Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

wenomsolo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.04.2012 19:19    #7471     Sufler - Porady do gry - Trenerzy
Witam wszystkich
zawsze zaczynam grę z kilkoma ligami dodaje ligi do póki nie zniknie 5 gwiazdka w szybkości rozgrywki. Ostatnio wymieniłem kompa i zaczynam z około 25 ligami. Zaczynam w ekstraklasie dokładnie Widzewem i chociaż rozgrywka nie jest okrojona ze sztabu szkoleniowego to i tak zawsze mam problem ze znalezieniem odpowiedniej kadry. Zawsze uważałem że trenerzy i scouci to filar mojej drużyny czy słusznie to nie wiem sami oceńcie. Ale zawsze mam dylemat i nie wiem jakie są najlepsze taktyki z zatrudnieniami trenerów. Zawsze się zastanawiam czy np. jak moi napastnicy dochodzą do okazji strzeleckich i pudłują non stop czy to nie jest wina przypisania złego trenera do trenowania strzałów. Jak uważacie najlepiej mieć po jednym trenerze do każdej kategorii czy może jednak jeden trener powinien mieć kilka zadań ?? Mam jeszcze 2 największe rozterki czy najważniejsze są atrybuty trenerskie a dokładniej ich wielkość czy może żeby każdy trener był dopasowany do mojego stylu gry. Lepiej ćwiczy trener który ma np. ulubione krycie 1-1 i w mojej taktyce też jest krycie 1-1 czy to w ogóle jest to nieistotne ?? Jak ważne są atrybuty motywowania, poziomu dyscypliny, determinacji i adaptacji??. Lepiej mieć krajowych trenerów czy jest to obojętne?? a co ze Scoutami ?? Piszcie wasze przemyślenia

Pozdrawiam Maciek

morpex Partyzant

24.04.2012 18:40    #7472     Sufler - Inne - 2 konta steam
witam mam problem, mam 2 knta steam i na obu mam dodane gry czy jest jakas opcja zeby gry z jednego knta przeniesc na drugie ??

Sh0cKeR Partyzant

24.04.2012 17:56    #7473     Inne - Piłka nożna - Wisła Kraków
Jak dla mnie Pareiko i Sobolewski sezon mogą jeszcze pograć, mało tego. Normalnie w pierwszym składzie. Ja z chęcią zobaczyłbym w roli rozgrywającego Łukasza Gargułę który w skutek kontuzji Meliskona wskoczył do składu, pamiętamy eksplozję formy. Teraz to już nie to samo co zimą/na początku wiosny ale wciąż prezentuje wysoką formę. A Maora zobaczyłbym na pozycji schodzącego napastnika, podobnie jak Małeckiego. Czekam na decyzje w sprawie Ilieva, pensja zdecydowanie za duża ale czy warto rozwiązywać kontrakt? Jak dla mnie nie. Ten zawodnik ma cudowne przebłyski co pokazał chociażby w ostatnim meczu z Podbeskidziem. Jednak zbyt często mu się nie chce. Jest jeszcze jedna sprawa warta poruszenie. Mianowicie - Jirsak. Pieniążków to on dużo nie żąda. Ja z chęcią bym go zostawił. Byłby dobrym zmiennikiem dla Sobola i Wilka. Tylko jest jeden problem. Znowu wiązać się z nim pięcioletnią umową? Czy zostawić go tylko na kolejny rok? Nie wiem. Ale wydaje mi się że Bednarz będzie chciał oszczędzać jak najwięcej, pozostawi bez obsady Wilka i Sobolewskiego (z którym wciąż nie wiadomo czy zostanie przedłużony kontrakt). A no! Jest jeszcze Brud! Świetny wynalazek Kazimierza Moskala! -,-
Dobra, idę oglądać Puchar Polski. Tylko Wisła! :D
.

poteros Partyzant

[quote="Deiv"]Witam, gram Anży Machaczkała i mam kilka problemów:
Prawy obrońca: Azpilicueta czy Walker?
OPŚ: Schurrle czy Isco?
PŚ: Andrea Poli czy Ivan Rakitić?
BR: Pomazan czy Sandomierski?[/quote]

PO: Azpilicueta
OPŚ: Schurrle
PŚ: Poli
BR: Pomazan

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

[quote="Deiv"]Witam, gram Anży Machaczkała i mam kilka problemów:
BR: Pomazan czy Sandomierski?[/quote]

Podaj rolę.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Deiv Partyzant

Witam, gram Anży Machaczkała i mam kilka problemów:
BR: Pomazan czy Sandomierski?

Sh0cKeR Partyzant

24.04.2012 15:55    #7477     Inne - Piłka nożna - Wisła Kraków
Zgadzam się z Tobą Jacko, mogą wrócić byle nie blokowali składu młodym. Tyle że na lewej obronie po odejściu Paljica któremu kończy się kontrakt i Diaza który najprawdopodobniej nie zostanie wykupiony z Brugge nie mamy żadnego utalentowanego zawodnika, więc przyjście Piotrka Brożka nie byłoby złym pomysłem. Inaczej jest z Pawłem, bo na jego pozycji może występować Szewczyk, problemu by nie było gdyby Genkov odszedł ale jest pytanie: Zamienić snajpera który się ostatnio naprawdę fajnie rozkręcił na zawodnika który co mecz zasiada tylko na ławce rezerwowych? To nie byłby dobry pomysł. W obronie jest podobna sytuacja, aczkolwiek nie taka sama. Głowacki ma blokować miejsce Urydze? Tak. Jak dla mnie tu nie ma problemu. Uryga może wchodzić na końcowe 20 minut + ogrywać się w młodej ekstraklasie i pucharze polski. Jest w składzie także jeszcze jeden wg mnie niechciany stoper - Gordan Bunoza. Niech odejdzie, nie będzie nam już w przyszłym sezonie potrzebny, podobnie jak Jaliens, Lamey, Nunez czy Paljić.
.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

24.04.2012 10:52    #7478     Inne - Piłka nożna - Wisła Kraków
To jak Twoim zdaniem w polskim futbolu mają się rozwijać młodzi zawodnicy? Na zachodzie nie ma problemu. Ogrywają ich wśród młodych, potem 2. czy 3. liga (czy tam klasa rozgrywkowa). Ale u nas jest taka specyfika, że się nie da.

A sytuacja Wisły jest jaka jest właśnie przez takie myślenie. Nie było młodych, kupili starych z zagranicy, tym bardziej ograniczając szanse juniorów. To jest absurd. Co by komu szkodziło jakby 2,3 dostawało regularnie szanse? Niekoniecznie w najważniejszych meczach i od początku.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Wichura Partyzant

Witam poszukuje klubu który nie będzie miał problemu z pozwoleniami na prace,może(lecz nie musi) walczyć o awans(czyli może być to klub z nizszej jak i wyzszej ligi) z dobrą reputacją(lepsi gracze np. Jonathan Del Valle(Aj Auxerre) Lorenzo Melgarejo(P.Ferreira) nie bd marudzić i zgodzą się przejść) z wysokim budżetem transferowym i płacowym(zwłaszcza płacowym tak ok 10 mln €) BTW Dla czytelników tematu Wasze najdłuższe kariery Legii którą prowadze już 30 sezon nie porzuciłem tylko chce przetestowac FM 2012 bo wcześniej nie miałem okazji

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
23.04.2012 17:38    #7480     Sufler - Porady do gry - Athletic Bilbao-kilka pytań.
Nie widzę żadnego problemu. Zamykam.

W Suflerze już ktoś pytał o Bilbao, poszukaj.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution