Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Szemek Ekspert

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.05.2012 19:57    #7301     Sufler - Porady do gry - Nagłe załamanie formy
Skoro masz przerwę, to może spróbuj zmienić taktykę. Dobierz sparingpartnerów tak, żeby Twoja ekipa nie miała z nimi problemów i spokojnie mogła się przystosować do nowych poleceń. Stawiaj na ludzi, którzy są w najwyższej formie.

Druga opcja, jest taka, żebyś znalazł powód słabszej gry. Dlaczego tracicie bramki albo/i dlaczego ich nie strzelacie? Może któraś formacja daje ciała.

Ciężko jest pomagać tak na ślepo, moje drużyny też tak czasem mają i uwierz mi, nie ma to jednego lekarstwa.
"To tylko Internet k*rwa."

krycha1101 Partyzant

29.05.2012 19:45    #7302     Sufler - Porady do gry - Nagłe załamanie formy
Mam dziwny problem, gram Borussią i przez pół rundy szło mi bardzo dobrze, zajmowałem pierwsze miejsce w lidze, w LM było trochę gorzej. W pewnym momencie drużyna zaczęła grać tragicznie, po porażce 4:0 z Interem do końca rundy drużyna była w fatalnej formie i cudem zająłem 4 miejsce w lidze. Rozmowy motywacyjne niby były dobre(pisało, że zawodnicy zmotywowani) ale grali straszny piach, teraz mam przerwę między rundami i nie wiem za bardzo co zrobić, żeby poprawić grę, macie jakieś pomysły?

WariatCFC Młody aktywista

28.05.2012 20:07    #7303     Sufler - Edytor - Aktualizacja spadków i awansów
1. Nic nie koliduję, odpalam na czystej grze.2
2. Pozycja zajęta w poprzednim sezonie na nic nie wpływa, miesiąc temu zamiast Pogoni dodałem Nieciecze i wtedy normalnie działało.

No nic, poczekam na łatkę od SI, no chyba że ktoś zna rozwiązanie tego problemu, choć wątpię.
[quote="hapek"]Z drugiej strony zal mi cie po pewnie jestes za polonia gieksa dyskobolia warszafka, albo inna legła poległa która kradła pilakarzy innym kluba, albo wisla skisla tak jak ty, a moze lechia olimpia poznan gdansk, albo ruchowi chorzowskie psy[/quote]

shpoola20 Partyzant

Kolego UP , jaka taktyke stosujesz w Evertonie? ja 2 sezon zaczynam i mam problem :P

Mark_301 Partyzant

27.05.2012 23:53    #7305     Sufler - Problemy techniczne - Problem z FM-em 2012
Witajcie, nie wiem jak nazwac ten blad ale wczesniejsze wykasowanie folderu settings oraz sprawdzenie spojnosci plikow nic nie daly. Mialem ostatnio formata systemu i włącza mi sie taki blad. Odpalam gre i nagle grafika jest jakby powiekszona 2x od normalnej, wczesniej wszystko normalnie smigalo az tu nagle takie cos, ani prosba ani grozba sie nie da mowiac pol zartem pol serio . prosze o pomoc chlopaki bo sam tego nie ogarne. aha i powiekszony obraz jest przez caly czas odpalania sie gry, o co moze chodzic ? Nie moge nawet zrobic screena z gry :O pomozcie. gra orginalna

WariatCFC Młody aktywista

27.05.2012 22:44    #7306     Sufler - Edytor - Aktualizacja spadków i awansów
Witam, z racji tego że sezon ligowy zakończył się w większości lig, to postanowiłem wprowadzić pewne poprawki w edytorze. We wszystkich ligach pozmieniałem spadkowiczów, na drużyny które awansowały (np. ŁKS na Piast). Wszystko ładnie szło, dopóki nie odpaliłem nowej kariery. Mianowicie, nie dokonały się żadne zmiany, których dokonałem w edytorze. Co ciekawe gdy odpaliłem bazę danych, którą stworzyłem wszystkie zespoły były tak ustawione, jak ja je ustawiłem. Nie wiem w czym tkwi problem, również porobiłem parę transferów, ale one działały. Gram na najnowszym patchu, spójność plików robiłem, i od razu mówię, że nie pomyliłem plików przy starcie gry. Z góry dzięki za pomoc.
[quote="hapek"]Z drugiej strony zal mi cie po pewnie jestes za polonia gieksa dyskobolia warszafka, albo inna legła poległa która kradła pilakarzy innym kluba, albo wisla skisla tak jak ty, a moze lechia olimpia poznan gdansk, albo ruchowi chorzowskie psy[/quote]

Luzny Partyzant

27.05.2012 18:14    #7307     Sufler - Porady do gry - FM 2012 niższe ligi problem
Ok, dzięki. Faktycznie dodałem notatkę przypadkowo, a że nigdy tego nie robiłem... zatem pomarańczowy kwadracik zlikwidowany.
Pozostaje problem wieszania się gry... może po prostu coś sknocili twórcy albo co...

Luzny Partyzant

27.05.2012 15:29    #7308     Sufler - Porady do gry - FM 2012 niższe ligi problem
Cześć.
Nie wiedziałem gdzie to wsadzić. Jakby co to proszę o przeniesienie. Ale do rzeczy...
Football Manager 2012... ściągnąłem sobie niższe ligi włoskie (Serie D i Eccellenza) i rozpocząłem grę amatorskim Pombiese. Awansowałem od razu po pierwszym sezonie i klub staje się półzawodowy. Ale przy nazwie klubu mam takie małe pomarańczowe coś... a jak kliknę aby przejść do składu to gra się zawiesza... znaczy mogę poruszać kursorem, minimalizować itp. ale w grze nic nie mogę zrobić.

Skrin tych pomarańczowych cosiów: http://image(...)mhi.jpg/

Mam nadzieję, że istnieje skuteczne rozwiązanie tego problemu i ktoś mi je wskaże.

Pozdrawiam,
Luzny

marcin6105 Partyzant

26.05.2012 22:46    #7309     Sufler - Porady do gry - Jaki sposób na kontuzje?
Witam. Gram Man City i mam problem.
Większość podstawowgo składu ma kontuzje: Kompany, Clichy, Toure, Jonhson, Nasri, Silva, Balotelli.
Co zrobić, żeby nie łapali kontuzji. Fizjoterapeutów mam 4, Każdy ma Zdolności Medyczne - 20.
Urazy nie zdażają się na treningu, tylko w trakcie meczu. Kondycja zawodnika w trakcie meczu 95-100%.
Najczęstsze to: Złamana kość strzałkowa - 5-6 Miesięcy, Przepuklina - 2-3 Miesiące.

Poradzcie Coś. Proszę.

fred Młody aktywista

26.05.2012 17:25    #7310     Sufler - Porady do gry - Brak zdjęć regenów
Witam. Mam ostatnio problem z wyżej wspomnianymi zdjęciami regenów. Wgrałem loga klubów i odświeżyłem skórkę, loga się pojawiły a zdjęcia znikły. Co zrobiłem źle.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.