Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam,

Po wgraniu pierwszego z trzech patchy pojawił się pewien problem przy przełączaniu między przescoutowanymi krajami. Aby pokazać o jaki ekran chodzi załączam zrzut ekranu .

I teraz pytanie, jak sobie radzicie (?) z taką sytuacją, gdy macie przescoutowane kraje - status "zakończone" (odwołując się do zdjęcia np. Szwajcaria, Belgia, Holandia) i np. zaznaczacie kraj Holandia, naciskacie przycisk "raporty" i zamiast przescoutowanych zawodników z tej ligi wyskakuje wam raport na temat Szwajcarii (w moim przypadku) ? Macie w ogóle taką sytuację? Potwierdzę to co napisałem wcześniej, że problem zaczął występować, gdy wgrałem pierwszego z trzech ostatnich patchy.

hurriicanee Partyzant

Witam. Posiadam oryginalną wersję FM 2012. Wszystko ładnie, pięknie, jednak..nie ze wszystkim. Jednym z osiągnięć, które są do zdobycia jest: zdobądź: "zdobądź 10 nagród managera miesiąca" - problem w tym, że w ogóle nie pojawia mi się co miesiąc taka nagroda w moich wiadomościach (w szczegółach ligi też nie ma). Drugi problem to nieaktualna galeria sław - w ogóle się nie aktualizuje. Gram 13 sezon ( Spoko ) w wersji 2012, zdobyłem nie tylko krajowe, ale także zagraniczne medale, punkty za wygrane turnieje - mimo to punkty nie naliczają się. Ktoś coś wie na ten temat?
Jan.

repus Młody aktywista

21.03.2012 17:58    #7723     Sufler - Problemy techniczne - Wirus. Usuwa plik fm.exe
Ja z kolei skorzystam z tematu i też zadam pytanie. Kiedy włączam komputer to tak w ok 30 % przypadków piszę iż Steam ma problem krytyczny i proszę go zreinstalować. Dlaczego się tak dzieję skoro raz się włącza a raz nie ?
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

przemkoo Ekspert

Grupa: Ekspert
Temat stworzony do rozmowy o plikach (tych z FilePlanet). Szukasz jakiegoś konkretnego pliku, a nie możesz go znaleźć? Zapytaj tutaj!

danielinho Partyzant

Grupa: Ekspert
21.03.2012 14:20    #7725     Inne - Piłka nożna - Serie A
Choć kibicuję Milanowi to nie wierzę (nie wiem czy to dobre słowo) w pokonanie Barcelony. Obecna sytuacja kadrowa Milanu + indywidualności Barcelony sprawią, że to właśnie Blaugrana wyjdzie z pojedynku zwycięsko. Z premedytacją mówię o jednostkach, bo patrząc na ogół obu zespołów Milan miałby duże szanse. Problemem jednak są szczegóły takie jak Messi.

Alex2150 Partyzant

Witam!

Mam taki mały problem z dodatkiem Deutsche Oberligen b76 do FM 11. Otóż gram sobie Sachsen Leipzig. Zespół posiada U-19 i Sachsen II (U-23). Jednak problem polega na tym, że jak przesunę zawodników do U-23 (Sachsen II) nie widać ich w drugiej drużynie. Inna sytuacja jest kiedy sprawdzam w FRMTE co się stało z danymi zawodnikami, okazuje się że są w drużynie Sachsen II (U-23). Czy ktoś miał podobny problem??

kicks Partyzant

21.03.2012 10:54    #7727     Sufler - Gra przez sieć - Gra przez internet w FM 2012
To jest kwestia ustawienia portów w twoim kompie. Polecam odpowiednik hamachi znacznie lepszy - TUNNGLE. Myśle nad napisaniem poradnika do tego programu.

@Jeszcze jedno, być może masz antywirusa i go nie wyłączasz dlatego kumpel nie może podłączyć się do twojej sieci (to częsty problem). Wyłącz antywirusa albo chociaz zaporę ruchu sieciowego.

Snakez Partyzant

mi pomógł cotygodniowy autozapis, błąd się zdarza raz na kilkadziesiąt meczy, ale nie ma problemu z powtórnym podejściem z autosave'a

carlosss89 Partyzant

Używam FMRTE często ale nigdy nie zmieniałem ani długości kontraktu czy tez zmieniałem trenerów nawet mi do głowy nie przyszło ze tak można zrobić. FMRTE najlepiej używać do kapciuszkowych edycji typu dodawanie zawodnikom pozycji, zmienianie finansów, ulubionych zagrań no i statystyk piłkarskich. Innymi rzeczami ja się nie bawiłem i nie zamierzam bo jak coś działa dobrze to poco ulepszać :)
U ciebie kolego się coś rypło w Savie i nawet nie wiadomo w czym tkwi problem. FMRATE musiał zbytnio ingerować w grę i gdzieś powstał crash.

lokibb Partyzant

Witam. Od jakiegoś czasu mam problem z błędami, które wyskakują w niektórych meczach. Po wybraniu taktyki, rozmowie motywacyjnej chcę rozpocząć mecz i wyskakuje mi taki błąd:
http://i42.tinypic.com/wmilj9.jpg
Wie ktoś co z tym zrobić? Nie mogę przez to zagrać w finale Pucharu Polski.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.