Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

fantom Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
Witam, w Fm'a gram od 2005 roku, lecz pierwszy raz napotkał mnie ten problem. Szukałem sporo, nie znalazłem odpowiedzi, więc dlatego pytam ;)

http://i44.tinypic.com/23ksz14.png

Następnie gra mi się wyłącza i wyskakuje: "program football manager 2012 12.0.3f231651 przestał działać"

Proszę o odpowiedź i dziękuje z góry :) ESSA

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
23.04.2012 13:06    #7482     Sufler - Porady do gry - Trzy kwestie
To już któryś z rzędu temat w Suflerze, który łamie co najmniej dwa punkty regulaminu - jest niepoprawnie nazwany i nawiązuje do kwestii, które były poruszane tutaj nie raz, można je bez problemu znaleźć w wyszukiwarce. Jacoby, nie jesteś tu nowy, powinieneś znać regulamin.

1. tak
2. nie
3. tak

Wichura Partyzant

Frąckowiak,Pogba,Fidelff,Maresca,Tello,Maier,Cuelho,Saumel i Guidileve jeśli to nie problem

witja Partyzant

22.04.2012 20:37    #7484     Sufler - Porady do gry - Trening atrybutów
Witam, otóż mam mały problem.
Potrzebuje rozwinąć u A. Paloschiego atrybut błyskotliwości, nie wiem jednak w jaki to cudowny sposób.
Bardzo prosze o jakieś informacje.
Z góry dzieki.

karolpol Partyzant

Witam,
Mam problem z zapełnieniem stadionu ,już od ponad trzech sezonów nie było kompletu .
Mam Rok 2021 gram Barceloną ,stadion ma pojemności 104,000 miejsc . A średnia wynosi ~92,000 (89%)
Jestem najbogatszym oraz najsilniejszym zespołem na świecie ,liga wygrywana co sezon od sześciu lat . Średnia bramek -4 na mecz.
Co jeszcze muszę zrobić ,aby kibice zapełnili mój stadion ?
edit. Dodam ,że średnia Realu Madryt wynosi 98% .

I jeszcze kolejne mam pytanie ,co zrobić ,aby zarząd dał mi jakieś kluby filiarne . Zawsze się godzę poszukać ,ale nigdy nie znajdują :/

Dzięki za pomoc,
Pozdrawiam

Rossmen Partyzant

22.04.2012 17:02    #7486     Sufler - Inne - Problem z Update
Problem polega na tym że FM 2011 nie widzi wgl. update'ów. Skopiowane są w moich dokumentkach oraz w głównym folderze z grą. Nie wiem o co chodzi. Reinstalowałem grę i nadal jest ten sam problem. Wcześniej przed formatem kompa wszystko działało w jak najlepszym porządku. Proszę o pomoc !

iskopanlo Partyzant

Otóż, można prowadzić drużyny rezerw (np. liga hiszpańska - Valencia "B", Bilbao Ath. itp.). Więc, czy można wymusić na trenerze pierwszego zespołu, by przesunął piłkarza z rezerw do 1 drużyny? Trenuję Valencię "B" i mam poważne problemy finansowe na samym starcie (300 tys. w plecy w bud. płacowym).

Mogę go przesunąć tylko do U-19.

Pozor07 Partyzant

22.04.2012 12:52    #7488     Football Manager - Kącik graficzny - Grafika by kondi192
no właśnie największy problem jest ze zdjęciami, nic nie mogę znaleźć :unhappy:

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
Odnośnie tego autologowania, to proszę o więcej informacji co do tego błędu:
- jaka przeglądarka
- w jakiej sytuacji autologowanie nie działa - po restarcie komputera? po restarcie przeglądarki?

im więcej informacji otrzymamy tym łatwiej będzie zdiagnozować błąd.

Problem w tym, że u niektórych autologowanie działa (w tym u programisty :)

@Palimpsest, w kwestii nowych moderatorów to myślę że każda chętna osoba, która czuje się na siłach i zgłosi swój akces będzie brana pod uwagę. Zgłoszenia proszę kierować do Ceyvola.
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

7suarez7 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
i znowu problem,sciagnolem sobie infusse i wypakowalem do skins wlaczam FM wchodze w ustawienia i tam odznaczam buforowanie skorki a to drugie zostaje zaznaczone,zatwierdzam i odswiezam i nic bez zmian

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution