Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Zielin Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Przepraszam ze znowu zawracam glowe ale wtedy pisalem za kumpla mial problem sie zalogowac a pilnie potrzebowal pomocy. Ja teraz pisze we wlasnym imieniu... Szukam bocznych ofensywnych pomocnikow (OPP i OPL) do Leicesteru. do 5 mln funtow

Zielin Partyzant

Przepraszam ze znowu zawracam glowe ale wtedy pisalem za kumpla mial problem sie zalogowac a pilnie potrzebowal pomocy. Ja teraz pisze we wlasnym imieniu... Szukam bocznych ofensywnych pomocnikow (OPP i OPL) do Leicesteru. do 5 mln funtow

przemkap Partyzant

16.06.2012 16:55    #7233     Sufler - Porady do gry - Problem ze statystykami
Mam problem z Fm 2011
http://www.myimg(...)afe7.png
U niektórych zawodników nie widać statystyk ale oni brali udział w tych meczach.
Gram na zmodyfikowanej bazie danych. Taki problem pojawia się również gdy gram na czystej bazie 11.3
Co może powodować ten problem?

lazarus Partyzant

Ja jako fan nie mog nie polecić Wisły . Kadra silna ,nawet w pucharach można coś porządnego ugrać . I jeszcze Polonia Warszawa .Bajka finansowo jak na polskie warunki . W pierwszym sezonie bezproblemowo mistrzostwo ,potem bawisz sie dalej ;)

Gilbert Młody aktywista

Grupa: Ekspert
12 pkt. - szemek
9 pkt - Kolazontha
8 pkt - Falcon
6 pkt - Jacko
5 pkt - Palimpsest
3 pkt - A. De Raph, magic10rm, Gilbert
2 pkt - Speed, Mar1992
1 pkt. - chwal01, ronaldek1, Mapuo, Lypton, Stanczyk, hQ, WariatCFC, leo21, Best7

Z pewnością nie będzie problemów :)
…(…)…

Marian B Partyzant

O tym problemie akurat nie i miałem nadzieję że ktoś pomoże. Jak zwykle nic.

jakubtarn Partyzant

13.06.2012 21:39    #7237     Sufler - Porady do gry - Jak zmienić zasady gry?
Witam wszystkich. Gram swoją lokalną drużyną MKS Kutno dzięki dodatkowi. Idzie mi nawet nieźle bo awansowałem z 3 ligi do 1 i zdobyłem Puchar Polski. Teraz stoję przed nowym sezonem i przyszło mi zgłosić zawodników do Pucharów Europejskich. Jednak napotkałem problem z przepisem dotyczącym minimalnej liczby graczy, którzy są wychowankami klubu i grają nie mniej niż 3 lata. Nie mam ani jednego takiego gracza przez co nie mogę zgłosić drużyny. Nie wiem czy da się to jakoś obejść. Proszę o podpowiedź.

Marian B Partyzant

Przepraszam że z takim tytułem ale mam sytuację kryzysową i muszę znać odpowiedź bo nie mogę kontynuować gry. Inne moje tematy (zapytania) przechodziły bez efektu mimo kilkudziesięciu wyświetleń (a więc dużo nie wtajemniczonych graczy którzy zakładają tematy ala "którym zespołem zacząć rozgrywkę" Ja FM przerabiam od 2008 roku i dzisiaj mam stop). Mam nadzieję że zwrócę uwagę starych wyjadaczy takim tematem. Rozpocząłem grę w najniższej lidze Anglii i wypatrzyłem zawodnika który jest zainteresowany (filtr) przejściem, złożyłem ofertę klubowi i oferta została zaakceptowana po czym przejście do negocjacji kontraktu wyskakuje komunikat "Złożyłeś ofertę transferu, w skrzynce pojawi się stosowna informacja, gdy oferta zostanie zaakceptowana, odrzucona lub zmodyfikowana" Nie mogę nacisnać kontynuuj bo nie dałem odpowiedzi a jak chcę dać odpowiedź to jest ten komunikat. Wycofałem ofertę transferu ale bez zmian. NIE MOŻNA PRZEJŚĆ DALEJ.

Jeżeli już o tym pisałeś i nikt Ci nie odpowiedział, to najwyraźniej nikt nie wiedział jak sobie poradzić z Twoim kłopotem. Tytuł tematu powinien informować o problemie.
szemek

Szemek Ekspert

13.06.2012 18:01    #7239     Sufler - Problemy techniczne - Nie wczytuje się gra
Wyszukiwarka nie gryzie!!! 4/5 problemów, które się tutaj pojawiają, już kiedyś ktoś tu opisał i zostały rozwiązane.

Sprawdź czy nie masz za mało miejsca na dysku, ja tak miałem - zostało mi niecałe 1 giga miejsca i gra nie chciała się wczytać. A może wyłączyłeś kompa w trakcie zapisywania? To by rozwiązywało sprawę, bo wtedy nie ma opcji na odzyskanie sejva. Masz inne sejvy? One się wczytują czy nie? Najczęściej w takich przypadkach sejv jest stracony, jedyna rada na to, jest taka, że należy robić kopie zapisanych gier.
"To tylko Internet k*rwa."

Miki_ Partyzant

Dagome, zdecydowanie West Ham :D Chociaż Leeds to także ciekawy kierunek, więc masz problem. Lecz z dwóch tych klubów brałbym jak mówiłem Młoty.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.