Uważam również, że korzystne było by przejście na formacje 4-4-2. Wtedy trzeba by było sprowadzic jakiś napastników. Mam też duży szacunek do Boguskiego, niestety chłopak ma pecha w życiu. Jak to widzę ? A no tak.
Bramka: Pareiko, Kurto, Jovanica bym sprzedał i zainteresował się Białkowskim. Wówczas Kurte bym wypożyczył bądź sprzedał.
Obrona: Jovanovic, Chavez, Bunoza, Czekaj. Do wyrzucenia Lamey, Jaliens, Palic no i Diaz, za duża cena. Co do wzmocnień : SznaucnerLO lub PO, Kuś (gra w Turcji zapomniałem o nim napisac LO, lub PO), Główka, Piotrek Brożek
Pomoc: SKrzydła: Małecki, Kirm, Środek :Sobolewski,Wilk, Jirsak, Garguła, Melikson ( widzę go jako playmakera ,potrafi poczęstowac dobrym podaniem, drybling , ustawianie sie i przewidywanie) OUT: Iliev,Nunez, I tutaj potrzebni są skrzydłowi widział bym wyżej wspomnianego MAteusza Maka, oraz hmm może Sobota, nie wiem tutaj proszę o wsparcie

ATAK: tutaj chyba problem jest największy Boguski, może by się odbudował, zostawił bym go, Genkov hmm , chyba też , Paweł Brożek i jeszcze jeden napastnik. David Biton, powrót do Belgi.
Najnowsze posty