Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Motor1906 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Próbowałem, pod każdym problemem odnośnie ściągania pojawia się taka sama rada, więc próbowałem, efekt jest taki sam.

nyord Partyzant

Kox sciagnij sobie II i III ligi polskie i zacznij w jakims klubie w III lidze co jest skazany na porazke. Po sezonie, jak sie uda Tobie awansowac wyzej dostaniesz propozycje z I ligi polskiej. W sezon, dwa jak bedziesz dobrze sie spisywal to powinienes grac w ekstraklasie, no a potem wiadomo budowa najpierw klubu ktory bedzie sie bil o mistrzostwo Polski, a potem o najwyzsze cele.

Ja wlasnie tak zrobilem i nie moge przestac grac na tym save. Zaczynalem Narwia Ostroleka z ligi III mazowiecko-lodzkiej, po sezonie awans i propozycja od podbeskidzia(spadli z ekstraklasy) i z warty. Przyjelem propozycje Warty i musze przyznac ze to byla bardzo dobra decyzja. Kibicie dopisuja, pani prezes pomaga jak klub ma drobne problemy finansowe, a i fundusze nie sa zle na place. Obecnie mam 2015 rok z tego co pamietam i moge sie pochwalic zwyciestem w pucharze polski (3:1 z Legia w finale). Teraz bede sie bil o europejskie puchary, lecz z moim skladem nie mam szans zajsc daleko. Niestety europa to nie polska i poziom jest wyzszy, lecz za pare sezonow...kto wie :]

nyord Partyzant

11.04.2012 17:21    #7553     Sufler - Inne - Przekazanie Fma? Jak?
Witam,
chce kupic koledze Football managera na urodzinki. Na allegro sa gotowe juz konta z cd key do niego. Problem w tym ze on juz ma swoje konto i na nim dosc sporo gierek, dlatego mam pytanie. Czy da sie zrobic tak by jak kupie Football managera to mu go jakos przekazac z tamtego konta na jego? Jezeli tak to powiedzcie prosze jak.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
[quote="Motor1906"]Panowie prosze o pomoc, przy każdym pliku wyświetla mi się jakiś błąd 404, że nie ma wybranego pliku...

http://www.cmrev(...)lek.html

tym razem pod tym linkiem, jeżeli ktoś wie co na to poradzic to prosze o pomoc, nie chodzi już konkretnie o ten jeden link, ogólnie bo dany problem powtarza się w kółko. Czy mam coś zainstalować? kilka dni temu musialem wymienic dysk w laptopie poniewaz poprzedni ulegl uszkodzeniu, wiec komputer jest w zasadzie czysty.

Ewentualnie czy mozna jakos sciagac tego typu pliki przez steam? nigdy z niego nie korzystalem, gre odpalalem z plytki, dlatego tez nie posiadam zbyt rozleglej wiedzy na temat jego zastosowania.

z gory dzieki za pomoc, pozdrawiam.[/quote]

Korzystaj z mirrorów.

tomek925 Partyzant

11.04.2012 14:21    #7555     Sufler - Gra przez sieć - Problem z grą przez internet
Witam, mam problem z grą przez internet w football managera 2008. Problemu nie było gdy miałem winXP, wtedy wszystko było w porządku. Tzn. robiłem nową grę, tworzyłem serwer (nazwę+hasło), podawałem IP koledze wraz z hasłem on wchodził do gry i wszystko było tak jak należy.

Wszystko się zmieniło gdy zainstalowałem win7. Gdy utworze serwer pokazuje mi 2 IP (IP / IP) i dołączenie do gry jest po prostu niemożliwe. Nie wiem czy coś pomoże to iż problem mam również z grą QuakeLive. Po zalogowaniu do tej gry mój Ping=999. Wnioskuję, że oba problemy mogą być powiązane.

Nie wiem czy ktoś tu zagląda, ale jeżeli taka osoba by się znalazła to prosiłbym o próbę udzielenia mi pomocy. Z góry dziękuje za fatygę i pozdrawiam :)

Motor1906 Partyzant

Panowie prosze o pomoc, przy każdym pliku wyświetla mi się jakiś błąd 404, że nie ma wybranego pliku...

http://www.cmrev(...)lek.html

tym razem pod tym linkiem, jeżeli ktoś wie co na to poradzic to prosze o pomoc, nie chodzi już konkretnie o ten jeden link, ogólnie bo dany problem powtarza się w kółko. Czy mam coś zainstalować? kilka dni temu musialem wymienic dysk w laptopie poniewaz poprzedni ulegl uszkodzeniu, wiec komputer jest w zasadzie czysty.

Ewentualnie czy mozna jakos sciagac tego typu pliki przez steam? nigdy z niego nie korzystalem, gre odpalalem z plytki, dlatego tez nie posiadam zbyt rozleglej wiedzy na temat jego zastosowania.

z gory dzieki za pomoc, pozdrawiam.

leschqo Wiceminister Kultury

[quote=Motor1906]Witam, mam problem otóż razem z całą pamięcią laptopa utraciłem wszystko co z FM związane, łącznie z osiągnięciami i historycznym 6:2 na Old Trafford, Moją Aston Villą.. :(

ale dość łez, usiłuję ściągnąć od kilku dni - bezskutecznie, następujący plik:

http://www.cmrev(...)011.html[/quote]

Pobierz z mirrorów logopack pod obecny sezon.

http:(...)rd_.html
Chcesz dodać manifest lub karierę, a brakuję Twojego klubu, bądź herbu. Zgłoś się do mnie!

Motor1906 Partyzant

Witam, mam problem otóż razem z całą pamięcią laptopa utraciłem wszystko co z FM związane, łącznie z osiągnięciami i historycznym 6:2 na Old Trafford, Moją Aston Villą.. :(

ale dość łez, usiłuję ściągnąć od kilku dni - bezskutecznie, następujący plik:

http://www.cmrev(...)011.html

każdorazowo gdy usiłuję ściągnąć go wyskakuje mi okienko że strona nie istnieje lub plik został usunięty.. może mi ktoś pomóc? będę bardzo wdzięczny.

Poprawka.
Właśnie spróbowałem ściągnąć stroje i rowniez wyskakuje mi biała strona tyle ze z napisem
"Nie można odnaleźć strony sieci Web"
jak mam znów upiękrzyć swojego FM-a?

leschqo Wiceminister Kultury

[quote="topimano"]Stworzyłem koszulki. Są mojego pomysłu i dla mojej drużyny, a co najważniejsze, moje pierwsze. w Adobe Photoshop (próbował ktoś w Gimpie, da się?). Wszystko w zgodzie z artykułem zamieszczonym w poradniku. Super! Ale problem pojawia się później. Ściągnąłem fmXML i FM Graphics Configurator, ale zawsze pyta mnie o ID. Wpisuję 1 lub 2, tworzę odpowiedni plik i wrzucam go do instalki. Ale w grze nie pojawiają się. Pewnie źle coś robię z tym ID, ale gdzie to znaleźć? Wie ktoś coś? Będę wdzięczny[/quote]

W ustawieniach gry, w zakładce dźwięk i obraz masz opcję Pokazuj ID, wystarczy ją zaznaczyć. Ewentualnie możesz odpalić edytor i tam też sprawdzić numer ID.

[quote="Badej"]Witam, od kilku dni nie mogę pobrać z stronki żadnej grafiki ... za każdym naciśnięciem "pobierz plik" wyskakuje błąd 404

ktoś może jakoś pomóc ?[/quote]

Spróbuj mirrorów.
Chcesz dodać manifest lub karierę, a brakuję Twojego klubu, bądź herbu. Zgłoś się do mnie!

Gajek22 Partyzant

10.04.2012 20:11    #7560     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
[quote="Nygga147"][quote="Nygga147"]Witam!

Mam taki problem: gram 3 sezon w FM 2009 Barceloną, coś tam udało się wygrać, ale styl mnie kompletnie nie przekonuje. W pierwszym sezonie grałem sztandarowym ustawieniem Katalończyków, czyli 4-3-3, jednak mimo świetnych, kreatywnych pomocników i nie gorszych grajków z przodu strzelałem bardzo mało bramek, a i sporo traciłem. Po sezonie zmieniłem ustawienie na 4-1-3-2 i było ciut lepiej, jednak dalej leszcze typu Racing, Recreativo czy Sporting Gijon bez problemu odbierali mi punkty, a w LM takie ekipy jak Roma, Lyon czy nawet kijowskie Dynamo potrafiły mnie całkiem zdominować. Teraz jestem po 10 kolejkach 3 sezonu i już to ustawienie się w ogóle przestało sprawdzać. Próbuję zmieniać tempo rozgrywania, nastawienie, kreatywność, ale nic to nie daje.
Czy ktoś byłby mi w stanie cokolwiek poradzić, zaproponować jakieś ustawienie i schematy taktyczne? Tylko od razu mówię, że kiepsko u mnie ze skrzydłowymi (co akurat w systemie gry Barcy jest dość oczywiste), więc ustawienie z bocznymi pomocnikami raczej odpada, tym bardziej, że sprowadziłem jeszcze dwóch kreatywnych pomocników: Carlosa Eduardo i Renato Augusto. Z góry dzięki za pomoc.[/quote]

Byłby mi w stanie ktoś coś na to poradzić?[/quote]

Cóż, nigdy nie grałem wielkim klubem, ale możesz spróbować 4-1-4-1 z DPŚ, dwoma PŚ, po jednym OPL i OPP, oraz napadziorem, może na skrzydła poszukaj kogoś w Barcelonie B lub nawet w młodszych, może znajdziesz jakąś perełkę, taktyka: bardzo płynny, kontrola, tempo wolne. Tyle mogę Tobie poradzić.
"Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy."

"W życiu piękne są tylko chwile."

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.