Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

marcinoxxx Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam mam problem, mianowicie coś mi się stało z subskrypcją. Mam FM 12 w pełni legalną na patchu 12.2.2.2. Wszystko pięknie ładnie aktualne. Opisze w skrócie drodzy menedżerowie. Nie mam nagród tz nie wyświetlają się bramka miesiąca, menedżer itp . Macie 2 screeny. Na 1 z nich bedzie pokazane że wszystko mam włączone w subskrypcjach. Na 2 pokaże wam że nie ma ich w zakładce nagrody. Na screenach jest przykład z Dover z angielskiej. Ale w innych klubach mam to samo. Podaje screeny:

Cocxa Partyzant

15.05.2012 22:31    #7362     Sufler - Problemy techniczne - Błąd wczytywania gry
Witam. otóż mam spory problem z grą. Podczas gry nagle przestały wyświetlać mi się wiadomości. Gdy wchodziłem na coś innego niż 'skrzynkę', wyskakiwało mi, że jest np. 40 nieprzeczytanych wiadomości, jednak wchodząc z powrotem na skrzynkę wiadomości się nie pokazywały. Zapisałem więc grę i wyszedłem z FM'a. Odpaliłem grę ponownie, a podczas wczytywania gry wyskoczył mi błąd z grą, która automatycznie się zamyka. Spójność plików została już sprawdzona. Coś było źle zaktualizowane, jednak po udanej aktualizacji problem ciągle występuję. Bardzo proszę o pomoc.

baross Partyzant

15.05.2012 21:02    #7363     Sufler - Inne - Piłkarz Sezonu
Ja nie mam podobnych problemów. Ostatnio trenerem roku został trener Swansey City, a nie osiągnęli zbyt wiele (no znaczy jak dla nich to wysoko byli) - on zdobył Trenera Roku mimo tego, że nie miał sukcesów a ja zdobyłem LM, Ligę Angielską, Puchar Angli, Puchar Ligi Angielskiej i Tarcze Wspólnoty - czyli wszystko co możliwe, grając Manchesterem City. Podobnie z zawodnikami jest, Tevez został jednym z najlepszych piłkarzy na świecie mimo tego, że przez pół sezonu był kontuzjowany. Może masz jakieś łatki i dlatego?

techniczny Młody aktywista

15.05.2012 13:56    #7364     Sufler - Porady do gry - Sympatia czy Umiejętnosci ?
Gram Wisłą K. szósty sezon. Melikson i Chavez mają już po 32 lata, chociaż w formie nadal wybornej, więc póki co zarówno sympatia jak i umiejętności, chociaż zdaję sobie sprawę że to pewnie ich ostatni, no może przedostatni sezon, w roli zawodników od których zaczynam wystawianie składu. Mam też środkowego pomocnika - Drissa Diarra - który gra również od 6 lat w pierwszym składzie, jednak cały obecny sezon ma w plecy z powodu długiej kontuzji. Mimo, iż z końcem kontuzji kończył mu się kontrakt, a na jego miejsce wskoczył młodziak i chyba już mu nie odda, to podpisałem z Diarrą nowy kontrakt. Czyli z mojej strony jednak sympatia jest. Warto jednak nadmienić, iż nie wchodzi w grę darzenie sympatią grajka, który gra piach :)

Odnośnie zdolnych newgenów - mam w kadrze blisko 100 zawodników, z czego w pierwszym zespole 25, reszta to rezerwy i U-18, z czego chyba ze 40 biega gdzieś na wypożyczeniu i coraz częściej zaczynają dopominać się o pierwszy skład. No i robi się problem bo młodzież cholernie zdolna, człowiek chciałby wszystkich zatrzymać, ale się nie da. Problem też w tym, komu z nich zaufać, kogo zostawić w zespole, a kogo zwyczajnie sprzedać, bo i tak już mam przesycenie młodziakami. Skautów od dawna nigdzie nie wysyłałem, sam też nikogo od 2 sezonów nie obserwuję bo zwyczajnie nie ma takiej potrzeby. Niestety, od przybytku głowa czasem boli :)

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

14.05.2012 21:15    #7365     Sufler - Inne - Zmiana klubu.
Tu nawet nie tyle chodzi o same puchary, jakie zdobyłeś. Bardziej mowa o reputacji. Zależy też do jakiego klubu startujesz. Pewnie lepszy niż obecny, stąd i problemy.

Temat przenoszę. Na przyszłość - to pytanie na Sufler.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

marcin6105 Partyzant

[quote="Ardiano21"]Szukam Lo do Interu wiek maks 27lat aktualnie mam sezon 2012-2013 50mln ojro na trensfery i ewentualnie Napastnika który mógłby grać u boku Teveza bo Pazzini nie sprawdza się i marnuje wyborne sytuacje na wypożyczeniu jest Adebayor i Macheda no i kontuzjowany na 6miesięcy Paloschi. Problem z napastnikiem rozwiązany na liście transferowej jest Falcao za 25mln bo Atletico spadło z ligi ledwie 35pkt uzbierali;/[/quote]
Lahm.

Ardiano21 Partyzant

Szukam Lo do Interu wiek maks 27lat aktualnie mam sezon 2012-2013 50mln ojro na trensfery i ewentualnie Napastnika który mógłby grać u boku Teveza bo Pazzini nie sprawdza się i marnuje wyborne sytuacje na wypożyczeniu jest Adebayor i Macheda no i kontuzjowany na 6miesięcy Paloschi. Problem z napastnikiem rozwiązany na liście transferowej jest Falcao za 25mln bo Atletico spadło z ligi ledwie 35pkt uzbierali;/

buczek93 Młody aktywista

14.05.2012 19:26    #7368     Sufler - Inne - Problem z juniorami
No to raczej wina patcha, bo ja na swoim 12.2.2 Steam nie mam z tym żadnych problemów. I to w czterech różnych klubach :)

Marek86 Partyzant

14.05.2012 18:54    #7369     Sufler - Porady do gry - trening juniorski w FM 2012
Bardzo bym chciał, też przesiedziałem pół dnia. I nawet nie trafiłem na ślad, co może powodować taki stan. Nie wiem, z czym może ten patch mieć konflikt. Nawet na anglojęzycznych forach nie natrafiłem na taki problem.

Ichimaru Partyzant

14.05.2012 16:19    #7370     Sufler - Porady do gry - Sympatia czy Umiejętnosci ?
Witam mam problem odnoscie mojej Chelsea ;p odmłodziłem ją i w 3 sezoni jako obronca LM ogrywam Arsenal i ManUtd 4:0 ;o ..
siła ofensywna jest niesamowita Defensywna tez ... 4-2-3-1 Cech-A.Cole/Bertrand,TERRY,Luiz,Darwin(newgen)-Palombo, Ericsen- Hazard,Afellay,J.Ayew-Cavani ! Skład jest bardzo szeroki i stosunkowo młody wiec niemam co narzekac bo świetnie ustawiłem tych ludzi pod pospolitą taktyką. (Ten skład był na ostatnim meczu z Arsenalem 4:0) ale przejde do sedna ;p jak wiadomo u mnie Terry liczy 32 lata jednak nadal jest niekwestionowanym nr. 1 !!! ostoja całej drużyny obok jest rewelacyjny Loczek który co sezon gra lepiej i pewniej to pewnie on przejmie opaske po JT.
Do tego dochodzi G.Cahill który jest świetnym zmiennikiem. Bronek gra na prawej flance tylko w krytycznych momentach wchodzi w srodek ale i tam cześciej gra Mikel czy cudony experyment Raul Meireles. Do całej watachy dobija się Kalas który juz teraz gryzie bronka za kostki jako taki OŚ/OP.
OBRONA:
A.Cole odchodzi po sezonie
R.Bertrand zastepca Cola godny
J.Terry ....................
D.Luiz zostaje
G.Cahill ????
B.Ivanovic chce go sprzedac dac szanse Kalasowi
Darwin zostaje
T.Kalas zostaje

MOJE PYTANIE !!! Terry zostanie do konca kariery jednak czy sprzedac Cahilla a sprowadzic kolege Luizowi a Terry bedzie zmiennikiem ??
jak kolege to jakiego ... P.Jones, M.Hummels, M.Sakho, B.Howedes, V.Kompany, D.Lovern, S.Kjear, T.Silva Każdy jest genialny i niewiem kogo wybrac cena nie ma znaczenia bo nie mam kogo juz kupowac mam mase new genów a sam skład mam młody KIEROWAC SIĘ SYMPATIĄ CZY CZY sam juz niewiem czym....
CFC <3

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.