludzie poratujcie, bo idzie się załamać :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution