Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

buczek93 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.06.2012 12:28    #7201     Sufler - Porady do gry - Rozmowy Motywacyjne
Reakcja na rozmowę zależy od determinacji, wytrzymywania presji i morale. Ja się także nie patyczkuje - przeważnie mówię kopaczom stanowczo, że oczekuje zwycięstwa (chyba że gram z dużo wyżej notowanym przeciwnikiem, to życzę szczęścia albo mówię tonem spokojnym). Jeśli przegrają z gorszym od siebie to wiadomo, drzemy ryja. Jeśli przegrają z lepszym od siebie to stanowczo mówię kopaczom, że jestem zawiedziony ich "grą". Nie mam raczej problemów z brakiem motywacji przed meczem. Zauważyłem też że w moim przypadku mówienie "z pasją" i "niechętnie" nie daje dobrych rezultatów.

Tobi18 Młody aktywista

20.06.2012 11:17    #7202     Sufler - Porady do gry - Kryzys rundy jesiennej
Witam, prowadzę Inter Mediolan i mam pewien problem, otóż zaczynam teraz czwarty sezon i chciałbym uniknąć sytuacji gdzie mój zespół całą rundę jesienną gra kaszanę. W każdym z poprzednich sezonów moja drużyna do końca grudnia grała słabo, przegrywaliśmy, remisowaliśmy, brakło skuteczności itd., ale wraz z początkiem stycznia nadchodzi forma i nagle zaczynają zwyciężać i grać efektownie. Takim już sposobem wygrałem LM w drugim i trzecim sezonie, gdzie cudem wychodziłem z grupy.

Liczę na jakieś porady, bo sam już nie wiem czemu tak się dzieje. Z góry dzięki :)
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

dooomiiin Młody aktywista

20.06.2012 10:45    #7203     Sufler - Porady do gry - Problem z rozgrywką.
Witam. W sumie nie wiedziałem jak nazwać temat. Mam taki problem: gra mi się wyłącza podczas rozgrywki powodując zawieszenie komputera, nie informując przy tym o wystąpieniu błędu. Ot zawiesza się, robi się niebieski ekran i niemiłosiernie przy tym wyją głośniki, po czym komputer zaczyna sprawdzać pamięć i na tym koniec. Żeby cokolwiek zrobić to muszę go resetować. Spotkał się ktoś z czymś takim? Bo szczerze mówiąc nie widziałem na forum żadnego podobnego choćby tematu.
Mam nadzieję, że opis jest w miarę zrozumiały :)
Nie ukrywam, że jest to bardzo irytujące i od kilku dni nie gram, bo boję się że w końcu coś mi w kompie padnie.

Pozdrawiam.
by dooomiiin

massio3 Partyzant

Nikt nie wie jak ten problem rozwiązać?;/

lavstorant Partyzant

[quote="Placente"][quote="lavstorant"]Co sądzicie o sprowadzeniu do City w sezonie 12/13 okienko letnie Dmytro Chygrynskiy na prawą obronę? Bo mam Virsjalko, Zabalete, ale dalej mam słabą prawą stronę. Szukam jak najlepszego zawodnika do 25-26 lat max bo nie lubię kupować staruszków za 30 czy 40mnl;][/quote]

Słabą prawą obronę? Wg asystenta ? Vrsajlko to jeden z największych talentów na tą pozycję, a Zabaleta to solidny grajek. A Chygrynskyi to raczej środkowy obrońca.[/quote]

wg scout'ów których co jakiś czasz zatrudniam , bo albo mam za mało albo mi moich podbierają;d Za każdym razem jest albo Glen Jonhson albo Maicon obaj mają już swoje lata zwłaszcza ten 2 a Vrsjalko dobrze gra ,gra u mnie w podstawie i niby dobrze się rozwija kupiłem go za grosze ale nie chce go sprzedawać bo ma 19 czy 20 lat a Zabaleta ma 28 lat ...A co do Dmytro to Bayern M. go chyba za 13,5mln kupił;d I teraz mam okienko letnie i nie wiem na jaką pozycje kogoś kupić;d Macie jakiegoś młodzika np na lewą obronę albo prawą może być junior byle, był, sprawdzony;d. Pozbył bym się Teveza ale został królem strzelców LM z 16 bramkami więc kibice mnie by zabili;d

P.S czy jest możliwość zmiany statystyk atrybutów tzn chodzi mi ot o,że jak jaki kol wiek zawodnik ma np. przyspieszenie 14 gra głowa 8 itd to chciał bym widzieć cyfry a nie jakieś kreski i co jaśniejsza chyba to lepiej ciężko mi się w tym połapać czy da się to zmienić bo to samo jest ze sztabem szkoleniowym...Mam nadzieje,że w miarę jasno wytłumaczyłem swój problem;d

morpex Partyzant

19.06.2012 22:03    #7206     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Witam,zacząłem gre Ac Milanem i postanowilem grac cos w stylu Barcelony czyli duzo podan,wolne rozgrywanie piłki itp.Moj problem polega na tym ze wiekszosc piłek jest podawanych na skrzydla do bocznych obroncow i wtedy na bok schodzą boczni napastnicy i glownie traca pilke albo próbują dosrodkowac czasami podaja przed pole karne (najczesciej do Seedorfa) ktory oddaje strzal.A ja bym chcial zeby grali bardziej srodkiem i zeby Ibra z Robinho grali bardziej z tylu cos w stylu ofensywnych pomocnikow i zamiast strzelac zza pola karnego podawali prostopadle pilki do Pato i zeby zamiast ciaglej gry bokami zagrali kilka krotkich podan w srodku (Seedorf i Banega) i potem zagrali prostopadłą piłke do napastnikow

Dodaje screeny,jesli potrzeba jeszcze jakis to piszcie

Polecenia zespol http://www.bankfotek.pl/view/1272642

Skład http://www.bankfotek.pl/view/1272645

Seedorf polecenia http://www.bankfotek.pl/view/1272648

Banega polecenia http://www.bankfotek.pl/view/1272649

maciek1769 Partyzant

19.06.2012 21:52    #7207     Sufler - Edytor - problem z obywatelstwem
dzien dobry wszystkim zmienilem zasade otrzymywania obywatelstwa w Polsce na 1rok przebywania w kraju lecz nie pomaga to polakom wcale gdyz nawet jak obcokrajowiec otrzymuje obywatelstwo to nie ma uprawnien do gry w reprezentacji, da sie wogole cos zmienic by po roku mogli grac w rep. Polski

PatrykW Partyzant

19.06.2012 15:07    #7208     Sufler - Porady do gry - Zwolnienie newgena
Witam . Otóż mam pewien problem , że chciałbym przejąć reprezentację polski w 2015 , a prowadzi ją jakiś newgen , a w FMRTE nie ma nawet jego kontraktu ze związkiem . Jak go można inaczej zwolnić ?

karwes1157 Partyzant

19.06.2012 14:42    #7209     Sufler - Problemy techniczne - FMRTE problem
Naprawdę nikt nie miał takiego problemu?

Hejter Partyzant

19.06.2012 13:38    #7210     Sufler - Edytor - Białe tło
Witam. Po włączeniu edytora i wczytania bazy danych pojawia mi się problem. Niestety, gdy chce wybrać plik do edycji zamiast pola gdzie wybiera się owy plik, znajduje się białe tło. Tak samo jest z wszystkimi wyskakującymi okienkami. Mógłby ktoś napisać w czym problem? Z góry dzięki.

http://zapod(...)png.html
http://zapod(...)png.html

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution