Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Alex2150 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="Jashita"] Gram na czystej grze. [/quote]

Pewnie w tym tkwi problem. Gdzieś już ktoś pisał na forum, że na czystej były problemy z tymi nagrodami.

CZENSIK Partyzant

23.03.2012 03:11    #7712     Sufler - Porady do gry - Problem z pobraniem updata
Tak jak w tytule.

Próbowałem pobrać najnowsze facepacki ale niestety bez powodzenia. Wyskakuje taki oto komentarz
http://fm.cm(...)01.1.rar

Sprawdziłem to na 3ch przeglądarkach i nic.

Jakieś wskazuwki.

hQ Partyzant

22.03.2012 22:31    #7713     Sufler - Inne - Athletic Bilbao a piłkarze z zagranicy
Jeśli chcesz grać klubem, który może ściągać zawodników każdej narodowości, to zmień drużynę i problem rozwiązany :). Bilbao ma to do siebie, że fajnie jest osiągnąć coś z klubem o takich ograniczeniach transferowych.
Polska Gola

wikthor Partyzant

22.03.2012 22:06    #7714     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Mam problem. Gram Liverpoolem pierwszy sezon, no i wiadomo niby to walko o mistrza. Ale jak tu grac o mistrza jak się tyle punktów traci na wyjeździe. Dysproporcja miedzy meczami u siebie, a na wyjeździe jest moim zdaniem jest dość duża. I pytanie: Tak jest skonstruowany Fm2012? To kwestia motywacji? Kwestia taktyki?
Tabela po 23 meczach: mecze na wyjeździe ( http://img68(...)awid.png ) i u siebie ( http://img83(...)awid.png ).
I dla porównania: mecz na wyjeździe ( http://img83(...)nfor.png ) i u siebie ( http://img84(...)rmac.png )

Czym to jest spowodowane?

przybylak07 Partyzant

Witam. Ja mam problem z okienkiem transferowym, okienko zaczyna się 8 dni później. Patrzyłem w edytorze jest ustawione dobrze a w grze jest już źle, co może być przyczyną tego i jak ewentualnie można to poprawić.

Aciel Partyzant

Witam. Jakkolwiek z taktykami nie mam żadnych problemów, tak już z treningami od wieków napotykam na swojej karierze na jakieś trudności. Stwierdziłem, że najlepiej dla mojej przyszłości z grą będzie jak po prostu oprę się na doświadczeniu kogoś co opanował to prawie do perfekcji. Chodzi mi o reżimy zarówno dla seniorów jak i juniorów, którzy mają u mnie stanowić o przyszłości klubu (zamierzam prowadzić politykę ala Bilbao).
Poza tym mam jeszcze przy tym aspekcie jedno ważne pytania. Jak wygląda sprawa treningów indywidualnych? Mógłby mi ktoś to objaśnić i czy warto?

jakub7695 Partyzant

22.03.2012 17:14    #7717     Inne - Piłka nożna - La Liga
zetkaiii - nie szalej, już wcześniej zauważyłem swój błąd, tylko nie mogłem edytować swojego postu po raz 2 (nie tylko ja mam ten problem...) Swoją drogą, ja widziałem takie sytuacje wcześniej - na MŚ 2006 oraz... tydzień temu, kiedy byłem na meczu miejscowego klubu. Aha, i nie chce kłótni, uwierz mi. Nie musisz się od razu tak rzucać... To, że jesteśmy z dwóch różnych frontów nie oznacza, że mam cię od razu z góry nienawidzić.
bugi42 - na pewno masz rację, ale sędzia musiał zrobić z siebie gwiazdę spotkania, pozazdrościł Łysolowi (wiecie, o kogo chodzi).

Bald Partyzant

22.03.2012 12:11    #7718     Sufler - Problemy techniczne - Ppr pozwolenie o prace ?
Witam mam taki problem sprowadziłem 2 piłkarzy i nie moge ich wystawić do składu bo przy nazwisku maja ikonkę ppr. Pozwolenie o prace wyczytałem że jest to jakiś błąd może mi ktoś pomoc albo jak to usunac w edytorze ?

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
21.03.2012 23:02    #7719     Inne - Hyde Park - Wyżal się!
@Drinkwater - To teraz wszystkich z A do B i na odwrót, i problem rozwiązany! ;)

Drinkwater Partyzant

21.03.2012 22:42    #7720     Football Manager - Świat taktyki - Świat treningu
Zdarza się, że mamy problem z treningiem . Potrzebujemy porady, chcemy przedyskutować jakąś kwestie. W tym miejscu będzie można toczyć tego typu dyskusje.

Na początek może garść linków do poradników na stronie:

Jeśli szukasz gotowych reżimów treningowych zajrzyj tutaj.
The only person standing in your way is you.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.