Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

marchewa19927 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam gram w FM2008 z aktualnymi składami tylko mam problem wiek piłkarzy taki jak 5 lat temu żyro 14lat,tonev 15, nie mogą uczestniczyć w meczach...Czy jest coś takiego że można zmienic daty zawodników urodzenia? Pozdro

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
[quote="szemek"]Byłem w Holandii przez kilka miesięcy i paliłem ją codziennie, po powrocie do kraju nawet na nią nie spojrzałem. Gdybym tak palił papierosy to byłbym uzależniony, alkohol też pewnie urządziłby mnie dużo gorzej.[/quote]

Kwestia indywidualna. Jeden się uzależni jednym papierosem, inny nie będzie miał problemu z alkoholem, wypijając codziennie setkę wódki do snu. Nie można z tego robić argumentu.

Jestem za legalizacją marihuany, którą będzie można palić sobie w domu, kupować w sklepach z koncesją, od 18. roku życia. Ach, no i żeby nie było tak kolorowo, powinna być odpowiednio wysoka akcyza, która ograniczyłaby podatki paliwowe, które notabene regularnie zmniejszają mi porcje na talerzu.

wolf011 Partyzant

19.04.2012 21:19    #7503     Sufler - Porady do gry - Utracony Save
Hej mam problem otóż chcę odpalić fm'a a tu nagle mi wyskakuje komunikat:

I gra nie wczytuje mi innych save'ów. Da się je jakoś je odzyskać?

sebol007 Partyzant

19.04.2012 18:59    #7504     Sufler - Inne - odkupiona gra
No wlasnie, ja mam ten sam problem, tez chcialbym odkupic o obcego goscia gre, w tym przypadku jak poda mi swoj login i haslo do steama i ja sobie zainstaluje i bede korzystal z jego konta a on chcialby w tym samym czasie grac tak samo to da rade?
Chodzi mi o to zeby nie zablokowali mi dostepu do gry jak obczaja ze 2 osoby korzystaja z tego samego konta naraz?
Wyjasnicie jak to wlasnie jest? czy moga 2 osoby korzystac z jednego konta naraz?

romusmily Partyzant

Wtam.

Dziś miałem problem. Po kilku miesiącach od kupna 2012 postanowiłem go odpalic po raz drugi. Śledze cmrev i wiem, ze wyszla juz latka nr. 12.2.2, więc gdy robilem nową grę zdzwiwił mnie napis "Wersja gry 12.0.4". Wiem, że na steamie aktualizcje przeprowadzane sa automatycznie, chyba, ze dla danej gry wylaczy sie ja sie manualnie. Postanowilem wiec sprawdzic spojnosc plikow gry. Od tam tego czasu nie wlacza mi sie fm. Usunąłem "lokalną zawartość plików gry". Ściągnąłem ponownie z nadzieją, że zaaktualizuje samo, ale niestety gra nie odpala. Tzn inaczej, są te pierwsze reklamy, sponsorzy, licencje itd, ale gdy dochodzi do momentu, że ma wyskoczyć główne menu gra po prostu się wyłącza i przełącza na pulpit, bez żadnego błędu.

Pomóżcie proszę FM-maniacy.
Gram w 2008 od 4 lat i znam już wszystkie tricki i sposoby, sprawdziłem większość talentów i grałem większością klubów wartych uwagi. Po pierwszym odpaleniu FM2012 przeraził mnie ilością opcji i zasobów. No, ale chciałem zagrać czymś w 100% aktualnym. Rozgryźć nowy silnik meczowy.

tobi87 Partyzant

Witam.
Mam problem, otóż stary komp mi padł, po zakupie nowego zainstalowałem od nowa FM 12, steam pobrał aktualizacje, ze starego komputera udało mi się odzyskać save, logopaki itp. Po zainstalowaniu skopiowałem ze starego kompa wszystko w miejsca jak powinno być.
Problem 1. Save działają prócz ostatniego , wyskakuje komunikat "Zapisana gra nie została wczytana"
Problem 2. Nie działa żaden dodatek, ani herby, ani zdjęcia zawodników ani stroje.

Po krótkim czasie usunąłem te wszystkie dodatki myśląc że to przez skopiowanie, w ustawieniach steam zrobiłem defragmentacje plików gry oraz spójność plików. Potem na nowo pobrałem dodatki lecz dalej to samo ;/
Wiecie jak z tym sobie poradzić? :(

P.S. Zauważyłem też że sam steam robi drugi folder w miejscu gdzie jest na komputerze zainstalowany FM. Jeden folder z dodatkami które nie działają a w drugim jest tylko folder sounds oraz db.
Z góry dziękuję za pomoc :)

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

18.04.2012 17:25    #7507     Sufler - Porady do gry - Co jest do ch... z tym FMem?
Gadacie głupoty czegoś takiego nie ma, ile razy tak miałem, że strzelałem bramkę na 1:0 i do końca było nawet 10-15 minut i nigdy jej nie traciłem. Zobacz charakter swojej drużyny, sprawdź atrybuty u swoich graczy takie jak: determinacja, koncentracja. poza tym problem może leżeć w taktyce. Na pewno nie w grze.

skazi Partyzant

18.04.2012 16:55    #7508     Sufler - Porady do gry - Co jest do ch... z tym FMem?
[quote="loswariatos"]Przeanalizowałeś te bramki? Jeśli są do siebie bardzo podobne to problem leży nie w grze ale w Twojej reakcji lub jej braku.[/quote]
A co tu analizować, przecież po strzeleniu/stracie bramki nie będę od razu zmieniał taktyki, czy ustawień taktycznych. Zespół ma nadal grać swoje no chyba że sytuacja się bardziej komplikuje (tracę więcej bramek itp.) Tak jak napisałem, różne zespoły, różne taktyki a nadal coś takiego występuje. To nie jest normalne jak strzelam bramkę to zaraz po wznowieniu idzie akcja i przeciwnik wyrównuje albo ja strzelam drugą w przeciągu 2 minut.

danielinho Partyzant

Grupa: Ekspert
[quote="Jacko"]Ale polskie społeczeństwo jest bardzo podatne na media, zatem ludzie je tworzący są ograniczeni i głupi.[/quote]
Ciekawe. Ostatnio jednak dość wnikliwie zgłębiam problem siły rażenia mediów i nie do końca się z tobą zgadzam. Ludzie tworzący media doskonale manipulują odbiorcami i naprawdę wiedzą, co robią. To my, widzowie telewizji czy czytelnicy prasy, jesteśmy ograniczeni i głupi.

Motor1906 Partyzant

18.04.2012 14:46    #7510     Sufler - Inne - Wady zawodników w raportach scouta
Witam, w fm gram już pare ładnych lat, jednak nigdy nie grywałem niższymi ligami, ostatnio zebrało Mnie żeby spróbować i wybrałem zespół Darlington z Blue Square Bet Premier. Szukam młodych zdolnych zawodników i bardzo często w wadach zawodników pojawia się komunikat że ma problem z utrzymaniem równej formy, i tu moje pytanie: Czy to z upływiem wieku i rozwojem zawodnika zniknie? Czy wady zawodników (oczywiście te realne do zneutralizowania) z raportu scouta można zredukować? :) Mam z tym problem ponieważ w wyższych ligach nigdy mi się to nie zdarzyło :) karierka zapowiada się bardzo ciekawie, przeprowadziłem już kilka bardzo ciekawych transferów (jak np Mikołajczaka Tomka, byłego zawodnika Lecha) a jak wiadomo w takiej lidze każdy grosz się liczy dlatego nie chce przeprowadzać lipnych transferów, z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution