Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

najdi013 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam problem. Zalogowałem się na Mozilli (z "zapamiętaj mnie";) i teraz strona cmrev nie chce mi się wczytać. Po prostu zatrzymuje się ładowanie i jest biała strona. Obecnie jestem na Operze z musu, ale wolałbym używać Mozilli.

Marek86 Partyzant

13.05.2012 22:47    #7372     Sufler - Porady do gry - trening juniorski w FM 2012
Czy ktoś się od tego czasu pokwapił? Czy dalej jest to problem nierozwiązywalny? Czy może jakaś wskazówka, jak to naprawić własnoręcznie?...

wojtekldp Partyzant

13.05.2012 22:46    #7373     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
a filozofie gry albo suwaki zmieniasz na wyjazdach czy zostawiasz tak samo jak w meczach domowych? Mam jeszcze jeden bardzo poważny problem. Bardzo duża i ilość kontuzji w trakcie sezonu. Stosuje trening TUG 12 pobrany z angielskiej strony. Natężenie treningu przed sezonem jak i podczas zostawiam takie same średnie.

Marek86 Partyzant

13.05.2012 22:34    #7374     Sufler - Inne - Problem z juniorami
Czy znalazłeś rozwiązanie tego problemu?
Bo mam tę samą sytuację. 12.2.2 i zakładki trening w juniorach brak, pozostałe nieaktywne. CM Revolution Patch Liga Polska Update 1.1.
Przesiedziałem trochę nad edytorem po wczytaniu patcha w nim i nie widzę, żeby coś miało być gdzieś źle ustawione względem drużyny juniorów.
Ktoś ma jakieś rady?

loswariatos Młody aktywista

13.05.2012 15:13    #7375     Inne - Piłka nożna - Ekstraklasa
[quote="szemek"]Poszerzona? O jakie kluby? Termalice? I co, znowu naciągane licencje? W jakim celu, w ogóle? Żeby "tort", o nazwie pieniądze z transmisji, był dzielony na więcej drużyn?[/quote]

To nie jest problem tylko naszej ligi. W Belgii czy Szwajcarii - kraje uważane za cywilizowane też są licencje a co chwilę słychać o bankructwach i wycofywaniu drużyn z ligi.

[quote]IMO, w "Ekstraklasie" powinno był 10 zespołów i 4 rundy spotkań. Surowe przepisy licencyjne, wymogi dotyczące piłkarzy jak w niższych ligach angielskich itd. Jedna drużyna spada, druga gra w barażach. W 1.lidze nawet 24 drużyny i niech walczą ;) Wtedy "najlepsi" z naszej ligi będą grać pomiędzy sobą, to może poziom się trochę podniesie. Nie będzie miejsca dla wynalazków, jak ŁKS z rundy wiosennej. I jeszcze jedno, żeby każdy trener mógł pracować w sezonie, tylko w jednej drużynie.[/quote]
10 drużynowe ekstraklasy to mogą sobie robić Szkoci, Szwajcarzy czy Estończycy. Polska jako duży kraj ma potencjał na 16-20 drużyn. Tylko oczywiście musi się trochę zmienić mentalność tzw. "działaczy", żeby nie było to zwykłą prowizorką.

[quote="piłka nożna"]To będzie skutkowało 14 kolejnymi spotkaniami, każdy będzie mógł więc dodatkowo zarobić [/quote]
Moim zdaniem właśnie tym kierowali się prezesi, niestety.
meglio fascista che frocio

Bajerniak1978 Partyzant

13.05.2012 15:01    #7376     Sufler - Problemy techniczne - Zacinający się tryb 2d
hej
ja też mam ten problem...mam super lapka, Battlefield 3 mi śmiga a FM 12 się tnie na kulkach i poza tym, muszę długo czekać na otwarcie nowej planszy...poza meczem, co to może być za przyczyna???
Pozdrawiam.

Guezmir Młody aktywista

13.05.2012 14:56    #7377     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
[quote="wojtekldp"]Witam. Gram w FM12 i prowadzę Arsenal Londyn. Właśnie kończę pierwszy sezon (zostały 2kolejki do końca) i mogę uznać go za w miarę udany. W lidze aktualnie mam 3 miejsce i w Lidze Mistrzów odpadłem w półfinale. Jednak poważny problem, a mianowicie dotyczy on straconych bramek. Mam ich aż 50 w samej lidze co jest ewidentnie za dużo jak na taki klub jak Arsenal i klub, który ma 3 miejsce w lidze. Zdobytych mam bardzo sporo bo 89 ale straconych jest także ewidentnie sporo. Drużyny ze środka tabeli mają tyle samo straconych co ja, a kluby z czołówki max 20-30. Praktycznie w każdym meczu tracę jakąś bramkę. Nie wiem czym jest to spowodowane. Czy ktoś mógłby mi coś doradzić? Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje. Od razu dodam, że gram taktyką 4-3-3 z jednym defensywnym pomocnikiem. Całej obronie i dla denefynswnego pomocnika przypisałem obrona, pozostałbym dwóm środkowym pomocnikom przypisałem automatycznie, dwóm bocznym napastnikom wsparcie, a środkowemu napastnikowi atak.

Ustawienia mojej taktyki to:
4-3-3
styl: bardzo płynny
strategia: przewaga liczebna
podania: domyślnie
swoboda taktyczna: domyślnie
gra przy przeciwniku: domyślnie
odbiór: bardziej agresywnie
krycie: krycie strefowe
dośrodkowania: ostre dośrodkowania
swoboda pozycyjna: trzymaj się pozycji

Linia obronna zawsze wysunięta, szerokość gry wąska, tempo wolne, gra na czas rzadko, podania środkiem, kontrataki nie , pułapki ofsajdowe nie. Myślałem może że ta duża strata bramek spowodowana jest tym, że mam wysunięta linie obronną bardzo mocno, więc cofałem ją normalnie albo cofnięta, ale mimo wszystko działo się to samo czy to w meczach domowych czy wyjazdowych.

Wojtek[/quote]

nie graj przewagą, tylko strategia ofensywną, lub kontrolą (w zależności od sytuacji) i zmień filozofie z płynnej na sztywną, lub bardzo sztywną + swoboda większa, pressing słabszy.
efekty tych zmian zauważysz bardzo szybko.
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Szemek Ekspert

13.05.2012 13:04    #7378     Sufler - Porady do gry - blad w zadaniach scout'ow
A co to za różnica? W zakończonym masz dostęp do poprzednich raportów, a jak rozpocznie nowe zadanie (w tym samym rejonie), to będziesz miał nowe raporty. Problem wystąpi jeżeli nie rozpocznie nowego zadania. Ważne, żeby robił co do niego należy, prawda?
"To tylko Internet k*rwa."

wojtekldp Partyzant

13.05.2012 11:14    #7379     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Witam. Gram w FM12 i prowadzę Arsenal Londyn. Właśnie kończę pierwszy sezon (zostały 2kolejki do końca) i mogę uznać go za w miarę udany. W lidze aktualnie mam 3 miejsce i w Lidze Mistrzów odpadłem w półfinale. Jednak poważny problem, a mianowicie dotyczy on straconych bramek. Mam ich aż 50 w samej lidze co jest ewidentnie za dużo jak na taki klub jak Arsenal i klub, który ma 3 miejsce w lidze. Zdobytych mam bardzo sporo bo 89 ale straconych jest także ewidentnie sporo. Drużyny ze środka tabeli mają tyle samo straconych co ja, a kluby z czołówki max 20-30. Praktycznie w każdym meczu tracę jakąś bramkę. Nie wiem czym jest to spowodowane. Czy ktoś mógłby mi coś doradzić? Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje. Od razu dodam, że gram taktyką 4-3-3 z jednym defensywnym pomocnikiem. Całej obronie i dla denefynswnego pomocnika przypisałem obrona, pozostałbym dwóm środkowym pomocnikom przypisałem automatycznie, dwóm bocznym napastnikom wsparcie, a środkowemu napastnikowi atak.

Ustawienia mojej taktyki to:
4-3-3
styl: bardzo płynny
strategia: przewaga liczebna
podania: domyślnie
swoboda taktyczna: domyślnie
gra przy przeciwniku: domyślnie
odbiór: bardziej agresywnie
krycie: krycie strefowe
dośrodkowania: ostre dośrodkowania
swoboda pozycyjna: trzymaj się pozycji

Linia obronna zawsze wysunięta, szerokość gry wąska, tempo wolne, gra na czas rzadko, podania środkiem, kontrataki nie , pułapki ofsajdowe nie. Myślałem może że ta duża strata bramek spowodowana jest tym, że mam wysunięta linie obronną bardzo mocno, więc cofałem ją normalnie albo cofnięta, ale mimo wszystko działo się to samo czy to w meczach domowych czy wyjazdowych.

Wojtek

iskopanlo Partyzant

13.05.2012 09:46    #7380     Sufler - Edytor - Nowe reguły krajowe - grupy.
Witam. Robię sobie własną ligę, z własnymi drużynami. W 1- lidze jest 11 drużyn. Natomiast w drugiej chciałem zrobić 2 grupy po 8 zespołów.
Chcę dodać te ligi poprzez: dodaj ligi --> zawiera grupy --> (tu wybieram ligę) --> ...; I tu właśnie mam problem. Otóż gdy mam wybrać te ligi, to zamiast pokazania mi się "2. liga N" i "2. Liga S", to pokazuje mi "1. Liga". Jak to rozwiązać?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution