Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

dooomiiin Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.06.2012 17:53    #7191     Sufler - Porady do gry - Kryzys rundy jesiennej
Może problem z morale?
by dooomiiin

kwadrat102 Partyzant

21.06.2012 15:45    #7192     Sufler - Inne - Wisła Kraków - problemy finansowe ??
spłacam 2 kredyty ale w wyskości 600 tys miesięcznie więc to nie moze być problem ...

kwadrat102 Partyzant

21.06.2012 15:20    #7193     Sufler - Inne - Wisła Kraków - problemy finansowe ??
Witam , gram w fm-a 12 Wisłą Kraków . Mam już 4 sezon . Moje osiągnięcia dotychczasowe to 4xMP , 1x 1/4 LE , 1runda LM , 1xPucharpolski , 2SPP . Głownie stawiałem na rozbudowę bazy szkoleniowej dzięki czemu teraz mam na poziomie doskonałym Obiekty Młodzieżowe , Najnowocześniejszą Baza Treningowa , Bardzo dobry system wyszukiwania młodzieży . Myślę ze na te inwestycje poszło mniej więcej 100 mln zł. Wykupiłem tez na swoją własność stadion. Do czasu finanse miałem bardzo dobre ale problemy zaczeły się robić w tym roku.. Z budżetu 40 mln zostało mi 10 a roczny bilans jest na -50MLN ZŁ . Co miesiąc mam stratę i niedługo zbankrutuje.. Poradźcie mi co mam zrobić bo sprzedać zawodników mogę ale to i tak na dłuższą metę problemu nie załatwi. Budżetu płacowego nie przekraczam ( mam zapas 200 tys zł. )

oto screen z moimi finansami:)

http://zapod(...)png.html

poradzcie co mam zrobic:) dzięki z góry:)

Tobi18 Młody aktywista

20.06.2012 20:13    #7194     Sufler - Porady do gry - Kryzys rundy jesiennej
Spróbuję im zmniejszyć obciążenie, chociaż wątpię by to w tym tkwił problem, bo ten sam trening w Lechu się sprawdzał. Jakieś inne sugestie?

P.S. - Właśnie zacząłem ligę i na starcie przerąbałem z Chievo 3-1, zapowiada się tak jak zwykle :)
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

Allano Partyzant

Witam. :)
Poszukuję niemieckiego klubu, z którym:
- W przypadku Bundesligi będę miał za zadanie się utrzymać (ew. zająć miejsce w środku tabeli),
- W przypadku 2. Bundesligi nie będzie parcia na awans.

Interesują mnie drużyny z nie za starą kadrą. Przydałyby się jakieś perspektywy, może fajny zespół pracowników i nienaganna infrastruktura.
Mile widziany także dobry budżet transferowy/płacowy. W 1890 Monachium (znudziło mi się przed pierwszą kolejką) miałem raptem 100 tys ojro na transfery i 4 tys. wolne na płace.

Nie wiem o co chodzi z zadłużeniem, ale to chyba nie jest jakiś wielki problem, więc na to nie zwracam uwagi. Jak możecie, to podawajcie po kilka propozycji, żebym miał wybór. ^^

Szemek Ekspert

20.06.2012 17:07    #7196     Inne - Piłka nożna - EURO 2012
[quote="Palimpsest"]Blochin skończyłby pier..niczyć. Raz, że za pajacowanie przy linii, powinien wylecieć na trybuny. Dwa, że sędzia wcale im nie ukradł bramki. Co z tego, że piłka była w siatce, skoro w tej sytuacji arbiter i tak powinien odgwizdać spalonego. [/quote]

Jak się przyznają, że powiedzieli piątemu, że nie ma sygnalizować bramki, bo liniowy nie widział spalonego to będzie ok. W tej chwili jest tak, że mają dwóch ślepych sędziów i tyle. Liniowy skrzywdził Anglików i to ich problem, a nie Błochina - co go to obchodzi? Za to piąty z 3 metrów nie widział piłki w siatce. Polaków obchodziło, że Grek niesłusznie dostał pierwszą żółtą z nami, a druga - dla niego - też była problematyczna? Nie, żaden Polak nigdzie nie protestował.
"To tylko Internet k*rwa."

damic Partyzant

20.06.2012 15:47    #7197     Sufler - Porady do gry - Kryzys rundy jesiennej
robisz w składzie rotacje? jak nie to w tym może być problem , może rozmowy motywacyjne?

hera Młody aktywista

20.06.2012 15:10    #7198     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
[quote="morpex"]Witam,zacząłem gre Ac Milanem i postanowilem grac cos w stylu Barcelony czyli duzo podan,wolne rozgrywanie piłki itp.Moj problem polega na tym ze wiekszosc piłek jest podawanych na skrzydla do bocznych obroncow i wtedy na bok schodzą boczni napastnicy i glownie traca pilke albo próbują dosrodkowac czasami podaja przed pole karne (najczesciej do Seedorfa) ktory oddaje strzal.A ja bym chcial zeby grali bardziej srodkiem i zeby Ibra z Robinho grali bardziej z tylu cos w stylu ofensywnych pomocnikow i zamiast strzelac zza pola karnego podawali prostopadle pilki do Pato i zeby zamiast ciaglej gry bokami zagrali kilka krotkich podan w srodku (Seedorf i Banega) i potem zagrali prostopadłą piłke do napastnikow

Dodaje screeny,jesli potrzeba jeszcze jakis to piszcie

Polecenia zespol http://www.bankfotek.pl/view/1272642

Skład http://www.bankfotek.pl/view/1272645

Seedorf polecenia http://www.bankfotek.pl/view/1272648

Banega polecenia http://www.bankfotek.pl/view/1272649[/quote]

Skriny jakie wrzuciłeś nic nie mówią. Wklej skriny z analizy z jakiegoś przykładowego meczu, przeciętne pozycje i podania wszystkich zawodników.

massio3 Partyzant

[quote="Amikowiec"]Mam identico problem, a na dodatek crash wyskakuje jak do zakładki taktyka przechodzę, jak tylko przeinstaluję system to dam znać, czy pomogło.[/quote]

Oby się udało, czekam na wyniki

Amikowiec Młody aktywista

Mam identico problem, a na dodatek crash wyskakuje jak do zakładki taktyka przechodzę, jak tylko przeinstaluję system to dam znać, czy pomogło.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.