Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Valdi91 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
To może ja zacznę. Co prawda założyłem własny temat opisujący nękający mnie problem, lecz nikt nie udzielił odpowiedzi. Ten temat przykuwa uwagę i zapowiada się świetnie, więc spróbuję szczęścia tutaj :)

Chodzi o grafikę w FM 12 (patch 12.2.2). Ściągnąłem sobie kitspack wszystkich reprezentacji globu. Działają chyba wszystkie (przynajmniej tych drużyn, z którymi miałem okazję grać) tylko nie moje - Polski. Mimo, iż w zakładce 'informacje' koszulki elegancko się wyświetlają, podczas meczu zmuszony jestem oglądać te kijowe, FM-owe stroje. Edytowałem plik 'confing', kopiując kod koszulek działającej reprezentacji, zmieniając w nim nazwy oraz ID na odpowiednie dla koszulek Polaków. Nadal nic. Ktoś wie, o co może chodzić?

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
26.06.2012 13:15    #7162     Sufler - Porady do gry - Problem z zainstalowaniem!
Nie zakładaj proszę 3 tematów z tych samym problemem...
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Dekra1 Partyzant

26.06.2012 13:03    #7163     Sufler - Porady do gry - Pomóżcie!!!
Cześć wszystkim :) Mam do was jedno pytanie i chciałbym żebyście mi pomogli. Czy można zainstalować Football Manager na innym dysku, bo ja np. Mam zainstalowaną grę na dysku C a chciałbym żeby była zainstalowana na dysku D i jak instaluję FMa to nigdzie nie można zmienić żeby gra się znalazła na innym dysku. Jak ktoś wie jak rozwiązać mój problem to prosiłbym bardzo o jak najszybszą odpowiedz :)

Dekra1 Partyzant

26.06.2012 12:50    #7164     Sufler - Porady do gry - Problem z zainstalowaniem!
Cześć wszystkim :) Mam do was jedno pytanie czy można zainstalować orginalnego FMa na innym dysku, bo ja np. Mam zainstalowaną grę na dysku C a chciałbym żeby była zainstalowana na dysku D i jak instaluję FMa to nigdzie nie można zmienić żeby gra się znalazła na innym dysku. Jak ktoś wie jak rozwiązać mój problem prosiłbym bardzo o jak najszybszą odpowiedz :)

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Od pewnego czasu otrzymuje donosy z najróżniejszymi problemami z rozgrywką, taktyką czy nawet nieskutecznością napastników. Mało wygodnie odpisuje się przez donosy, więc jeśli ktoś ma jakieś sprawy związane z grą niech pisze w tym temacie. Tak będzie wygodniej. Mile widziany dokładny opis sytuacji i screeny. Oczywiście pomagać będą mogli wszyscy, którzy mają pomysł na rozwiązanie danego problemu. Piszcie więc śmiało.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Dekra1 Partyzant

Witajcie! Mam dwa problemy i chciałbym żebyście mi pomogli je rozwiązać. Pierwszy to jak zrobić żeby nie było aktualizacji w Fm-ie 12. Mam orginalną grę i co pewien czas pojawiąją mi się aktualizację a ja bym chciał żeby ich nie było i właśnie kieruje się do was z pytaniem. Czy można coś z tym zrobić? Jak tak to proszę o odpowiedz. A drugi problem jest taki czy można zainstalować Football Manager na innym dysku, bo ja np. Mam zainstalowaną grę na dysku C a chciałbym żeby była zainstalowana na dysku D i jak instaluję FMa to nigdzie nie można zmienić żeby gra się znalazła na innym dysku. Prosiłbym bardzo o jak najszybszą odpowiedz :)

elmoro Partyzant

25.06.2012 21:08    #7167     Sufler - Porady do gry - Brak raportów scoutów
Mam problem z raportami scoutów. Gram MU, wysyłam scouta np. do Irlandii, wraca, w zakładce obserwacje ma napisane 67 raportów. Wchodzę więc żeby te raporty przejrzeć i wyświetla mi się 12... Oczywiście wszystkie filtry są czyste, tzn. wyłączone. Dodam, ze tak jest przy każdym scoucie, wyświetla mi się tylko kilkanaście raportów z kilkuset nawet. Jeden gość obserwował mi rozgrywki U21, miał ponad 150 raportów i co wyświetla się tylko 38?! To bug czy coś jest nie tak z moimi ustawieniami?

Diablo5555 Partyzant

25.06.2012 19:02    #7168     Sufler - Problemy techniczne - Crash Dump po dodaniu ligi
Witam mam taki problem dodaję ligę , zaczyna się wczytywanie ludzi i pod koniec , jak już się całość załadowała wyskakuje mi crash dump , da się to jakoś naprawić czy coś??
Próbowałem z innym save'm i to samo , z każdym mam to samo , jaki może być tego powód??

skazi Partyzant

25.06.2012 16:29    #7169     Sufler - Porady do gry - Problem z zatrudnieniem trenera.
Chciałem zatrudnić kilku trenerów do mojego klubu, mimo że podczas negocjowania kontraktu moje warunki im odpowiadały to jednak odrzucili moje kontrakty, teraz gdy próbuję im zaproponować kolejny kontrakt mam napisane coś takiego "Nie możesz zaproponować kontraktu tej osobie. Dopóki zespół nie zaakceptuje oferty, możesz jedynie czekać." O co w tym chodzi? Są to trenerzy z wolnego transferu.

Sh0cKeR Partyzant

Możecie mi powiedzieć co to kurde jest? I jak sie kurde tego pozbyć?

Uploaded with ImageShack.us
.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.