Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
25.03.2012 13:13    #7691     Sufler - Problemy techniczne - Problem ze Steamem
Sprawdź spójność plików. Wszystko po kolei jest opisane tutaj: http://www.cmrev(...)em_.html
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Coachu Partyzant

Grupa: Użytkownik
25.03.2012 13:12    #7692     Sufler - Problemy techniczne - Problem ze Steamem
Witam. Od kilku dni mam następujący problem z platformą steam. Mianowicie, gdy próbuje uruchomić grę to ciągle wyskakuję mi komunikat mówiący o tym, że gra jest obecnie niedostępna i proszę spróbować później. Wiecie może co teraz powinienem zrobić?

Łazarz21 Partyzant

25.03.2012 11:32    #7693     Sufler - Dodatki do gry - Wersja gry a FMRTE/Genie Scout
Witam, mam problem z dobraniem odpowiedniego edytora do mojej wersji gry :/
Wg FM'a wersja gry to : 12.2.2.259383
Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś mi podpowiedział jaka wersja FMRTE/Genie będzie działać na tej wersji,
Pozdrawiam.

XxGieno95xX Partyzant

25.03.2012 09:06    #7694     Sufler - Edytor - Edytor bazy danych
problem rozwiązany temat close, dzięki

jacoby Partyzant

24.03.2012 22:49    #7695     Sufler - Porady do gry - Brak zawodnika
Zacząłem ostatnio grę Salamancą z budżetem transferowym równym 0, więc zależało mi na bezgotówkowym ściąganiu zawodników. Pomyślałem o Diego Auzquim, który rozwija się ciekawie, jest z kartą w ręku i zapewne z chęcią dołączyłby do trzecioligowca.

Zdziwiłem się, ale wyszukiwarka nie znalazła takiego gracza. Pomyślałem, że problem w tym, że zapomniałem na początku dodać ligi argentyńskiej, więc postanowiłem skorzystać z nowej opcji dodawania/usuwania lig podczas rozgrywki. Datę dodania ligi fm ustalił na nazajutrz. Jednak gracza dalej nie ma. Nie wiem, czy liga ma z tym związek, skoro koleś jest free agentem?

Z bazą danych raczej to nie jest związane - mimo, że ustawioną mam średnią, bo w innym sejwie na średniej jest. Chyba, że bywa to losowo, jacy zawodnicy nie pojawiają się w mniejszych rozmiarach baz?

XxGieno95xX Partyzant

Mam taki problem ze przy wybieraniu ligi do gry Polskich to jest tylko T-Mobile i 1 liga a pozostałych brak

XxGieno95xX Partyzant

24.03.2012 17:11    #7697     Sufler - Edytor - Edytor bazy danych
Siema, jest jakiś edytor bazy danych oprócz tego dołączonego do gry ?
Chciałem sobie zrobić nowego piłkarza przed rozpoczęciem gry :)
Proszę o odpowiedzi, lub może zasugerowanie innego sposobu rozwiązania mojego problemu :)

Slayer666 Partyzant

24.03.2012 17:01    #7698     Sufler - Problemy techniczne - Problem ze wczytaniem gry
Panowie co to ma byc do cholery. Od czasu tej nowej łatki wszystko mi się psuje. Ja już nie mówię, że moja taktyka legła w gruzach, albo, ze np scauci przestali przysyłac rapory obserwowanych graczy. Dzisiaj najnormalniej w świecie włączyłem Fm, wczytałem grę, niebieski pasek doszedł do końca i wyświetlił mi się komunikat, że zapisana gra nie została wczytana, spróbowałem jeszcze raz, potem wyłączyłem grę i znowu to samo. Mam tam już 5 sezon, w samą drużynę juniorów w mojej Tuluzie wpompowałem ponad 40 mln euro, to moja najlepsza kariera a tu co?!!?!? zapisana gra nie została wczytana. Proszę niech mi ktoś pomoże

leo21 Młody aktywista

24.03.2012 15:25    #7699     Sufler - Porady do gry - Nie pokazuje mi Steama
Siema!
Zacznę od początku: Włączam rano lapka i jakieś 5 minut odzyskuje jakieś pliki czy coś ? Później jak zawsze wchodzę w steam otwieram a tam coś takiego http://i.imgur.com/P1a5C.png czekam, czekam i nic ;/ Poza tym ucięło mi gg, nie mam Menadżera Zadań ;/ Wie ktoś co jest problemem ? Może została wciśnięta jakaś konfiguracja klawiszy czy coś ? A system to Windows 7.
PS. Sceen trochę mały jak coś postaram się wrzucić większego :)

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

[quote="Lukkas10"]Szukam młodych max 17 lat zawodników do Huddersfield Town. Warunek konieczny do spełnienia to to, aby nie miał on żadnych problemów z uzyskaniem pozwolenia na grę w Anglii. Podawajcie sprawdzonych młodziaków, bo wysłać scouta mogę (póki co) tylko na teren Wysp Brytyjskich.[/quote]

Nie ma wielu zawodników maksymalnie 17-letnich, więc patrząc po nastolatkach... Odegaard, Bakenga, Coolemans, Verratti, Michale Woods, Tom Taiwo, Livermore.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.