Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Azprime Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.05.2012 13:23    #7431     Sufler - Porady do gry - Problem z transferem
Właśnie problem z tym, że nie ma takiej opcji.. Być może już wcześniej go zaakceptowałem, ciężko jest mi teraz to określić, trochę już na tym save nie grałem. Mija parę dni i o, zawodnik przechodzi do innego klubu..

Azprime Partyzant

01.05.2012 13:19    #7432     Sufler - Porady do gry - Problem z transferem
Witam, otóż mam taki problem. Jeden z klubów hiszpańskich chciał ode mnie wykupić gracza. Zaproponowali mi pewną kwotę, odrzuciłem ją i zaproponowałem swoją wyższą od proponowanej. O dziwo, klub który chce zakontraktować gracza zaakceptował ofertę i obaj prowadzą teraz negocjacje, po czym po paru dniach dochodzi do transferu. W związku z tym mam pytanie. Da się jeszcze jakoś ten transfer anulować? Posiadam save'a z gry w momencie negocjacji zawodnika z zainteresowanym nim klubem, mija parę dni i podpisuję z nimi kontrakt.. Chodzi mi tu konkretniej o FM 2012. Pozdrawiam.

pablo0022 Partyzant

błąd 2011 11.20f163899 przed meczem po rozmowie motywacyjnej zawiesza się i wychodzi do windowsa... nie mam już żadnego pomysłu a chętnie bym zagrał... to oczywiście na windows 7 ale wcześniej chodził bez żadnego problemu, skasowanie settings nic nie pomogło przeinstalowałem system to samo nadal, jeśli ktoś może pomóc będę bardzo wdzięczny

leo21 Młody aktywista

Możesz bez problemów instalować różnego rodzaju dodatki i nic Ci się w bazie danych ani w grze nie poprzestawia ;)

gelo01 Partyzant

Witam :)

jako, że nie zdołałem przejrzeć wszystkich stron tego tematu, w celu odnalezienia swojego problemu, chciałbym zadac jedno , a może 2 pytania. Z góry przepraszam, jeżeli temat już sięgdzieś pojawił. Jestem w trakcie kariery, gram juz 2 sezon i chciałbym się dowiedzieć, czy instalując teraz różnego rodzaju kitpacki, logopacki i skórki nie nabroje nic w bazie danych, że będzie jakiś problem z włączeniem fma[12] lub wczytaniem gry. Zależy mi na odpowiedzi, bo po co męczyć się z kolorowymi kwadracikami w herbach, a zawsze to przyjemniej się gra widząc nawet różne stroje innych drużyn :) Gram w lidze niemieckiej, także takie widoki to dla mnie codzienność i chciałbym ją zmienić... Zorientowanych proszę o pomoc, bo jeżeli sam zaczne coś robić na własną rękę i sie coś spieprzy to mnie ojciec zabije bo także gra hehe ;P Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź :)

WariatCFC Młody aktywista

01.05.2012 09:28    #7436     Inne - Piłka nożna - Wisła Kraków
[quote="Palimpsest"]@Jacko Wisła płaciła kary finansowe za wybryki tych "kibuców" prawda? Dla mnie ktoś kto działa na szkodę klubu(a to jest działalność na szkodę), nie jest warty łączenia z klubem. Jestem tutaj dość anty nastawiony do tych ruchów kibicowskich. I zdaje sobie sprawę, że moje zdanie na ich temat jest bardzo ostre. Akcje pomagania dzieciom - super, ale dlatego mam nie potępiać innych "akcji" mniej szlachetnych?

[/quote]

Nie wyolbrzymiaj. Podam ci na przykładzie Legii jak to wygląda:

1. Na Żyletę przychodzi zawsze 8k ludzi. Ceny biletu zależą od klasy rywala, na gówniany Bełchatów po 40 zł, a na Lech po 60zł. To teraz policz ile zarabia klub na samym sektorze fanatyków (Ponad 200k zł). Zapłacić śmieszną karę w wysokości 10k złotych, to nie będzie problemu. Poza tym często stowarzyszenia kibiców płacą część kary.
2. Z fanatykami się nie wygra, przekonało się o tym już dwukrotnie ITI, oraz prawie każdy właściciel w Polsce.
3. Ci źli i chorzy psychicznie frustraci przyciągają ludzi na trybuny, ich oprawy i doping są często wykorzystywane w akcjach promocyjnych przedsezonowych (karnety). Poza tym ile ludzi by przyszło na stadion, gdyby ich nie było? Myślisz, że oni zapełnili by te nowe stadiony, które mają pojemność ponad 20k?

Dalej mi się nie chcę pisać, dopiszę jak wrócę.
[quote="hapek"]Z drugiej strony zal mi cie po pewnie jestes za polonia gieksa dyskobolia warszafka, albo inna legła poległa która kradła pilakarzy innym kluba, albo wisla skisla tak jak ty, a moze lechia olimpia poznan gdansk, albo ruchowi chorzowskie psy[/quote]

Jadranko Ekspert

Grupa: Ekspert
01.05.2012 09:04    #7437     Inne - Piłka nożna - Ekstraklasa
Fuzja Cracovii z Termalicą była by dla futbolu czymś złym. Przecież klub z Niecieczy jest przykładem na to, jak mały klub z prawie samymi Polakami w składzie dzieli i rządzi w pierwszej lidze. Mimo niewielkich funduszy, mimo małego stadionu, mimo niewielkiej miejscowości w której grają potrafią pokonać bogatsze i bardziej ograne zespoły.

A co do samej Cracovii, zespół ten boryka się z tymi samymi problemami już od kilku lat. Nie jest to pierwszy przypadek, że Pasy balansują na krawędzi utrzymania się a spadku. Problem jest już od dłuższego czasu. Po prostu wyrok co roku był odraczany, aż wreszcie został wykonany. Może taki spadek o klasę niżej podziała motywująco na piłkarzy z Krakowa i już za rok przywitamy ich z powrotem w Ekstraklasie.

Valdi91 Młody aktywista

01.05.2012 00:33    #7438     Sufler - Porady do gry - Nowy trener.
Właśnie chodzi o to, że wszyscy trenerzy juniorów dawno zwolnieni. Mam tylko ludzi na stanowisku 'trener'. Może dałoby radę zatrudnić kogoś jako 'trenera pierwszego zespołu' ale wtedy nie mógłby pracować z młokosami, a nie bardzo mi się to widzi, bo przeważnie kluby pozwalały mi na zatrudnianie 1 specjalisty do każdego rodzaju treningu, a teraz tego jednego miejsca mi brakuje. Co ciekawe, nawet w 'podpowiedziach współpracowników', moi obecni fachowcy doradzają mi sprowadzenie kolejnego trenera, a problem w tym, że nie mogę.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
30.04.2012 23:03    #7439     Inne - Piłka nożna - Wisła Kraków
[quote="WariatCFC"][quote="cosnek"]Tylko, że ta "banda półgłówków" bardzo często również angażuje się w dobre sprawy jak w np. jakąś organizację charytatywną. Konkretnych przykładów Ci nie podam, ale słyszałem o czymś takim.
Petardy i race to rodzaj kibicowania, oprawy. Ja jakoś mimo rac nie miałem problemu z oglądaniem meczu. A w niektórych ligach oprawy są dwa razy "gorsze".
Nie obraziłeś personalnie? Obraziłeś pewną grupę osób. Jeśli powiedzmy jakiś użytkownik CM Rev należy do tej Twojej "bandy półgłówków" to znaczy, że go obraziłeś.[/quote]

Pomoc bezdomnym psom ze schronisk, zbieranie i wysyłanie paczek świątecznych kombatantom, pomaganie chorym dzieciom, akcje patriotyczne, pomaganie rodakom zagranicą. To te z ostatniego miesiąca. O takich rzeczach się nie dowiesz oglądając TVN i czytając GW.[/quote]
Czytam Gazetę Wyborczą i o tym wiem.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

WariatCFC Młody aktywista

30.04.2012 21:42    #7440     Inne - Piłka nożna - Wisła Kraków
[quote="cosnek"]Tylko, że ta "banda półgłówków" bardzo często również angażuje się w dobre sprawy jak w np. jakąś organizację charytatywną. Konkretnych przykładów Ci nie podam, ale słyszałem o czymś takim.
Petardy i race to rodzaj kibicowania, oprawy. Ja jakoś mimo rac nie miałem problemu z oglądaniem meczu. A w niektórych ligach oprawy są dwa razy "gorsze".
Nie obraziłeś personalnie? Obraziłeś pewną grupę osób. Jeśli powiedzmy jakiś użytkownik CM Rev należy do tej Twojej "bandy półgłówków" to znaczy, że go obraziłeś.[/quote]

Pomoc bezdomnym psom ze schronisk, zbieranie i wysyłanie paczek świątecznych kombatantom, pomaganie chorym dzieciom, akcje patriotyczne, pomaganie rodakom zagranicą. To te z ostatniego miesiąca. O takich rzeczach się nie dowiesz oglądając TVN i czytając GW.

W grze Wisły widać znaczną poprawę? W którym segmencie gry? Cracovia przez większość meczu przeważała. Wisła jest dramatycznie słaba, pół podstawowego składu, to drewna niczym z tartaku. Na opał się nadają jedynie. Za rok kolejny sezon bez pucharów będzie, coś tak czuje. Albo Wisła wróci o wiele mocniejsza i rozniesie ligę w pył, jak w poprzednich latach.

PS, czekam na ostrzeżenie z niecierpliwością. Kiedyś musi być ten 1 raz.
A za co? Bardzo fajny i rzeczowy post na temat;)
dop. Palimpsest
[quote="hapek"]Z drugiej strony zal mi cie po pewnie jestes za polonia gieksa dyskobolia warszafka, albo inna legła poległa która kradła pilakarzy innym kluba, albo wisla skisla tak jak ty, a moze lechia olimpia poznan gdansk, albo ruchowi chorzowskie psy[/quote]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.