Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

cosnek Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.04.2012 21:07    #7441     Inne - Piłka nożna - Wisła Kraków
Tylko, że ta "banda półgłówków" bardzo często również angażuje się w dobre sprawy jak w np. jakąś organizację charytatywną. Konkretnych przykładów Ci nie podam, ale słyszałem o czymś takim.
Petardy i race to rodzaj kibicowania, oprawy. Ja jakoś mimo rac nie miałem problemu z oglądaniem meczu. A w niektórych ligach oprawy są dwa razy "gorsze".
Nie obraziłeś personalnie? Obraziłeś pewną grupę osób. Jeśli powiedzmy jakiś użytkownik CM Rev należy do tej Twojej "bandy półgłówków" to znaczy, że go obraziłeś.

Palimpsest Młody aktywista

30.04.2012 19:16    #7442     Inne - Piłka nożna - Wisła Kraków
Petardy są dobre na Sylwestra, jakbyś nie zauważył, nie dało się przez te race oglądać meczu. Ale tak jak mówiłem kończymy w tej chwili offtop, to nie jest temat o problemach psychicznych frustratów.

EDIT: Posprzątane. Prosiłem o zaprzestanie OT? Wariat nie tolerujemy tutaj wzajemnego obrażania się.
@

WariatCFC Młody aktywista

30.04.2012 19:13    #7443     Inne - Piłka nożna - Wisła Kraków
[quote="Palimpsest"]Nie bardzo wiem co te brednie mają wspólnego z Wisłą. Rozdzielmy dwie sprawy. Piłkę nożną i nieudaczników, takich jak Ci których działalność przytoczyłeś na screenie czy Ci którzy ostatnio dali popis na finale PP. Niestety każdy klub boryka się z taką bandą półgłówków, ale rozmawianie o ich problemach psychicznych wydaje mi się bezcelowe.[/quote]

Co Ci przeszkadzało w PP? Ogarnij się, petardy i race są na całym świecie, tylko w Polsce dzięki GW i PO jest to "czymś złym". I ta banda półgłówków.
[quote="hapek"]Z drugiej strony zal mi cie po pewnie jestes za polonia gieksa dyskobolia warszafka, albo inna legła poległa która kradła pilakarzy innym kluba, albo wisla skisla tak jak ty, a moze lechia olimpia poznan gdansk, albo ruchowi chorzowskie psy[/quote]

Palimpsest Młody aktywista

30.04.2012 18:49    #7444     Inne - Piłka nożna - Wisła Kraków
Nie bardzo wiem co te brednie mają wspólnego z Wisłą. Rozdzielmy dwie sprawy. Piłkę nożną i nieudaczników, takich jak Ci których działalność przytoczyłeś na screenie czy Ci którzy ostatnio dali popis na finale PP. Niestety każdy klub boryka się z taką bandą półgłówków, ale rozmawianie o ich problemach psychicznych wydaje mi się bezcelowe.

Genkov jest słabiutki. Mnie dziwi, że nie korzystają z Bitona tylko dlatego, że odchodzi latem. Sądzę, że gdyby Moskal nie odsunął go na ławkę, to dawałby drużynie znacznie więcej niż Tsvetan.
@

Valdi91 Młody aktywista

30.04.2012 16:24    #7445     Sufler - Porady do gry - Nowy trener.
Witam.

Otóż, mam taki problem. Obejmując nowy klub zawsze zaczynam od budowy sztabu szkoleniowego. Tym razem nie było inaczej. Wszystkich słabych trenerów wywaliłem, zastępując ich lepszymi fachowcami. Jednak jak wiadomo, kluby mają ograniczone miejsca pracy dla ludzi ze sztabu trenerskiego. Zatrudniłem już prawie wszystkich fachowców, pozostał mi jedynie wakat na stanowisku trenera strzałów. Znalazłem odpowiedniego trenera, proponuję mu kontrakt, wszystko ładnie cacy, i nagle mój zarząd anuluje transfer, bo uznał, że starczy mi już tych trenerów. No to walę do nich z prośbą o więcej miejsc pracy dla trenerów. Co się okazuje, nie mogę złożyć takiej prośby, ponieważ wyświetla się, iż mogę zatrudniać nowych trenerów. Lecz kiedy próbuję kogoś ściągnąć, zarząd uniemożliwia finalizację transferu. Ktoś wie, o co im chodzi? Z jednej strony pozwalają mi sprowadzić nowego trenera, a kiedy już go znajdę to blokują transfer. Bug jakiś czy co?

Z góry dzięki za odpowiedź.

Pozdrawiam.

loswariatos Młody aktywista

30.04.2012 13:35    #7446     Inne - Piłka nożna - Liga Mistrzów
[quote="Jacko"]Obrońca tytułu ma prawo gry, ale nie czyimś kosztem. Tak jak było z Liverpoolem. Pamiętam, że ich walijski rywal... kilka tygodni wcześniej chciał zrzec się udział na ich korzyść w zamian za mecz towarzyski w Walii. [/quote]

No ale jednak Liverpool zagrał kosztem mistrza Walii. W normalnych okolicznościach Walijczycy trafiliby na zespół zdecydowanie słabszy i mieliby szansę na awans do kolejnej rundy. A tak, grając z Liverpoolem zrzekli się tak jakby szansy na przygodę w LM.
Z obrońcą tytułu jest taki problem, że nie da się przewidzieć, czy w swojej lidze zajmie 1, 2 czy 8 miejsce. A w LM jest na sztywno 32 miejsca i ograniczenie do max 4 zespołów z jednej federacji. Więc albo trzeba dać murowane miejsce w fazie grupowej zwycięzcom bez względu na to czy będą trzecim czy piątym zespołem ze swojego kraju albo zupełnie wycofać się z tego pomysłu. Niech się Anglicy zdecydują bo to u nich jest zawsze problem, jak nie z tym to z walijskimi klubami grającymi w rozgrywkach angielskich.
meglio fascista che frocio

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Otóż. Wczoraj STEAM działał bez zarzutu. A dzisiaj nie chce się włączyć. Kiedy próbuję automatycznie loguje mnie na jedno z dwóch kont. Konkretnie na to, które używałem ostatnio i gdzie jest FM. Wyskakuje potem taki komunikat, następnie taki, a na koniec to. Wie ktoś o co może chodzić? I jak włączyć to drugie konto ,gdy automatycznie loguje na to? Z góry dzięki.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Credt Partyzant

29.04.2012 19:15    #7448     Sufler - Porady do gry - Zawodnik niezadowolony z treningu
Witalski.
Od kilku miesięcy dostaję komunikat od jednego z trenerów, że mój zawodnik "jest ostatnio niezadowolony z treningu". Zaglądam, co chłopu dolega i widzę, że chciałby intensywniej pracować nad techniką. Nie ma sprawy - dostaje "Trening indywidualny - Technika" i "Intensywność - Wysoka". I pomimo tego cały czas ma jakiś problem. Nieważne, czy dam mu obciążenie niższe czy wyższe - za każdym razem coś mu nie pasuje.
Dla odmiany dawałem mu nieco inne aspekty do indywidualnego trenowania: podania, grę z pierwszej piłki, strzały z dystansu... może to też wlicza się w szeroko rozumianą "technikę". Nic z tego, nadal marudzi.
Mam nadal go olewać? Bo już nie wiem, jak mu dogodzić. Trenuje intensywnie chłopina tą swoją technikę, ale co dwa-trzy tygodnie dostaję informację, że pan grajek jest niezadowolony.
Co z takim fantem zrobić? Bug?

Valdi91 Młody aktywista

28.04.2012 22:50    #7449     Sufler - Porady do gry - Edytor na Steam.
Witam.

Mam taki problem, formatowałem właśnie dysk, po zainstalowaniu wszystkich sterowników, pierdół itd. ściągnąłem Steam'a i FM 2012, do którego mam zamiar wrócić. Jednak jestem pod tym względem strasznym pedantem, i nie uznaję gry bez oryginalnych nazw lig itp. więc zawsze edytowałem sobie nazwy największych lig na prawdziwe, kosmetyczne zmiany w nazwach niektórych klubów itd. by grało się przyjemniej. Jednak kiedy zakupiłem Football Manager'a i ściągałem go pierwszy raz, ściągnął mi się również edytor i jeszcze jakiś tam program, którego nie używałem. Teraz natomiast pobrałem jedynie samego FM'a, a edytora ni widu ni słychu. Szperałem trochę po Steam'ie, lecz nic nie znalazłem.

Mógłby ktoś mi powiedzieć, jak pobrać edytor?

Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź.

Pozdrawiam.

buczek93 Młody aktywista

28.04.2012 21:39    #7450     Sufler - Porady do gry - Jak przywrócić skuteczność?
Miałem podobne problemy z Aguero i Fierro. Nie ma jakieś metody - po prostu po serii słabszych występów, tudzież po jednym wybitnie zje... (ocena oscylująca w okolicach 5.5) zapraszam takiego pana na rozmowę za kulisami i spokojnie mówię mu "ostatni mecz to spie tak że aż żal patrzeć". Jeśli spokojnie nie pomaga, jest stanowczo. I tak aż do czasu kiedy piłkarz się odblokuje. Dołóż do tego jeszcze pisemne upomnienia, albo jeśli gracz jest kluczowy, grzywnę tygodniówkę za kiepski występ. W końcu się nauczy. Wprawdzie minęło trochę czasu zanim przekonałem tych panów do stabilności formy i trafiania nawet głupich karnych, ale się udało. City zdobyłem w sezonie 200 goli - 66 było autorstwa Argentyńczyka, prawie 50 dołożył Meksykanin. Warto patrzeć na ich ukryte atrybuty "stabilność formy", "ważne mecze" czy "ambicja". Jak piłkarzowi nie zależy, większa jest szansa, że położy lachę. A jak nie potrafi się ustatkować z formą to będzie grał na przemian - 3 gole i posucha. Na pewno nie wystawiaj do gry zawodnika ze średnią poniżej 6.8 - tak jak napisał ktoś wyżej, grajek najpewniej sobie sprawę oleje i spierdzieli kolejne 2 czy 3 setki.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.