Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Fred-87 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Cześć

prowadzę reprezentację jednego z krajów afrykańskich i po zgłoszeniu składu do Pucharu Narodów Afryki gdy zaczyna się już sam turniej połowa zawodników, których mam do dyspozycji jest zupełnie inna od tych zgłoszonych.

Nie wiem czemu tak się dzieje? Jakiś bug? Patch zainstalowany. Dodam, że w opcjach nie mam zaznaczonego, by asystent pomagał mi w wyborze czy coś podobnego.

Będe wdzięczny za pomoc

Borch Trzy Kawki Partyzant

12.06.2012 10:52    #7242     Sufler - Edytor - Nazwiska newgenów i regenów
Witam.
Mam problem z nazwiskami newgenów i regenów w nowo stworzonej przeze mnie lidze, mianowicie podmieniłem za San Marino nowe państwo bazujące na pewnym regonie Polski. W wyniku utworzenia nowych klubów i ligowych struktur w klubach, pojawiają się zawodnicy z włosko brzmiącymi nazwiskami. Oczywiście, tworzą się zawodnicy ze swojskimi godnościami, lecz zdecydowaną większość stanowi nazewnictwo włoskie. Jak rozwiązać ten problem? Co należy zmienić/ustawić, aby w pełni cieszyć się "swojakami" w kadrach klubów?

Szemek Ekspert

Ciężko wpisać w nazwie tematu konkretną nazwę problemu? Wyszukiwarka nie gryzie, jest w prawym górnym rogu strony.

http://www.cmrev(...)#p152671
http://www.cmrev(...)l?page=0
http://www.cmrev(...)%20token
"To tylko Internet k*rwa."

mufloniasty Partyzant

Witajcie,
Jej, jak dawno mnie tu nie było! :) Słuchajcie, mam problem irytujący, pojawił się niedawno. Przy załadowaniu gry, pojawia się taka opcja (zmniejszenie do okienka):
http://zapod(...)bmp.html
Żeby wrócić do normalności, muszę udawać, że zmieniam rozdzielczość na mniejszą, potem nie potwierdzam zmian i wszystko wraca do normy. Potem tak samo dzieje się przy zakończeniu.
http://zapod(...)bmp.html
Pojawiło się nagle, ostatnio instalowałem dodatek z waszej strony - loga, tła, herby (przepraszam, zapomniałem nazwy). Mam jeszcze zmienione buty i piłkę, ale to robiłem wcześniej i nie miałem takiego problemu. Jesteście w stanie coś poradzić? Nie pomogło nawet przeinstalowanie przez Steam.

kabaruto Partyzant

Witam. po obejrzeniu meczy patrze statystyke a Francja ma wymienionych 634 podań, przy posiadaniu piłki 60% pytam jakim cudem? W FM mam posiadanie piłki 79% a podań wymieniłem zaledwie 531 z czego 91% celnych. Zauważyłem też iż czas w FM płynie zbyt szybko podczas meczu w FM. Gdy mam ustawioną domyślna prędkość meczu to czas płynie dużo szybciej niż normalnie(mam na myśli sekundy) a zawodnicy zaś bardzo wolno poruszają się po boisku. Mam wrażenie że w FM sekundy podczas meczu płyną zbyt szybko. Czy wy też zauważyliście ten problem? Może ktos się wypowiedziec? Jeżeli się mylę niech ktos mi da screena gdzie ma posiadanie piłki 57-63% i ma 600 podań wymienionych(CELNYCH)

Aha i gram maksymalnie wąsko(zawodnicy grają blisko siebie) i tempo wolne(aby podawali do wolnego partnera) i najkrótsze z możliwych podań każdemu zawodnikowi aby ilosc podań była jak największa

Proszę o komentarze i udział w dyskusji.

EloSxdd Partyzant

FM 12

Witam, w koncu moge sobie na swoim wlasnym sprzecie, zagrac w FM 12 .. ; )
I nie wiem jakim klubem zaczac..
Szukam perspektywicznego klubu, z drugiej ligi ze swojego kraju, ktory po dobrym prowadzeniu, bez problemu awansuje do ekstraklasy w pierwszym lub drugim sezonie..
Ponadto miejacego jakies tam fundusze na transfery i place, a takze ciekawych juniorow :D
Interesuja mnie tylko silniejsze ligi z Europy :)
Z gory dziekuje :)

GR0s Partyzant

Witam

Mam problem z powyższym uaktualnieniem. Dwukrotnie zaczynałem grać Ślęzą ( 4 liga ), dwukrotnie awansowałem i tak samo dwukrotnie tuż przed rozpoczęciem kolejnego sezonu gra mi się sypała.

Matech Partyzant

11.06.2012 00:00    #7248     Sufler - Porady do gry - Problem ze startowa pojemnoscia
Witam chcialbym zaczac grac Lechem i tu zdziwienie ze wpisane maja ze ich stadion to stadion wronek ( fakt zaczynali na nim rozgrywki w ubieglym sezonie) lecz mozna to jakos zmienic by docelowo mozna bylo zaczac grac na stadionie miejskim w poznaniu? czy to jest jakos ze sam sadion z czasem sie zmieni w sensie przeprowadzka na swoj obiekt?(w co watpie) bo wolalbym zaczac gre na 40k stadionie niz na 5k:) prosze o pomoc czy samo sie to rozwiaze czy trzeba cos sciagnac/przestawic?

fordon82 Partyzant

10.06.2012 21:44    #7249     Sufler - Porady do gry - XML parsing error
jak mam to zrobić? mam ten sam problem po móżcie!

Szemek Ekspert

10.06.2012 12:48    #7250     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problrmy z Xml
Po co otworzyłeś drugi temat z tym samym problemem, tym razem na forum w ogólnej dyskusji?

[quote=Zasady działu "Ogólna dyskusja"](...)W dziale tym nie zakładamy:

- tematów dotyczących konkretnych problemów z grą - od tego jest kategoria Sufler;(...)[/quote]
"To tylko Internet k*rwa."

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution