Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Glosario Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.04.2012 16:17    #7631     Sufler - Dodatki do gry - Genie Scout - Avast
Mam pewien problem z Genie Scoutem. Kiedy próbuje go otworzyć wyskakuje okienko Avasta i informuje mnie, że " program może być niebezpieczny dla komputera". O co chodzi? Wcześniej czegoś takiego nie miałem.

KubaLechita Partyzant

03.04.2012 15:43    #7632     Sufler - Gra przez sieć - Problem z gra sieciowa
Witam wszystkich!
Chciałem zagrać ostatnio w FMa 2012 z kolega przez internet, ale on ma nieoryginalna gre. Zdaję sobie sprawę z tego, że zaraz posypia sie komenatarze o piractwie mojego kolegi, ale nie kazdego stac na oryginalnego Fma. Jak pewnie wszysycy wiedza, koniecznoscia jest posiadanie tego samego uaktualnienia, zeby moc grac przez neta. Tak wiec ja mam automatyczne aktualizowanie patchy przez steama, a on niestety nie. czy jest jakas mozliowosc odinstalowania u mnie patchy, co umozliwiloby nam wspolna gre? a moze znacie jakis inny sposob, ktory pomoglby nam w grze? z gory dzieki i pozdrawiam

Zielone... Partyzant

03.04.2012 15:13    #7633     Sufler - Problemy techniczne - Problem ze scoutem
Gram 4 sezon z Koeln, chce odpalic Scouta i wyskakuje mi ze string is too long, co zrobic? nie uda mi sie tego save juz scoutem odpalić?

Piterol Partyzant

03.04.2012 13:16    #7634     Sufler - Porady do gry - Jak zachęcić?
Witam.

Mam pytanko, bo sytuacja wygląda tak:

Zespół : Podbeskidzie Bielsko-Biała
Sezon: 2013-2014
Data : 22.10.2013
Sukcesy : 2 miejsce w Ekstrakasie, Puchar Polski, grupa Ligi Europa ( Po 2 meczach mam 2 miejsce i 3 punkty przewagi nad 3 zespołem)
Fundusze : 15mln zł stan konta
Frekwencja : 4468
Pojemność stadionu : 4500

Teraz problem jest taki, że chciałbym zbudować nowy stadion i próbuję mniej więcej od pół roku różnymi sposobami zachęcić zarząd, ale za każdym razem mi się nie udaję co mam zrobić?

Bardzo proszę o odpowiedź

Z poważaniem Piterol ;)

daver1977 Partyzant

witam gram MILANEM i chce kupic bramkarza na lata...mam problem miedzy dwojka Leno i ter-Stegen.ktorego byscie polecili?wiem ze obaj sa bardzo dobrzy ale nie wiem na ktorego sie zdecydowac.

techniczny Młody aktywista

03.04.2012 10:07    #7636     Sufler - Porady do gry - Obniżka formy.
Mam to samo.
W pierwszej karierze w pierwszym sezonie mistrzostwo Widzewem bez większych problemów. Grałem składem praktycznie tym, który dostałem na wejście. Sparingi przed drugim sezonem też były ok. Jak tylko zaczął się sezon - porażka za porażką albo męczone remisy. Piłkarzom jakby odechciało się grać. W ogóle się nie starali, odpuszczali walkę, celność podań na poziomie początkującego dzieciaka z podstawówki. Morale i kondycja bez zastrzeżeń. Przerwałem karierę.

Druga kariera - pierwszy sezon Wisłą K., drugie miejsce bez większych problemów. Śląsk Wrocław niestety za daleko uciekł, żeby go dogonić. Drugi sezon - ten sam scenariusz co przy Widzewie - brak zaangażowania, niecelne podania, totalna olewka. Zacząłem trochę kombinować i na moje oko wygląda to tak, że gdy drużyna zna już taktykę perfekcyjnie to zaczyna wszystko olewać. Więc dokonałem im drobnych korekt - a to zmiana szerokości gry, a to inne tempo, a to zmiana stylu podań, a to zmiana pozycji jednemu grajkowi. Znajomość taktyki wtedy spada, więc zawodnicy muszą się jej uczyć i co ciekawe bardziej angażują się w grę. Nie wiem czy faktycznie tak to wygląda, ale ja tak to widzę. Po przerwie zimowej w drugim sezonie znów ekipa zaczęła męczyć remisy. Wkurzyłem się gdy fuksem wygrali 1:0 z ostatnią drużyną w tabeli. Znów im ciut zmieniłem w taktyce. I gra gitara. Znów jest zaangażowanie, chłopaki zostawiają płuca na boisku. Bo nic nie wkurza mnie tak jak brak zaangażowania. Nie wściekam się jak przegrywają, nawet trzema czy czterema bramkami, ale nie odpuszczają, walczą. A jak widzę że się szwędają po boisku jakby byli na plaży to mnie krew zalewa.

wujeks Partyzant

03.04.2012 01:01    #7637     Sufler - Porady do gry - wzrost poziomu trudności
[quote="buczek93"]Gra zrobiła się nieco trudniejsza, więc przestańcie narzekać tylko weźcie się do roboty, żeby utrzymać i podnosić poziom sportowy Waszych drużyn. Ja swoim City nie narzekam...[/quote]

No gdyby, grał City też pewnie bym nie narzekał... Ale jednak w słabszych drużynach dyskomfort jest spory, głównie ze względu na tragiczną postawę obrony. W nowym sezonie rozegrałem 4 mecze, w których straciłem 9 goli z czego 7 po błędach defensorów. W sumie te dwa pozostałe też były dosyć dziwne. Dośrodkowania, w których mój zawodnik stojący obok atakującego nie wyskoczył tylko spokojnie czekał aż tamten strzeli. Ale uznam to, że gra po prostu obliczyła, iż umiejętność gry głową jest za niska żeby w tej sytuacji móc coś zaradzić. Dla porównania drużyna, która straciła najmniej goli w lidze (1) ma obrońców o umiejętnościach zbliżonych do moich graczy. Tylko w jednym meczu zachowałem czyste konto, a to głównie dlatego, że udało mi się zdominować rywala w środku pola i praktycznie nie przedzierał się pod moje pole karne. Jednak grając drużyną z dołu tabeli nie jest to takie łatwe w każdym spotkaniu.
Grając jeszcze w I lidze po 23 meczach miałem 14 goli straconych. Zainstalowałem patcha - grając do końca rozgrywek, czyli praktycznie połowę meczy co wcześniej, straciłem w nich o jednego gola więcej.
Producenci chyba po prostu uznali, że gra obrony jest zbyt dobra, więc postanowili ich trochę przytemperować, ale znowu przesadzili w drugą stronę i jest kompletna kompromitacja linii defensywnej. Prowadząc silną ekipę pewnie tego się nie dostrzega, bo rywal mniej przebywa pod naszą bramką, lub wysokie umiejętności obrońców ograniczają negatywny wpływ zmian na ich grę. Jednak w słabszych klubach jest to spory problem znacznie utrudniający rozgrywkę. Bo żadna taktyka nie pomoże na to, że obrońcy biegają jak dzieci we mgle a odbiór piłki to dla nich czarna magia. Na lepszych już mnie nie stać...

KevinTNT Partyzant

03.04.2012 00:35    #7638     Sufler - Porady do gry - Obniżka formy.
Witam. Gramy z kumplem po sieci grę w Polskiej Ekstraklasie- Wisłą i Lechem. Ja prowadzę Lecha, jesteśmy w połowie 3 sezonu. Zauważyliśmy, że scenariusz w ciągu sezonu jest zawsze taki sam (okaże się jak się skończy po obecnym sezonie). Mianowicie- rundę wiosenną mój Lech "goli" wszystkich w imponujących rozmiarach (wyniki po 5-0 przestały mnie dziwić, a nawet 8-0 z Koroną się zdarzyło), następnie przychodzi przerwa zimowa i moja drużyna łapie straszny dołek. Drużyny, które z taką swobodą ogrywałem teraz sprawiają mi wielkie problemy, a porażka z Cracovią przelała czarę goryczy i postanowiłem się kogoś poradzić. Dzięki przerwie zimowej wyleczyli się u mnie wszyscy gracze, tak więc gram optymalnym składem, u żadnego zawodnika nie ma problemów kondycyjnych, morale na najwyższym poziomie. A jednak coś przestaje grać. Dodatkowo zaobserwowałem w każdym meczu w tej rundzie u kilku moich zawodników nagłą obniżkę kondycji w trakcie meczu, co odbijało się na ich grze. W rundzie wiosennej ten problem nie był aż tak dotkliwy. Czy może być to zwykłe "pokopanie" przez rywali?
Z czego może wynikać ten problem obniżki formy?
-Braku motywacji u zawodników?
-Odrzucanie przeze mnie ofert innych klubów? (jednak muszę zaznaczyć, że nie cierpi na tym ani morale, a zawodnicy nie mają problemów z tym, że nie chce ich puścić do innego klubu)
-Może należy im zaaplikować w przerwie trening kondycyjny?
Byłbym wdzięczny za jakiekolwiek podpowiedzi.
Pozdrawiam :)

daver1977 Partyzant

02.04.2012 23:43    #7639     Sufler - Porady do gry - LENO czy tER-STEGEN???
witam gram MILANEM i chce kupic bramkarza na lata...mam problem miedzy dwojka Leno i ter-Stegen.ktorego byscie polecili?wiem ze obaj sa bardzo dobrzy ale nie wiem na ktorego sie zdecydowac.

szwejas Partyzant

02.04.2012 19:40    #7640     Sufler - Porady do gry - liga francuska zespół rezerw
Witam. Właśnie zacząłem nowy sezon we Francji i pojawił się problem z drużyną rezerw. Tak jak w zeszłym sezonie, gra w CFA C, już 3 mecze rozegrała, tylko że w tym sezonie nie widzę informacji o jej meczach. Wchodzę na terminarz rezerw, widzę wyniki, ale nie ma nic w szczegółach, nawet strzelców bramek. Zawodnicy będący w rezerwach grają w niej, widać to w ich historii, ale zawodnicy 1. zespołu udostępnieni do gry w rezerwach w niej nie grają, co jest dla mnie frustrujące. Mam 2-3 zawodników którzy obecnie nie łapią się do 1. zespołu, są na wypadek kontuzji, więc udostępniłem ich drużynie rezerw by nie stracili ogrania. Jak przesunę ich do rezerw, to się buntują, że są za dobrzy itp. W zeszłym sezonie nie miałem takiego problemu, kogo udostępniłem rezerwom ten grał w CFA C. Czy jest na to jakieś lekarstwo?

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.