[quote="loswariatos"]@Valdi91 - przeczytałem Twój post i zacząłem się zastanawiać czy temat dotyczy FM12 czy CM97/98. Podmiany lig? Ty tak poważnie?[/quote]
Ano poważnie. Nie chce mi się tego szukać, żeby Ci udowadniać, btw. takie dodatki mnie nie interesują, więc i tak nie mam w tym celu. Ale na chłopski rozum, co to za problem podmienić w edytorze zespoły występujące w danej lidze? Żaden. Ktoś się trochę pomęczył, wszystkie zespoły portugalskie na polskie, poustawiał wszystkie pierdoły jak zajmowane miejsca, zasady ligi i co tam jeszcze trzeba i gotowe...
W celu weryfikacji sam wrzuciłem Wisłę do Premier League, podmieniając ją za pierwszy lepszy klub, który się zaznaczył. Wszystko śmiga, cała śmietanka Premiership jeździ na mecze wyjazdowe do Krakowa.
Skoro więc udało się z jednym klubem, co za problem podmienić całą ligę? Żaden. Fakt, że jeśli ktoś chce zrobić to porządnie, kilka godzin w edytorze posiedzi. Brakujące kluby z polskich lig i grających w nich zawodników trzeba by zrobić samemu, więc 'kilka godzin' zamieni się w kilkanaście, jak nie kilkadziesiąt. Wydaje się to mało opłacalne, ale dla chcącego nic trudnego.
@fred
Jeśli Twój ulubiony klub gra w 3. czy też 4. lidze, to zamiast tworzyć cały system rozgrywek utwórz jedynie swój klub wraz zawodnikami i zacznij grę od 2. Ligi. Logo, twarze i koszulki będziesz mógł mu wykonać i cieszyć się nimi w grze. Wiem, że o wiele fajniej byłoby prowadzić swój klub w jego macierzystej na dzień dzisiejszy lidze, a moim zdaniem za dużo z tym roboty, chyba, że masz bardzo dużo czasu i jeszcze więcej chęci. A jeśli zależy Ci po prostu na samym systemie rozgrywkowym, to cóż, albo znajdziesz gdzieś w necie patch, o którym mówiłem w swoim pierwszym poście (tylko zaznaczam, nie wiem, czy on czasem nie był do jakiegoś starszego FM'a, 11 czy nawet 10), albo zakasać rękawy i odpalać edytor
Najnowsze posty