Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

giallorosso Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.06.2012 18:15    #7171     Football Manager - Świat taktyki - Stałe fragmenty gry.
Dziś pojawił się u mnie problem bardzo w temacie.

FM przeszedł samego siebie. Straciłem bramkę po defensywnym rzucie rożnym.
Mój uczynny golkiper altruista pobiegł podać piłkę wykonawcy do narożnika. Ten dośrodkował, zanim mój portiere wrócił w pole bramkowe i Klose spokojnie wbił piłkę główeczką do pustej bramki! :|
Żenada...

Mecz oczywiście przegrałem 2:1.

kondzio7777 Młody aktywista

24.06.2012 14:56    #7172     Sufler - Problemy techniczne - Problem z instalacją.
Podczas instalacji Fm2012 wyskakuje mi komunikat setup error: failed to run install script. Co mam zrobić? Robiłem ostatnio format komputera.

gulchynsky Partyzant

24.06.2012 14:54    #7173     Sufler - Porady do gry - II drużyna
Witam, ściągnąłem dodatek, który umożliwia grę w lidze cypryjskiej, jednak mam z nim mały problem, bo wszyscy zawodnicy w lidze znajdują się w pierwszym składzie, rezerw w ogóle nie ma. W związku z tym chciałbym zapytać, czy jest możliwość dodania w edytorze standardowych rezerw, do których można przenosić zawodników, którzy nie mieszczą się w pierwszym składzie.
Pozdrawiam

belzebub666 Partyzant

24.06.2012 10:59    #7174     Sufler - Porady do gry - Kryzys rundy jesiennej
Trochę to dziwne. Zwykle kryzysy (przynajmniej u mnie) mają miejsce na wiosnę. Jeżeli grasz tą samą taktyką cały czas, to problem ze zgraniem odpada. Może robisz też za dużo zakupów, i to może być przyczyną słabego zgrania. Jeśli to nie to, to możliwe, że piłkarze nie są odpowiednio przygotowani do sezonu. Nic innego nie przychodzi mi do głowy.

Amikowiec Młody aktywista

[quote="massio3"][quote="Amikowiec"]Mam identico problem, a na dodatek crash wyskakuje jak do zakładki taktyka przechodzę, jak tylko przeinstaluję system to dam znać, czy pomogło.[/quote]

Oby się udało, czekam na wyniki[/quote]

Jak się to mówi: jak reinstalka nie pomoże, to nic nie pomoże; i pomogło, wszystko śmiga aż miło :)

hurriicanee Partyzant

[quote="orginal98"]A grasz taką samą taktyką przez 3 sezony?[/quote]

nie wydaje mi się, że identyczna taktyka przez kilkanaście sezonów to problem. sam gram po kilkanaście sezonów tą samą taktyką. problem może leżeć w rozmowach z drużyną bądź premiami w kontraktach. jak zawodnicy zarabiają stała pensję to do tego w końcu przywykną. warto im dodać w kontrakcie premie za obecność w 11 sezonu, czy też ilość bramek strzelonych w sezonie. (zdecydowanie lepiej wtedy grają).
Jan.

Valdi91 Młody aktywista

23.06.2012 16:30    #7177     Sufler - Porady do gry - Błąd w wyświetlaniu strojów.
Miał ktoś może podobny problem? Jak na złość wyświetla mi wszystkie koszulki, tylko nie aktualnie prowadzonej przeze mnie reprezentacji Polski... W pliku 'confing' skopiowałem kod innej, działającej reprezentacji, zmieniłem nazwy na odpowiednio 'poland1', 'poland2' i 'poland3' (bo tak mam zapisane grafiki z koszulkami), wprowadziłem odpowiednie ID, lecz mimo to nadal nie wyświetla strojów podczas meczu. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.

Fenix Partyzant

NIestety, od jakichś dwóch miesięcy (od czasu kiedy pobrał mi się automatycznie ostatni patch, tak mi się zdaje) mam dziwny błąd, otóż czasami po niektóych meczach wyrzuca mnie z gry. Dzieje się tak zazwyczaj od razu po rozmowie motywacyjnej, gra się jakby zrzuca na pasek i wyala mnie do pulpitu, a na górze po lewej mam czarny pasek. Nie można odpalić gry, chociaż ta jest na pasku. Co ciekawe, w dokumenatach zapisuje się wówczas plik o rozszerzeniu .dmp, więc może to ten cały Crash Dumps? W każdym razie komunikatu żadnego nie ma. Nie wiecie jak temu zaradzić?? Ze sprzętem raczej nie ma problemu bo mam nowy komputer, ale w ostatnim czasie dodałem trochę nowych lig, może dlatego, może jakaś liga jest wadliwa? Bardzo proszę o pomoc bo jest to bardzo irytujący problem, grasz mecz, a na koniec Cię wywala, trochę demotywujące.

mkamk Partyzant

Witam wszystkich. Mam pewien poważny problem i nie wiem jak sobie z nim poradzić. Gram aktualnie 3 sezon Legią. W pierwszym sezonie mistrz polski, półfinał UE, puchar polski. Cóż, myślałem, że oszaleje ze szczęścia, bo w 1 sezonie z podstawowym składem takie wyniki? W lidze przegrałem tylko dwa mecze, z czego 3 zremisowałem.

Ok, drugi sezon. Faza grupowa LM, 0 punktów, wice mistrz polski, ćwierćfinały PP. Myślę, no dobra..

Trzeci sezon (aktualnie gdzieś połowa), strefa spadkowa wita, faza grupowa LM 2 miejsce (tu akurat się wiedzie, wygrana z Barnsley, wygrana z Austrią Wiedeń, przegrana z Valencią), ćwierćfinał PP i dupa.. CO ROBIĆ? Moi piłkarze grają jak banda patafianów, Kucharczyk może coś tam czasem zabłyśnie, ale praktycznie KAŻDY mecz to przegrana.. a jak już mam wygrywać to z 1-0 z beniaminkiem.. Pomóżcie proszę, to co się dzieje jest po prostu niemożliwe..

Pozdrawiam

Szemek Ekspert

23.06.2012 11:37    #7180     Sufler - Porady do gry - Poważny problem.
"To tylko Internet k*rwa."

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.