Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Pyskaty Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Jak Wacka to od początku w Porto siedział ( no może nie dosłownie, ale od razu w 2011-2012 poszedł tam ). W sumie teorytycznie mogę, bo Mak który dołączy za 3 meczu, bo mam koniec sezonu dołączy, a jest obunożny. Jednak natural ma prawą stronę, co nie wiem czy byłoby problemem, bo nie jestem pewien ile zająłby mu trening lewej flanki. jak masz coś jeszcze to podawaj śmiało ;).

Marian B Partyzant

Nie mogę nic ściągnąć z tej strony (kiedyś bez problemowo zawsze) Dzisiaj po wielu miesiącach odpaliłem, musiałem zmienić login no i cokolwiek chcę ściągnąć wyskakuje komunikat że za chwilę zostanie pobrany plik i wywala mnie ze strony. O co chodzi?

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
26.05.2012 11:15    #7313     Sufler - Inne - MECZ GWIAZD MLS
Prowadzę jedną z angielskich drużyn i na początku ósmego sezonu ze zdziwieniem zobaczyłem w terminarzu, że sezon rozpoczynam od meczu gwiazd MLS. Poczytałem trochę i - rzeczywiście - zgadza się się: władze MLS zapraszają często kluby angielskie. Problem jest innego rodzaju: otóż tego meczu "nie widać" w statystykach zawodników! Tak jakby w ogóle go nie rozegrali! (Nie ma go także w statystykach "meczów towarzyskich";). Co jeszcze dziwniejsze - w historii osiągnięć piłkarzy pojawia się jako sukces: "mecz gwiazd MLS - zwycięzcy". No więc jeśli to taki sukces - to dlaczego komputer nie uwzględnił tego meczu jako oficjalny w rozgrywkach kontynentalnych? Dodam tylko, że ten mecz zaliczono do moich osobistych statystyk menadżera... Miał ktoś podobny przypadek?

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
25.05.2012 15:40    #7314     Football Manager - Świat taktyki - Patch 12.2.2
4-3-3, wszystkie Twoje problemy zostaną rozwiązane, polecam i pozdrawiam, Piotr Fronczewski
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

dziobson Partyzant

25.05.2012 12:37    #7315     Sufler - Inne - Problem ze screenami
Nie wiem czemu ale od wersji FM 2012 mam problem z robieniem screenów. Gdy wklejam ss do painta to obraz jest jakiś obcięty i nic nie widać. Dla porównania wrzucam screen z pisania tego posta :
post -> http://zapod(...)jpg.html
fm -> http://zapod(...)jpg.html
Bardzo proszę o pomoc

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
Poprosze o bezpośredni kontakt na moje GG osoby, która taki problem ma BEZPOŚREDNIO po jego wystąpieniu. Tzn, jak tylko zobaczy biały ekran, niech do mnie napisze. 384389.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

m17essi Partyzant

Witam
Też mam podobny problem
http://forum(...)169.html

kaseta1 Partyzant

24.05.2012 21:36    #7318     Inne - Piłka nożna - Liga Mistrzów
[quote="bugi42"]LOL, gdzie tak napisałem?[/quote]

Wydaje mi się, że można wyciągnąć takie wnioski z Twoich wcześniejszych wypowiedzi.

Bardzo bym prosił o nie pisanie mi, że wygrywa ten kto strzeli więcej goli. Zaskoczę was, wiedziałem o tym wcześniej.

[quote]Tutaj nie sposób nie zauważyć, że Guardiola zajechał piłkarzy, co się oczywiście odbije na ich formę w kolejnych latach.[/quote]

Tutaj pozwolę się nie zgodzić. Na większość sezonu wypadło trzech piłkarzy : Villa, Fontas i Afellay. W połowie sezonu dołączył do nich Abidal. Powracające problemy zdrowotne Adriano, Xaviego i Puyola. Do tego wyjątkowo łamliwy Alexis ( z Messiego zrobili cyborga to i znim się uda :) ), forma Pedro, która myślę nie wymaga komentarza. Pique też przez dłuższy czas kopał się po czole. Swoją drogą odliczając bramkarzy tylko 3 piłkarzy Barcelony nie było kontuzjowanych w tym sezonie! Patrząc obiektywnie na poziom ich pecha w tym sezonie to powinni walczyć z Malagą o Ligę Mistrzów. Mimo tego wszystkiego byli o jednego karnego od finału LM. Następny sezon będzie ciekawy, tym bardziej, że Real nie śpi...

Szemek Ekspert

@Pali...... - mój problem polega tylko na tym, że wyrażasz tutaj niepotrzebne uwagi - ktoś chciał to zapłacił za ten film, ktoś chce to go ogląda, proste. Nie rób syfu w tym temacie, chcesz pogadać to zapraszam do filmowego.

@ADR

[quote=Palimpsest]Zasady bardzo proste. Podajemy screen z jakiegoś filmu/serialu, osoba która odgadnie tytuł (wcześniej zadający musi potwierdzić, że odpowiedź prawidłowa!!), dopisuje sobie punkt i uaktualnia tabelę wg. wzoru. Jeśli ten kto zgadł nie zadał następnej zagadki w ciągu dwóch dni, wówczas następny rebus może zadać dowolny chętny.[/quote]

Czekałem na potwierdzenie od Koli.

3 pkt. - Palimpsest
2 pkt. - Jacko, Falcon, Kolazontha, szemek
1 pkt. - chwal01, ronaldek1, Mapuo, magic10rm, Lypton, Stanczyk, A. De Raph
"To tylko Internet k*rwa."

Palimpsest Młody aktywista

Ja nie mam z tym problemu, że to jest dla Ciebie niezły film, a Ty masz z tym problem, że dla kogoś może to być g****? To jest forum, luźne dyskusje o tym co się komu podoba, a co nie, z tego co mi wiadomo, nie są zabronione.
@

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.