Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Szemek Ekspert

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.06.2012 20:31    #7281     Inne - Piłka nożna - EURO 2012
[quote=Jacko] Kiedy niby obrona była silna? Na EURO 2008?[/quote]

Specjalnie zignorowałeś to co napisałem?

[quote="szemek"]Nie zgodzę się, że mamy najsilniejszą kadrę od 10 lat. Od 5, może 6 pewnie tak. Jednak w 2002 na MŚ mieliśmy dobrą paczkę i nieporównywalnie silniejszą obronę. Cztery latka później było słabiej, ale też lepiej niż teraz.(...)[/quote]

Pisałem o okresie po 2002 do 2006 roku, gdybyś był łaskaw doczytać mojego posta.

Wtedy mieliśmy Dudka i Boruca na bramce, więc chyba nie jest to niższy poziom od Szczęsnego - zwłaszcza, że Artur doskonale sprawdził się na wielkich imprezach.

W tamtych czasach Jacek Bąk grał w RC Lens i sorry, ale wolę jego - gościa, który potrafi po polsku porozumieć się z kolegami na boisku i zrozumieć bramkarza, niż Perquisa, który ma problemy z komunikacją. Do Wasyla nic nie mam, poza tym, że jest strasznie agresywny (co było widać nawet dziś z Andorą), oby to się nie skończyło wykluczeniem w którymś ze spotkań na EURO. Do tego był Michał Żewłakow (wtedy Anderlecht). Hajto (Schalke/Norymberga), Baszczyński, Rząsa (Feyenord/Partizan/Heerenven i wszędzie grał).

W pomocy Sobolewski, Szymkowiak, Kosowski, Krzynówek, Radomski. Łapał dobrą formę Mila na początku tego okresu.

W tamtym okresie w dobrej formie był Smolarek. Żurawski grał w Wiśle i Celticu, wtedy też miał niezły okres w karierze. Był Franek, Rasiak, Jeleń więcej grał, teraz się częściej leczy.

Twoje polemika, musiała wyniknąć z tego, że źle przeczytałeś mojego posta.
"To tylko Internet k*rwa."

Guezmir Młody aktywista

Co ciekawe PES 2012, Mafia II i Battlefield 3 chodzą bez problemu nawet ze 3 godziny!
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

7 pkt - szemek
5 pkt - Kolazontha
4 pkt. - Palimpsest
3 pkt - Falcon
2 pkt. - Jacko,, A. De Raph, magic10rm
1 pkt. - chwal01, ronaldek1, Mapuo, Lypton, Stanczyk

Myślę, że nie będzie problemu z tym filmem :)
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

sdms Partyzant

Ja mam taką sugestię wynikającą z tego, co mnie przed chwilą spotkało, a mianowicie. Wczoraj przez cały dzień nie mogłem się dostać na stronę. Wyskakiwał błąd wewnętrzny serwera (HTTP error 500), więc założyłem, że błąd jest po stronie serwisu. Ale kiedy dzisiaj dalej nie mogłem wejść (a pozostałe strony tzn. cyberball.pl, fifarev.com i pes-rev.com mi działały) to postanowiłem sprawdzić co jest grane i wszedłem na stronę z bramki proxy. Okazało się, że strona działa (chociaż przy próbie wejścia na jedną z podstron także wyskoczył błąd 500, ale po odświeżeniu działało). W związku z sytuacją chciałem się jakoś z redakcją strony skontaktować, ale nigdzie na stronie nie ma formularza kontaktowego itp. Nie mogłem się także z bramki zalogować. W końcu doszedłem do tego, żeby wywalić pliki cookie i ot jestem, ale jestem przekonany, że spora rzesza użytkowników w takiej sytuacji po prostu nie wiedziałaby co zrobić. Może zatem warto dodać na stronie (a najlepiej na głównej stronie cyberball.pl) jakiś formularz kontaktowy do zgłaszania problemów technicznych? ;)

Cytrusek16 Partyzant

01.06.2012 17:24    #7285     Sufler - Dodatki do gry - skin fahrenheit
Witam !

Posiadam skin z fm base farenheit , bardzo fajny i szykowny skin tylko jest jeden problem !! Nie posiada on wykresu liniowegoatrybutów zawodnika , wykres obok zdjecia .
Czy jest ktos w stanie wytłumaczyc jak to mozna zmienic zeby byl nomrlany wykres obok zdjecia ?

Z gory dziekuje :)

Szemek Ekspert

[quote="Palimpsest"]Wracając do 'Hostelu' i do tematu. Co masz na myśli pisząc o moim 'świętym oburzeniu'? [/quote]

Zachowujesz się jak ksiądz na ambonie - że gówno, że nie ma wartości artystycznej, dlaczego ktoś wydał na to pieniądze. Tak to odbieram.

[quote=Pali..... ;)]W żadnym razie się nie oburzam, ta produkcja natomiast wywołuje we mnie wyłącznie niesmak, podobnie jak robienie kasy, żerując na najniższych instynktach. Jestem wyłącznie tym filmem zniesmaczony i obrzydzony(...)

Jasne, że produkcje kinowe nie muszą mieć żadnej wartości. Pewnie, że można trzepać kasę na bezwartościowych filmidłach i dennych telenowelach. Tylko w tym wypadku nie jest to nic więcej ponad robienie kasy, co też zauważyłem w quizowym temacie komentując 'Hostel'.[/quote]

No i spoko, takie wyrażanie swojej opinii mi się podoba :) Mnie tam nie rusza żerowanie na najniższych instynktach w kinie. Film to film, większość znajduje swoich odbiorców, a jak nie to problem producentów i reszty, która się za to wzięła. Wiem co lubię i to oglądam, reszta mnie nie obchodzi. W końcu chodzi tylko o kasę.

Rozumiem, że Ty nie przyjąłbyś roli w takim filmie? Jesteś tam sobie, sobą i nagle na ulicy zaczepia Cię typ i proponuje rolę w czymś takim, za pewną sumę (Twoje roczne czy dwuletnie zarobki albo i więcej), a Ty mówisz, że w takim gównie nie zagrasz, bo Cię odrzuca, nie ma żadnej wartości artystycznej itd.
"To tylko Internet k*rwa."

techniczny Młody aktywista

Nie jest to wielki problem, ale ciekawi mnie taka sytuacja:
zauważyłem, że newgen biegający po boisku nie zawsze odzwierciedla swoim wyglądem wygenerowane zdjęcie w profilu. Raz się zdarzyło, że w profilu miałem bruneta, a po boisku biegał blondyn. Ostatnio kupiłem zdolnego 18-letniego Serba, blondyna bez żadnych afrykańskich drugich obywatelstw, a po murawie biega... murzyn :O
Czy czasem nie jest tak, że po boisku wizualnie biega zawodnik, który jest poprzednim wcieleniem newgena?

sdms Partyzant

31.05.2012 19:49    #7288     Sufler - Porady do gry - Reprezentacje (fm2012)
Mam takie pytanko, a mimo poszukiwań nie znalazłem odpowiedzi. Dostałem propozycję objęcia reprezentacji U-19 Indonezji. Problem jest taki, że piłkarzy z narodowością indonezyjską jest w bazie w chwili obecnej czterech, a ligę indonezyjską mogę dodać dopiero od przyszłego roku. Czy w takim wypadku w kadrze meczowej pojawią się wygenerowani piłkarze, czy też nie powinienem obejmować takiej reprezentacji? W jednej z poprzednich wersji FM'a pamiętam, że było tak, że w przypadku objęcia reprezentacji gra natychmiast dodawała przynależną tej reprezentacji ligę i piłkarzy, ale wygląda na to, że twórcy od tego odeszli. Ktoś zna odpowiedź? :)

sdms Partyzant

31.05.2012 12:46    #7289     Sufler - Inne - Nagły wzrost liczby miejsc na stadionie
Taki nietypowy problem. Parę miesięcy temu ściągnąłem sobie dodatek do FM2012 z grywalną 4 ligą polską. Zmodyfikowałem dodatek usuwając z 4. ligi śląskiej jeden z klubów, a na jego miejsce tworząc zupełnie nowy, amatorski klub z malutkim stadionem (500 miejsc stojących, ale dobrą możliwością rozbudowy - bodajże do 15 tys. już nie pamiętam), z kiepskimi obiektami itd. Zacząłem grę tym klubem - gra wygenerowała w klubie beznadziejnych piłkarzy (PA poniżej 10), ale sprowadziłem kilku piłkarzy z wolnych transferów i udało mi się po pierwszym sezonie awansować do 3 ligi. Klub stał się półzawodowy, sprowadziłem kilka nowych twarzy. W drugim sezonie klub dobrze sobie radził w Pucharze (odpadł w 9 rundzie z Wisłą) oraz wbrew oczekiwaniom także w lidze (przez cały sezon od 2 do 5 miejsca). Dobra forma zespołu po odpadnięciu z Pucharu (8 wygranych z rzędu) oraz korzystne wyniki innych meczy doprowadziły do tego, że przed ostatnim meczem sezonu mój zespół był na 2 miejscu w tabeli ze stratą 2 punktów do 1 miejsca, a mecz był wyjazdowy z zespołem zajmującym 1 miejsce. Chłopcy spisali się znakomicie i wygrali mecz 3:1 awansując tym samym do 2 ligi. W tym momencie klub borykał się z małymi problemami finansowymi (stan konta na minusie), ale zarząd postanowił rozbudować (za jakieś 150 tys. euro) stadion o 152 miejsca siedzące, co skutkowało czasowym zmniejszeniem pojemności stadionu o 25 miejsc. I tak wyglądała sytuacja w maju. W czerwcu po ogłoszeniu terminarza na nowy sezon klub zmienił status na profesjonalny, a pojemność stadionu w niewyjaśniony sposób zwiększyła się do 2837 miejsc (+25 miejsc wyłączonych na czas rozbudowy). Nadal trwa rozbudowoa o 152 miejsca siedzące (koniec w listopadzie). Czy to jest normalne, czy to jakiś błąd? Bo nie wiem jakim cudem z dnia na dzień przybyło na stadionie miejsc.

dziadus Partyzant

31.05.2012 12:26    #7290     Sufler - Porady do gry - Nagłe załamanie formy
A ja wam powiem tak d... i kamieni kupa. Ja grajac Milanem wygrywalem wszystko jak leci bilem Real, Inter, Juve i nagle załamanie odpadlem w CL i przegralem majstra na rzecz Interu po 7 remisach w koncowce. Mecze wygladaly tak: moi strzelaja maja mase okazji wpada jeden gol potem przeciwnik wali albo z karnego albo po przebitce w polu karnym, czego ja nie probowalem, zmiany taktyki, pilkarzy, rozmowy motywacyjne, porady asystenta, nic. Tak gralem 4 sezony ( raz final lm, 2 razy wicemistrz, 2 razy puchar wloch, raz 3 raz 5 miejsce) probowalem wszystkiego, zaczalem przegladac fora i widze ze nie tylko ja mam taki problem. Moim zdaniem 2012 jest najgorsza z serii bo odbiera graczowi mozliwosc wplywania na przebieg zdarzen po prostu przyjmij pogudz sie i zrezygnuj po co grac jak nie mozesz wygrac, jedyne co dziala to s&l ale taka gra mnie nie satysfakcjonuje. (nadmienie ze 2011 tez mnie frustrowal na poczatku ale go rozgryzlem, chodzilo o szerokosc boiska i zmiany graczy ze slaba forma, dzieki czemu wygrywalem wszytko jak leci)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.