Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

astromat Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.04.2012 11:57    #7591     Sufler - Edytor - Problem z nazwą kraju
Czesć, jak już pisalem w innym dziale pracuję nad dodatkiem - nowy kraj - Kaszuby oraz liga Kaszub.
Jak na razie wszystko idzie dobrze. Kaszuby storzylem poprzez edycję istniejącego nieaktywnego kraju - Górna Wolta. Kraj przeniosłem do Europy, dodałem do UEFA, FIFA, kraj ma miejsce w rankigu i punkty w klasyfikacji Europejskiej (żeby zbilansować ilość krajów - wypisałem San Marino z UEFA i FIFA). Od razu został rozlosowany w eliminacjach Mistrzostw Świata.
Probelm w tym, że pomimo zmiany nazwy kraju na Kaszuby, przymiotniki w opsiach np: zamiast Kaszubski ZPN, pojawia się napis Górnowoltyjski ZPN. Wklejam link: http:(...)zuby.jpg.
Pamiętam, że w którymś z poprzednich edytorów można było edytować te przymiotniki, jak jest w FM 2012?

Gra bez problemu generuje newgenów z polskimi nazwiskami, gdyż przeniosłem region pomorze do Kaszub. Zapowiada się ciekawie ale proszę o pomoc jeśli ktoś zna rozwiązanie.

Werderowiec Partyzant

07.04.2012 11:37    #7592     Sufler - Inne - Problem z druzyna rezerw w Bundeslidze
Witam!
Mam duzy problem. Gram od ok 10 sezonow w Bundeslidze Werderem Brema. Kilka sezonow temu z mojej druzyny rezerw odeszla ponad polowa zawodnikow(przechodzili do pierwszej druzyny i/lub nie chcieli przedluzyc kontraktow). Skutkiem tego druzyna rezerw stracila prawa do gry w 3 lidze. Co mam zrobic by moja druzyna rezerw wrocila do 3 ligi?
Pozdrawiam

Raffik Partyzant

Witam otóż mam maleńki problem.... Po pobraniu ligi CM-Revolution-Asian-Leagues-vol_1 i wgraniu w dane miejsce Arabską ligę... i uruchomieniu Fm 12, w czasie ładowania Kreatora Lig wyskakuje błąd, że ilość drużyn Saudyjska Ekstraklasa (14) jest za duża (12)
Czym to może być spowodowane?

Z góry dzięki za Odpowiedź.

faberpl Partyzant

Witam,

Mam problem z FM 2012. Mianowicie uruchamiam i wszystko jest ok, ale co jakiś czas pokazuje mi się szary ekran z paskami zamiast gry. Gdy zminimalizuję grę do paska i z powrotem przywrócę to już jest okej, ale za często wywala mi ten ekran, co jest grane? Dodam, że parę miesięcy temu grałem w FM 2012 i nie było żadnego problemu... Ostatnio był stawiany system od nowa.

Czego może to być wynikiem? Brakuje mi jakichś sterowników czy coś? Mój komp to Athlon 64 X2 Dual 3800+, 1GB RAM, karta graficzna GeForce 7900 GS. Co poradzić, bardzo proszę o pomoc, napaliłem się na nową karierę w te święta!

Raffik Partyzant

07.04.2012 10:21    #7595     Inne - Piłka nożna - Ekstraklasa
[quote="WariatCFC"]Rewolucja w Lechu? Oni nie mają pieniędzy, jedynie sprzedaż Rudnieva może dać im zastrzyk gotówki. Z Lecha po sezonie odchodzą Szymon Drewniak, Dimitrije Injac, Marcin Kikut, Semir Stilić, Bartosz Ślusarski, Grzeogrz Wojtkowiak, a zastępców nie widać. W dodatku kolejny sezon bez pucharów się szykuję.

Wisła jak zawsze po beznadziejnym sezonie robi rewolucję, tylko kto przyjdzie do klubu bez europejskich pucharów, pieniężnie też nie jest wesoło.

Ciekawie w Polonii będzie, Wojciechowski powiedział, że jak nie będzie pucharów, to nie będzie sponsorować klubu, a obecna forma sąsiadek z K6 nie wróży im dobrze.

To może być przełomowy sezon dla Legii i Ruchu, Legia przy biernej postawie reszty stawki może zdobyć mistrzostwo, dzięki czemu oddali się od konkurencji. Era dominacji Legii? Jestem na tak. Ruch po dobrym sezonie może znaleźć wreszcie dobrego sponsora, niedługo mają się przeprowadzić na wyremontowany stadion Śląski, więc kibice się znajdą. Jeszcze niech Widzew odbuduje swoją potęgę, to w Polsce znów trzy największe firmy będą rozdawać karty.[/quote]

Co do pieniędzy to większe problemy z finansami mają Wisła i Śląsk, z tego ta pierwsza ma już poważny problem...
Co do lecha to zapewne od przyszłego sezonu do pierwszej drużyny będzie dołączony Patryk Wolski....
Mówi się jeszcze o transferze Pawła Olkowskiego z Górnika Zabrze do Lecha Poznań....
Co do odejścia to zapewne: Stilić z tego względu, że kontrakt mu się kończy a porozumienia nie widać....

Natomiast co do dzisiejszego meczu Legia-Ruch to zdecydowanie stawiam na Ruch który jest obecnie wyśmienitej formie... lecz nie wiadomo bo mecz jest zdecydowanie wyrównany.....

[quote]Dzisiaj Legia-Ruch, na kogo stawiacie? Ja osobiście stawiam na Legię, i chciałbym żeby wygrała, bo Ruch jest w bardzo dobrej formie, ale tylko na naszą polską ekstraklasę, w pucharach poległby z Fc Vallettą lub innym tego typu klubem, oczywiście takie są moje odczucia, bo oni grają to samo od 2-3 lat, więc jeśli już ktoś ma mieć mistrza, to niech będzie to Legia.[/quote]

A który Polski klub nie poległby z tego typu drużyną..... Ewentualnie wygrana po ciężkim boju... :P Każda Polska drużyna ma kiepski start w Europejskich Pucharach, dużo by było można wymieniać przykładów ich męczarni :P Polskie kluby dopiero się budzą.... Jak już przyjdzie co do czego....

Raffik Partyzant

07.04.2012 10:08    #7596     Sufler - Dodatki do gry - Ligi grywalne
Również mam ten sam problem, tylko że właśnie z ligą cypryjską.... nawet po załadowaniu owej ligi w edytorze.... i zrobieniu testu zasad ligowych, wyskakuje błąd niezgodności.... (Ligi grywalne Europejskie pobrane z Cmrev)

Pozdrawiam.

Czeris Partyzant

07.04.2012 08:56    #7597     Sufler - Inne - Morale
Odkąd Steam zaktualizował FM do wersji 2.2, pojawił się problem z morale. A, mianowicie, tak naprawdę czegokolwiek nie powiem, to zawodnik negatywnie to odbiera podświetlając się na czerwono, czy wy też macie podobny problem , czy rzeczywiście popełniam jakiś błąd. Dodam ,że poprzednio również stosowałem swój styl rozmów, i miał on pozytywny efekt.

Korzystając z okazji życzę wszystkim użytkownikom wesoły i spokojnych Świąt, spędzonych w Rodzinno-FM'owych tonie. Pozdrawiam

GoralPL Partyzant

07.04.2012 02:37    #7598     Sufler - Porady do gry - przedmeczowy problem
W steamie wejdź w biblioteke . Prawym na FM 12 i właściwości -> Pliki lokalne i sprawdź spójność plików . To problem z plikiem Speed.xml gdy ten sposób nie zadziała usuń ten plik i znowu sprawdź spójność plików .

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
07.04.2012 00:36    #7599     Sufler - Porady do gry - Niewidoczne bramki
Zdarzyło mi się, ale w FM 2010. To niedociągnięcie gry, nie da się tego przewidzieć, ani w żaden sposób naprawić. Po prostu czasem się zdarza, ale odpowiadając na Twoje pytanie - nie, to nie będzie zdarzać się notorycznie. W zasadzie nie powinno już nigdy więcej. A jeśli jednak, to SI, nie ty, będzie miało poważny problem ;)
twitter.com/Ceyvol

topimano Partyzant

Stworzyłem koszulki. Są mojego pomysłu i dla mojej drużyny, a co najważniejsze, moje pierwsze. w Adobe Photoshop (próbował ktoś w Gimpie, da się?). Wszystko w zgodzie z artykułem zamieszczonym w poradniku. Super! Ale problem pojawia się później. Ściągnąłem fmXML i FM Graphics Configurator, ale zawsze pyta mnie o ID. Wpisuję 1 lub 2, tworzę odpowiedni plik i wrzucam go do instalki. Ale w grze nie pojawiają się. Pewnie źle coś robię z tym ID, ale gdzie to znaleźć? Wie ktoś coś? Będę wdzięczny

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.