Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

karimjaro Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.03.2012 14:15    #7671     Sufler - Problemy techniczne - Spowolnienie FM12
Mam problem ze swoim managerem obecnie mam FM 12 aktualizacja do najnowszej wersji 12.2.2

Zagrałem 3 sezony było ok, po rozpoczęciu kolejnego sezonu i zagraniu kilku meczów cała gra strasznie spowolniła. Co może być tego powodem ?

Wina sprzętu raczej nie bo wcześniej działało ok sprzęt:
Phenom x4
4 GB Ramu

Lukkas10 Partyzant

[quote="Lukkas10"]Znacie może młodziaków max. 19 lat, abym mógł wzmocnić sekcję młodzieżową w moim Huddersfield Town? Podstawowe warunki to: brak jakichkolwiek problemów z dostaniem pozwolenia na pracę w Anglii i chęć gry w klubie, który za niedługo będzie grał w Premiership :P
Scoutów wysłać mogę tylko w rejony Wysp Brytyjskich, więc zawodnik, którego mi podajecie musi być sprawdzonym grajkiem!
PS. Moja taktyka (opracowana przeze mnie :D) opiera się na środkowych pomocnikach i 3 napastnikach. Nie używam bocznych pomocników! (więc proszę mi ich nie podawać, CB, R/LB, DM, CM, ST, GK tych zawodników preferuję :D)[/quote]

Podbijam swój post!
JEŚLI ZNUDZIŁY CI SIĘ STROJE TWOJEJ DRUŻYNY W FMie, TO ZAPRASZAM TUTAJ!
http:(...)013.html

wzór na zamówienie znajdziesz tutaj:
http:(...)770.html

Slayer666 Partyzant

28.03.2012 07:33    #7673     Sufler - Porady do gry - Ligue 1 i 2
Powiem ci tak, Ligue 1 znam doskonałe bo praktycznie tylko w tej lidze gram w Fm'a. Doszedłem do wniosku, że nie ma sensu grac gdzie indziej bo we Francji wychowują się najlepsze newgeny w grze. Wiem to na 100 %, ponieważ mam za sobą kilka karier po 8,9 sezonów i w szkółce juniorów miałem powykupywanych praktycznie samych Francuzów. Na 10 doskonałych newgenów po jednych przypada z Hiszpani, Włoch, Brazyli i Argentyny a pozostałych 6 to Francuzi. Co do samego budżetu francuskich klubów to nie jest absolutnie żaden problem. Jeśli wybierzesz klub nie z czołówki ale taki w miare dobry ( Toulousa, Rennes, St. Etienne) to już w pierwszym sezonie uda ci się zebrac na samej sprzedaży nie potrzebnych zawodników ze 4,5 mln euro, co pozwoli ci zakupic od razu piłkarzy, którzy wzmocnią twój zespół. Ja zawsze w pierwszym sezonie robie tak, że kupuję Kare za 1,1 miliona, Jaliego za 200tys euro i Bressana za 1,2 miliona, na te transfery wystarczy miec ze 2 miliony euro, bo ja zawsze kupuje na raty. Tych trzecz zawodników po 2,3 sezonach można opchnąc każdego po dobre 10, 14 mln euro co zapewni nam wielki zastrzyk gotówki, pozwalający nam na zakup najlepszych newgenów, co za tym idzie układac zespół na lata. Za prawa do transmisji meczów + miejsce w lidze dostajesz średnio co roku ok. 20 milionów euro, a jeżeli udaje ci się grac w miare regularnie w LM to w 3,4 sezony możesz stworzyc klasówy zespół. Liga Francuska jest specyficzna, bo idealni nadaje się na wilosezonowe kariery. Jedyny minus to PNA, ale twoi piłkarze wyjeżdżają na średnio 4,5 meczy ligówych, w których możesz dac grac rezerwowym, albo piłkarzom wypożyczonym z innych klubów, za których nie trzeba płacic ( Grenier !) Ogólnie Ci polecam tą lige, bo jest szalenie wyrównana, a jeżeli jestes doskonałym strategiem i wybierzesz jakis fajny klub, to możesz już w pierwszym sezonie walczyc o mistrza.

Diego90 Partyzant

28.03.2012 03:01    #7674     Sufler - Porady do gry - Ligue 1 i 2
Witam, mam być może dość błahy problem ale dla mnie istotny. Grałem już wieloma ligami jednak jest jedna rzecz, która odpycha mnie od ligi francuskiej. Otóż budżet tamtejszych klubów ( chyba wszystkich ) równy jest zeru. Jak to jest i dlaczego? Czy po sezonie się to zmienia? Czy to jakiś błąd. Proszę o szybką odpowiedź . Pozdrawiam

Sammson Partyzant

27.03.2012 21:19    #7675     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa bazy treningowej
hej

Mam najnowszą wersję fm 12 i pewien problem, gram dolcanem ząbki 3 sezon i chciałbym rozbudować bazę treningową obecnie na poziomie zadowalającym ale zarząd mówi, że nie ma funduszy mimo, że na koncie jest 11 mln. zł. Zarząd reaguje w ten sam sposób od kilku miesięcy chociaż zawsze było kilka mln. zł na koncie klubu. To jest bug, mam to przeczekać czy może jest jakieś inne rozwiązanie?

majozone Partyzant

27.03.2012 20:40    #7676     Sufler - Porady do gry - Irytujący problem z raportami
wydaje mi się że bardziej tego problemu nie da się sprecyzować. Gram w FM12. Ogromna baza danych. Czas gry to ponad 60 dni. Od pewnego czasu mam problem gdyż nie mogę obejrzeć żadnego raportu meczowego zarówno w meczach ligowych jak i pucharowych. Po prostu klikam na wynik i nic się nie dzieje a powinno przekierować mnie do kolejnego ekranu (analiza meczu,oceny piłkarzy itp...)

Haay Partyzant

27.03.2012 18:11    #7677     Sufler - Porady do gry - Problem z zawodnikami
Ok sprobuje nawet do zera.
Ale jest jeszcze drugi problem czyli ich pensji. I kluby nie chca im tyle placic. To w tym momencie lepiej jest ich oddac i placic im chociaz czesc pensji jak np sie jednego pozbylem co mu placilem 11k a teraz do konca kontraktu place 3,7k??

Haay Partyzant

27.03.2012 13:31    #7678     Sufler - Porady do gry - Problem z zawodnikami
Witam.
Mam dosyc duzy problem z moimi zawodnikami. Gdyz zaczalem nowy sezon LeMans i juz odnioslem troche sukcesow min. Faza grupowa LE(poprzez puchar francji), w pierwszy sezonie awans do ligue 1 oraz w ostatnim sezonie 7 miejsce w lidze.
Mam kilku niepotrzebnych zawodnikow ktorym dosyc srogo place. Jeden nawet zadal placy 21,5k euro/tyg. i zdecydowalem ze jednak lepiej bedzie jak go zwolnie na zasadzie wolnego transferu. Jednak jest to dosyc kosztowne bo wyplacilem mu az 1,1kk.
Takich zawodnik jest jeszcze kilku ktorym place w granicach 12-18k a nie sa mi wcale potrzebni.

Macie moze jakis sposob na pozbycie sie ich z klubu?? Albo moze inaczej. Jaki wy macie sposob na takich niepotrzebnych grajkow a dosyc znacznie zmniejszaja wam mozliwosci rozwoju poprzez wyplacanie im takich pieniedzy za nic.

Pozdrawiam.

P.S Zapomnialem dodac ze juz chyba od miesiaca staram sie ich pozyc poprzez proponowanie innym klubom. Ale wszyscy narzekaja ze zadaja sobie za duze pensje albo cena wywolawcza jest za wysoka (gdzie z wartosci 1,7kk schodze do 250k tylko zeby sie ich pozbyc)

JasioMruz23 Partyzant

WITAM !!!

Mam problem bo od kolegi wziełem gre na pendrive i nie sciągałem przez steama i nie moge sciągnać patcha 12.2.1 bo jest mi potrzebny do gry z CM Revolution Polska Liga Update 2012 1.1

Mam Pytanie czy moglibyście zrobic dla mnie i dla tych co mają ten sam problem, zrobic ta ligi przeniesc na patch 12.0.4.????

Proszę!!!

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
Nie da się, mam ten sam problem w mojej karierze.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution