Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Sh0cKeR Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.06.2012 09:36    #7181     Sufler - Porady do gry - Poważny problem.
Podczas gry w tym samym momencie wyskakuje mi następujący problem.

Uploaded with ImageShack.us

Po przetłumaczeniu tego na język polski dowiedziałem się że zabrakło mi pamięci, ale jest to nie możliwe. Na dysku C: czyli tam gdzie znajduje się gra mam jeszcze wolne 52,0 GB. Nie próbowałem wziąć urlopu w tym dniu gdyż muszę zatwierdzić skład reprezentacji. Proszę o pomoc.
.

oleinar Partyzant

[quote="Allano"]Witam. :)
Poszukuję niemieckiego klubu, z którym:
- W przypadku Bundesligi będę miał za zadanie się utrzymać (ew. zająć miejsce w środku tabeli),
- W przypadku 2. Bundesligi nie będzie parcia na awans.

Interesują mnie drużyny z nie za starą kadrą. Przydałyby się jakieś perspektywy, może fajny zespół pracowników i nienaganna infrastruktura.
Mile widziany także dobry budżet transferowy/płacowy. W 1890 Monachium (znudziło mi się przed pierwszą kolejką) miałem raptem 100 tys ojro na transfery i 4 tys. wolne na płace.

Nie wiem o co chodzi z zadłużeniem, ale to chyba nie jest jakiś wielki problem, więc na to nie zwracam uwagi. Jak możecie, to podawajcie po kilka propozycji, żebym miał wybór. ^^[/quote]

Karsluher SC lub Furth

Ramzes86 Partyzant

hej mam problem z pobraniem najnowszego uaktualnienia do FM 2012 LFCMarshall's & FMNextGen & Bartekr Update 1.2 wyskakuje komunikat Błąd 404 - przepraszamy, ale nie znaleziono szukanej strony.

leo21 Młody aktywista

22.06.2012 18:53    #7184     Sufler - Problemy techniczne - Zmiana nicku.
I tu jest ten problem, bo maila zapomniałem. A w tedy była taka akcja że ciągle miałem na kompie że jak wszedłem na stronę już byłem zalogowany. A kiedyś sie wylogowałem i ani hasła ani maila nie pamiętam ;/

Piotrwawrak Partyzant

22.06.2012 17:38    #7185     Serwis - Społeczność - Były piłkarz - obecnie trener
Nie wiem dlaczego tak się dzieje. Chyba jest to generowane losowo. W jakiej wersji gry masz ten problem?

Szemek Ekspert

Idealny opis błędu :)

[quote="Petel911"]Siemka.Mam mały problem z fm 2012 ;/ Gdy włączę FM to wszystko śmiga itp ale gdy np. wejdę w obojętnie jaką osobę w sztabie szkoleniowym Fm się minimalizuje wyskakuje błąd typu że coś tam jakiś plik na C .... jest uszkodzony czy coś takiego :( Co z tym mam zrobić !!
PROSZĘ O POMOC !!! Dzięki z góry ;)[/quote]
"To tylko Internet k*rwa."

Petel911 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
21.06.2012 23:19    #7187     Sufler - Problemy techniczne - Dziwny Błąd :/ HELP!!
Siemka.Mam mały problem z fm 2012 ;/ Gdy włączę FM to wszystko śmiga itp ale gdy np. wejdę w obojętnie jaką osobę w sztabie szkoleniowym Fm się minimalizuje wyskakuje błąd typu że coś tam jakiś plik na C .... jest uszkodzony czy coś takiego :( Co z tym mam zrobić !!
PROSZĘ O POMOC !!! Dzięki z góry ;)

fmaniac12412 Partyzant

21.06.2012 23:01    #7188     Football Manager - Revolution Update Team - Wydanie update
http://www.futeb(...)ault.asp

Moze wam sie przyda. Wszystkie transfery tam sa. Kazdy jeden:) Sory za brak polskich znakow, problemy z win xp.

gdomontee Partyzant

Witam .
Mam problem z zaproponowaniem kontraktu ,co mnie bardzo denerwuje :/
Jak już dogadam się z klubem i ten się zgadza na przejście ich zawodnika , to wyskakuje mi okienko z propozycja dla zawodnika .
Wszystko jest pęknie ale np zawodnik chce dostawac z 300 tyś zł a klub daje 2 tyś zł :/ .
Czemu wszystkie propozycje mam zaznaczone na czerwono ? Co mam zrobić by móc dać mu tyle kasy ile chce ?

Tobi18 Młody aktywista

21.06.2012 18:53    #7190     Sufler - Porady do gry - Kryzys rundy jesiennej
Morale faktycznie nie są za wysokie (dobre, w porządku), ale to teraz, po porażce w Superpucharze Włoch z Milanem, Superpucharze Europy z Lazio i porażką z Chievo w lidze. Przed sezonem morale zawsze są wysokie (bardzo dobre, znakomite), więc to raczej nie tu leży problem.
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.