Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Kanius Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.06.2012 22:28    #7221     Sufler - Porady do gry - Powrot szaraków
Edit: Udało mi się rozwiązać problem. Po prostu był to jakiś błąd po ME. Przy następnych meczach elminacyjnych mam już normalne składy.

kkmm98 Partyzant

17.06.2012 19:48    #7222     Sufler - Porady do gry - obszar szczególnej uwagi !
mam problem kiedy zaznaczam np ustawienie przy defensywnych stały fragmentach to jak popatrze nastepnym razem to zmienia sie spowrotem na inne co robic ?

Rossmen Partyzant

17.06.2012 19:38    #7223     Sufler - Porady do gry - Problem z Update
Problem polega na tym że FM 2011 nie widzi wgl. update'ów. Skopiowane są w moich dokumentkach oraz w głównym folderze z grą. Nie wiem o co chodzi. Reinstalowałem grę i nadal jest ten sam problem. Wcześniej przed formatem kompa wszystko działało w jak najlepszym porządku. Proszę o pomoc !

DawcaMocywNocy Partyzant

17.06.2012 17:11    #7224     Football Manager - Kącik graficzny - Pomocy !! :/
Mam taki problem, sciągnałem ostanio logopack do fm 2006 wgrałem do data,grafika,logos i tam wypakowałem nie wiem czy dobrze ale zrobiłem jeszcze w grafice folder logopack. nie działa co robić ?? pomocy :/

Bery_36 Partyzant

Potrzebuję zespół który nie ma dużych wymagań odnośnie zajęcia czołowej pozycji w lidze, a który posiada duże zaplecze finansowe. Planuję zbudować drużynę od podstaw, chciałbym też, aby renoma tego zespołu była na tyle wysoka, żeby bez większych problemów móc ściągnąć zawodników z klubów uznawanych za "europejskich średniaków". Co do konkretnego kraju w jakim znajduję się klub nie mam sprecyzowanych wymagań. Aczkolwiek chciałbym skład dość multinarodowościowy, więc uniknąłbym krajów w których blokowane jest wyjście większej ilości graczy z innych państw. P.S. Chciałbym także, żeby klub znajdował się w Europie. P.S.2. Chciałbym stworzyć skład z reprezentantów przeciętnych krajów takich jak Irlandia, Chorwacja, Ukraina, Rosja, Polska itp. :) Z góry dziękuję za pomoc :)

tts0 Partyzant

Dzięki za link do poradnika. Bardzo mi pomógł, gdyż stworzyłem polskie rozgrywki od nowa mniej więcej tak jak chciałem. Niestety pojawił się problem, z którym nie mogę sobie poradzić nawet przy pomocy poradnika.Otóż...

mam w ekstraklasie 12 zespołów; 2 ostatnie drużyny spadają bezpośrednio, a drużyna z 10 miejsca gra w barażach z 4 drużynami z 1 ligi(po 2 z grupy). Baraż odbywa się w systemie ligowym. Wszystko jest w porządku, do momentu końca baraży. Drużyna, która wygra baraże otrzymuje prawo do gry w pucharach europejskich, a przecież to baraże o utrzymanie! Do tego mam problem z drużyną rezerw w 1 lidze. Otóż liga składa się z 24 zespołów dzielonych na grupy automatycznie, co daje 12 zespołow w grupie, które grają ze sobą 4 razy. Niestety liga rezerw sklada sie z 24 zespołów bez podziału na grupy, a też grają 4 razy ze sobą(czyli 96 razy)! Nie mam pojęcia jak sobie z tym poradzić.

Jakieś rady?
"Jeszcze kiedyś powiesimy ostatniego d***kratę na kiszkach ostatniego socjalisty! "

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

17.06.2012 15:14    #7227     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa obiektów klubowych
Mam taki problem - dałem prośbę do zarządu, żeby rozbudowali mi obiekty młodzieżowe. Rozbudowa zgodnie z zapowiedziami i paskiem przy wejściu na zakładkę "siedziba zarządu" miała zakończyć się 17.10.2012, a mam już listopad 2012 i pasek w zakładce "siedziba zarządu" dalej widnieje, a chyba, jeśli dobrze pamiętam, to po zakończeniu inwestycji ten pasek znika z tabeli "status próśb do zarządu". Jak jest w rzeczywistości? Dodam, że niby status prośby jest jako "zrealizowana", a 17.10 dostałem na skrzynkę wiadomość o zakończeniu rozbudowy obiektów. Zadałem to pytanie, bowiem jestem ciekawy, czy to nie żaden błąd, bo trudno mi cokolwiek wyrokować, ponieważ od początku grając RC LENS miałem status "doskonała baza treningowa" i "najnowocześniejsze obiekty młodzieżowe", a po rozbudowie nic się nie zmieniło. Wiem, też, iż doszedłem pewnie do pułapu wartości, która odpowiada za taki stan obiektów, więc zdaję sobie sprawę, że mogli mi rozbudować obiekty młodzieżowe z wartości np. 19 do 20. Sprawdziłem i porównałem te wartości przed rozbudową (oficjalny edytor do gry) z wartościami po rozbudowie (FMRTE) i nic się nie zmieniło. O co chodzi? Czy tak ma być?

Drugi problem jest bezpośrednio związany z całą bazą treningową - odnosząc się do wyżej opisanego problemu, postanowiłem ściągnąć FMRTE, aby zobaczyć jakie wartości liczbowe mam przypisane w tym momencie do wszystkich moich obiektów klubowych. Okazało się, że wartość 20 ma "training facalities", "youth facalities" i "youth academy". Pierwsze moje pytanie jest następujące: jakie odpowiedniki mają nazwy z angielskiego w przełożeniu na polski. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że np. "training facalities" to nic innego jak obiekty treningowe. Najlepsze jest to, że użyłem oficjalnego edytora do gry i tam w porównaniu do FMRTE są tylko 4 np. szkolenie młodzieży, a w FMRTE są dla mnie tajemnicze "youth facalities" i "youth academy", bowiem w oficjalnym edytorze do Fm-a są tylko obiekty młodzieżowe. Słabe tłumaczenie?

Kanius Partyzant

17.06.2012 15:14    #7228     Sufler - Porady do gry - Powrot szaraków
Witam. Mam problem, gdyż gram Celtą drugi sezon, jestem w przygotowaniu drużyny w okresie wakacyjnym i nie było by nic dziwnego, gdyby nie fakt, że podczas meczu towarzyskich reprezentacji napotkałem przerażającą rzecz, a mianowicie powrót szaraków. W reprezentacji Niemiec broni tylko Rene Adler, w reprezentacji Japonii nie ma nikogo.Co dziwne to samo stało się z reprezentacją Francji ,a w reprezentacji Hiszpanii połowa zawodników została przesunięta do U-23. Może ktoś podpowiedzieć o co chodzi i jak sobie z tym poradzić ? Przeczekać do następnych powołań, czy pogrzebać coś w plikach ? Pozdrawiam.

turbo0 Partyzant

17.06.2012 14:38    #7229     Sufler - Problemy techniczne - Nie moge wlaczyc FM.
Dzis po dosc dlugiej przerwie postanowilem pograc w FMa 2012. Wlaczam gre pieknie ladnie, dochodzi do pasku gdzie pokazuja sie loga lig wszystkich przed opcja wybrania kariery, gra sie wiesza i sie wylacza. Probowalem ja usunac w steamie (prawy na gre i delete local content) lecz po ponownym zainstalowaniu dalej mam ten sam problem. Wyciagnalem nawet folder Sports Interactive z moich dokumentow ale to takze nie pomogle. Wiecie co moze byc przyczyna?

AdiLDZ Partyzant

[quote="Zielin"]Przepraszam ze znowu zawracam glowe ale wtedy pisalem za kumpla mial problem sie zalogowac a pilnie potrzebowal pomocy. Ja teraz pisze we wlasnym imieniu... Szukam bocznych ofensywnych pomocnikow (OPP i OPL) do Leicesteru. do 5 mln funtow[/quote]
El Ghanassy, Soumahoro, Błaszczykowski

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.