Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Kamor Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.03.2012 22:16    #7731     Sufler - Porady do gry - Przygotowania do meczu
Witam,
mam problem z przygotowaniami do meczu - za każdym razem, gdy zmienię obciążenie i obszar szczególnej uwagi, to następnego dnia wraca mi do "Ofensywne stałe fragmenty gry". Wie może ktoś jak temu zaradzić ? Z góry dzięki.

ManiekFCB Partyzant

Mam niemalże identyczny problem. Po rozmowie motywacyjnej klikam "rozpocznij mecz" po czym albo gra albo cały komputer się zacina... I nie wiem za bardzo co z tym zrobić. Mam obecnie sezon 18/19. Czy to może być wina długo już prowadzonej kariery? Bo kiedy zacząłem nową grę ten problem nie występował. Wie ktoś jak sobie z tym poradzić? :)

Falcon Przodownik pracy

20.03.2012 20:22    #7733     Inne - Gry i komputery - Fifa vs PES
Co sezon powraca odwieczny problem w co zagrać. Ja w tym roku grałem zarówno w kopankę panów z Konami jak i EA Sports. I jestem cholernie zawiedziony, z jednej jak i drugiej. Zacznę od PES. Na początek na pewno plus za tryb Champions League. Idzie się poczuć jak przed telewizorem. Reszta to już niestety minusy. Bramkarze, istny dramat w tej edycji. Po prostu szlag mnie trafiał i niejednokrotnie miałem ochotę wyrzucić monitor kilka pięter niżej. Ich interwencji nie da się nawet opisać. Następnie strzały z rzutów wolnych wykonywanych przez komputer. Nie wiem czy to tylko u mnie ale 90% jak nie więcej wolnych z 20-30 metrów kończyło się bramką obojętnie czy strzelał Ronaldo, czy jakiś ogór( niczym w fm). Gra jest bardzo dynamiczna.
Teraz czas na Fifę. Fifa jak Fifa, znowu bije od niej przynajmniej w moim odczuciu straszna sztuczność. Brak polotu w akcjach, rozgrywka strasznie wolna. Jeśli chodzi o grę komputera to nie wiem czy znowu to tylko u mnie występowało czy też nie, ale zdecydowaną większość bramek jakie traciłem to był wjazd w pole karne wzdłuż linii bocznej i wyłożenie piłki. Przez 2 sezony( tyle starczyło mi chęci ) nie straciłem ani jednej bramki z dystansu czy też stałego fragmentu.Wszystkie bramki jakie traciłem to były gole z pola karnego. Podsumowując jak dla mnie obydwie kopanki w tym sezonie są strasznie słabe, a ja sam wciąż napieram w nieśmiertelnego PES 6.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

leo21 Młody aktywista

Siema! Mam taki problem że nie mogę znaleźć gdzie jest taka opcja ''zaloguj automatycznie'' bo jak zamykam kartę i wchodzę na cmreva to znów sie muszę logować ;/

majozone Partyzant

20.03.2012 19:05    #7735     Sufler - Porady do gry - Irytujący problem z raportami
Witam. Gram Lechem obecnie mam rok 15paźdz 2016 i od pewnego czasu nie moge wejść w żaden raport meczowy jest to bardzo irytujące gdyż przedtem korzystałem z tej opcji i było wszystko ok. Bardzo proszę o szybką pomoc !

repus Młody aktywista

20.03.2012 17:51    #7736     Sufler - Porady do gry - Newgeni
Witam, mam problem z transferami newgenów do mojego klubu (legia) Otóż chcę ściągnąć takie małe koksy z Brazylii, oferuję im kontrakt. Pierwszę co rzuca się w oczy to płaca i rola. Żądają oni kluczowego zawodnika i pensji ponad 5,000 tyś na tydzień. Kiedy im oferuję taki jak oni chcą nic nie zmieniając to oni mówią iż nasze stanowiska zbytnio się różnią i zdecydowali się wycofać z rozmów.
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

jacoby Partyzant

Nie wiem, czy to problem nowej odsłony, ale mam problem z zaktualizowaniem swojego profilu, bo za każdą próbą naciśnięcia 'zapisz zmiany' zmiany są odrzucane z powodu niewłaściwego formatu adresu e-mail, notabene wpisanego przy rejestracji i niezawierającego żadnych błędów (być może przez kropkę w pierwszym członie adresu?).

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Czyli według Ciebie jest zgodne z prawem prowadzenie strony internetowej, w której zatrudnia się jakichś ludzi (odróżnienie użytkowników od redakcji), czerpie się z jej działalności jakiś zysk i wydatkuje się to jak zechce, tak? To znaczy nie będzie żadnym problemem jeśli opiszę swoje zapytanie i skieruje do Państwowej Inspekcji Pracy i Urzędu Skarbowego?
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

loswariatos Młody aktywista

Mam problem z dodaniem postów na forum. Pojawia się pusta, biała strona i wsio. (co ciekawe w tym temacie działa :P)
meglio fascista che frocio

jaruone Młody aktywista

19.03.2012 22:18    #7740     Sufler - Dodatki do gry - Edytor czasu rzeczywistego
Siemacie,
Mam problem - chciałbym zmienić barwy West Ham'u wyświetlane na pasku stanu podczas meczu - bordowe litery na niebieskim tle działają mi na nerwy i wzrok szczególnie jak zarywam noce po ciężkim dniu pracy.
Dawniej takie pierdy zmieniałem sobie RMFTE, ale odkąd stał się płatny (nie mam Pay Pala - przebolałbym nawet te 4 zł ) pojawił się problem.
Jest jakiś edytor który w trakcie rozgrywki pomoże mi wprowadzić takie zmiany ?? Bo szukałem w sieci "testowej" wersji FMRTE 5.2.2 działającej choćby przez kilka dni jako shareware i nic. A nie będę bawił się w zakładanie przez w ciul czasu kont na Pay Palu, przelewy darowizn i tego typu pierdy tylko po to by zmienić kolor.
Ma ktoś jakiś pomysł ??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.