Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Godric212 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.03.2012 21:34    #7661     Sufler - Porady do gry - Zgłoszenie kadry do LE
Gram Palermo pierwszy sezon i mam problem z zgłoszeniem kadry do LE, do 3 rundy eliminacji konkretnie otóż muszę mieć w składzie min. 4 zawodników szkolonych w klubie przez 3 lata między 15 a 21 rokiem życia. Niestety mam tylko dwóch, nawet jak przeniosę rezerwy lub młodzików i ich zgłoszę to i tak nie zalicza mi i nie mogę kontynuować gry. Co robić?

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

29.03.2012 18:59    #7662     Inne - Piłka nożna - Ekstraklasa
A co będę jadł na obiad 22 czerwca 2017 roku o godzinie 14:37? Idąc Twoim tokiem myślenia... to żaden nowy klub nie może dołączyć do tych dobrych. Już pominę, że owszem, gdyby to były beniaminki, mogłoby chodzić o jeden dobry sezon, a Ruch nie pierwszy raz jest w ścisłej czołówce. A jaką masz pewność, że Wisła się wzmocni? Stracili prezesa, bo po prostu nie było kasy. A Legia? ITI najpewniej nie sypnie bez mistrzostwo, bo się zasłoni, że były duże wydatki zimą, no i to by się akurat zgadzało. Lech? Problemy finansowe, nie płacą Arboledzie. Polonia? Tu pewnie by była kasa, ale czy im się uda? Michniewicz mówi: wygramy 6 meczów. No ciekawe...

Zresztą Ruch podobno nawiązał współpracę ze znaczącym sponsorem, a Koronę zawsze może ktoś przejąć, zresztą. Pieniądze nie grają. Wzmocniona Wisła, Legia, były klepane przez Estończyków... chciałoby się powiedzieć Cypryjczyków, ale oni są już dawno przed Polską. Nie żyją historią, nie mówią: nie mamy szans, to Polska! Brązowy medal na Mistrzostwach Świata mieli... A guzik mnie obchodzi kto będzie grał, ale uważam, że jeśli Ruch czy choćby ŁKS będą przed wielkimi, rzekomo, polskimi firmami (Legia, Wisła, Lech, Polonia) to nie widzę powodu by mówić, że lepiej by było zobaczyć tam uznane marki, które przecież de facto nie potrafiły pokonać tych 'leszczów', bez gwiazd, pieniędzy i szans...
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

SebolOsW Partyzant

Witam. Mam ogromny problem. Przez to, że dawno nie zagrzałem gdziekolwiek miejsca nie czuję się 100% graczem FM-a. Po prostu nie mogę znaleźć ciekawego klubu... Niska liga - ehh, brakuje pucharów. Mocna drużyna - za łatwo.. Średniak - czasem brakuje nerwów, albo raczej motywacji.

Jest mi ktoś w stanie polecić jakiś fajny klub, byle nie z Anglii, Włoch i Niemiec. Coś, co może mnie przykuć do monitora dłużej? Coś wypróbowanego, może być średniak, z kasą. Lecz nie pogardzę żadną propozycją. Liga najlepiej najwyższa w danym kraju, lecz nie koniecznie. Nie mam określonych referencji. Tak z dobroci serca. Pomoże ktoś?
Més que un club. Visca el Barça.

zaczon Partyzant

29.03.2012 10:58    #7664     Sufler - Porady do gry - Steam-nie uruchamia gry
Witam!!!
Nie mogę odpalić gry. Gdy próbuję ją włączyć to wyskakuje mi taki problem:

Error: Unable to find some essential data. Please ensure that the game is installed correctly. IF the problem persists , please contact technical support

co zrobić aby naprawić ten błąd. Bardzo proszę o pomoc

matsuchocki Partyzant

29.03.2012 10:42    #7665     Sufler - Inne - Problem z wypłaceniem pieniędzy?
Witam skończyłem 1 sezon w necastle w premiership. Przed rozpoczaciem nowego sezonu dostalem wiadomosc ze dostaje 40 mln za prawa transmisyjne za lige angielska. Ale stan konta klubu wogóle sie praktycznie nie zmienił. Jaka jest tego przyczyna?

zaczon Partyzant

Witam!!!
Nie mogę odpalić gry. Gdy próbuję ją włączyć to wyskakuje mi taki problem:

Error: Unable to find some essential data. Please ensure that the game is installed correctly. IF the problem persists , please contact technical support

co zrobić aby naprawić ten błąd. Bardzo proszę o pomoc

Falcon Przodownik pracy

28.03.2012 17:33    #7667     Inne - Piłka nożna - Quiz piłkarski.
Sentymentalnie. Jak ktoś zgadnie, niech dodaje, bo mnie już dzisiaj może nie być .
Myślę, że nie będzie żadnych problemów
http://image(...)0med.jpg
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

majozone Partyzant

28.03.2012 15:39    #7668     Sufler - Porady do gry - Irytujący problem z raportami
[quote="ElHarnasReaktywacja"]FM przechowuje w swojej pamięci tylko pewną ilość raportów meczowych. Z biegiem czasu, te coraz starsze, znikają. Nie ma w tym nic dziwnego. Sprawdź czy możesz przejrzeć raporty w kilku ostatnich kolejek. Jeśli i one nie działają, to nie wiem. Nigdy z czymś takim się nie spotkałem[/quote]

Tak wiem tylko mój problem polega na tym, że nie moge otworzyć kompletnie żadnego raportu nawet tych ze spotkań rozegranych przed chwilą ;/

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

28.03.2012 14:31    #7669     Sufler - Porady do gry - Ligue 1 i 2
Weź po prostu Monaco. 14 mln euro powinno Ci styknąć, dużo kasy jest utopione w pensjach, co oczywiście jest plusem, bo możesz się pozbyć zbędnych zawodników. Z newgenami jest różnie, we Francji czasem rodzi się naprawdę wielki gracz... i kilku mniejszych. W Anglii zazwyczaj 1 kapitalny, a reszta lekkie szroty. Z tym, że prócz Anglii jest Irlandia i Szkocja, skąd za grosze można kupować ogromne talenty. Do Francji niby też, ale może pojawiać się problem aklimatyzacji. Ja właśnie się waham. Monaco czy Leeds...
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

karimjaro Partyzant

28.03.2012 14:19    #7670     Sufler - Problemy techniczne - Spowolnienie FM12
Stacjonarny

Dziwna sprawa że tak nagle spowolniło a działało wszystko ok, net 6 mb a więc steam raczej nie powinien spowalniać.

Jest to problem tylko z obecną grą, jak zacząłem nową całkiem grę wszystko ok, ale tu już gram 4 sezon a więc szkoda dlatego też czekam na propozycję.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.