Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

CarlozSatana Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.07.2012 16:31    #7101     Sufler - Porady do gry - Raporty - postawa w meczu
Mam pytania odnośnie zakładki "raporty / postawa w meczu" w profilu zawodnika,
jak odczytywać te raporty i jak na nie reagować? Np.:
1) Martin Harnik ma problem z motywacją do gry w zespole prowadzonym przez człowieka znikąd.
albo
2) Wygląda na to że Martin Harnik ma problem z motywacją do gry w twoim zespole.

... oczywiście sens tych raportów jest zrozumiały dla każdego .... pytanie tylko czy da się
coś z tym zrobić czy ..... z panem Harnikiem trzeba się będzie rozstać?
Jeśli nikt nikomu nigdy nic
to jeśli ktoś kiedyś komuś chociaż coś
to choć niewiele zawsze trochę.

yayme Partyzant

Bobilo - punkt dla Ciebie. Zgadzam się. Z facepackami jest ogromny problem. Przyda się to wszystko skategoryzować. Tak, by najpierw wybrać wersję gry, potem ligę, potem mieć do wyboru paczkę z całej ligii (wszystkich zespołów z ligi), a dopiero "głębiej" pojedynczych drużyn.
Na nasze wspólne nieszczęście wracam na cmrev. Niedługo pojawią się pierwsze manifesty.

Denis Van der... Partyzant

[quote="misiek993"][quote="Denis Van der Creycraft"][quote="Denis Van der Creycraft"]Witam mam problem, chcę znaleźć radość z gry ponownie ... 20-letnia kariera jednym klubem

Wymagania:
Liga obojętna,ale musi być 7-osobowa ławka rezerwowych, może być nawet z najsilniejszych lig
Zarząd klubu na początku nie stawia sporych wymagań typu walka o tytuł,zwycięstwo, sprzyja rozwojowi
Status klubu zawodowy
Najlepeij w Europie,ale mogą byc inne kontynenty

Mam nadzieję, że pomożecie ...[/quote]

Ponawiam[/quote]

Bardzo polecam Olympique Lyon. Gram już karierę tym klubem 8 lat i gra się bardzo przyjemnie. W pierwszym sezonie nie wymagają od Ciebie mistrzostwa, prognoza to 3 albo 4 miejsce ale z takim składem jaki tam zastaniesz możesz spokojnie włączyć się do walki o mistrza. Przy dobrym ustawieniu stałych fragmentów Kone będzie zdobywał mnóstwo bramek, reszta składu naprawdę solidna i chyba sam nie będziesz wiedział którą pozycję musisz wzmocnić. Zagraj, nie znudzi Ci się gra tym klubem :)[/quote]
dzieki serdecznie

Amikowiec Młody aktywista

02.07.2012 09:56    #7104     Sufler - Inne - Nowy stadion Genoi.
O, a ja bym chciał się dowiedzieć tego na temat AS Romy, gdyż mam taki sam problem, a Di Benedetto w końcu jak tam przychodził 2 lata temu chyba to obiecał w realu, że stadion postawi, a tu w grze nic nie chce ruszyć :(

marchewa19927 Partyzant

02.07.2012 00:41    #7105     Sufler - Porady do gry - brak folderu Sports Interactive
nie widze problemu , ten folder dopiero się pojawia w moich dokumentach po 1 włączeniu FMA , druga sprawa możesz folder sam stworzyć ale to nie jest konieczne, albo stwórz nową gre wez sobie jakis tam klub zapisz gre i wejdz w moje dokumenty i będzie na 100 %

Valdi91 Młody aktywista

Spoko, wielu ludzi tak robi. Po prostu na Twój problem składa się milion czynników, i strasznie dużo czasu zajęłaby analiza i opis zalecanych działań, dlatego o wiele szybciej będzie zaczerpnąć trochę wiedzy z tematów innych użytkowników, borykających się z tym samym problemem.

Ja mam natomiast inne pytanie: Może mi ktoś przybliżyć jak działa ten program 'FM Genie Scout' ? Czy tam wpisuję kryteria, które mnie interesują, np. PA -9, i wyświetla mi wszystkich obecnych graczy z PA -9? Mógłbym sam sprawdzić, ale nie chcę zaśmiecać dysku, i tak komp mi już muli... I od razu drugie pytanie, czy ten program (używany z resztą przez wielu użytkowników) to - że tak powiem - 'legalny dodatek do gry', czy też oszustwo, znacznie ułatwiające rozgrywkę? Z góry dzięki za odpowiedź.

Godric212 Partyzant

01.07.2012 23:20    #7107     Sufler - Porady do gry - brak folderu Sports Interactive
Zaczne od poczatku, na poczatku mojej gry w FMa wszystko było OK, potem zaczelo mi brakowac miejsca na dysku C i postanowilem przeniesc ''Moje Dokumenty'' na dysk D i wtedy wszystko sie zaczelo, gra nie chciala sie odpalic, potem gdy sie włączyła nie dzialały dodatki, postanowilem ja odinstalowac i zainstalowac jeszcze raz. Gra sie uruchamia tylko jest jeden problem. Nie mam folderu Sports Interactive, nigdzie go nie ma, a co za tym idzie nie moge wgrac zadnych dodatkow typu facepaki itp. Ktoś może wie jak rozwiazac ten problem albo moze jest jakies inne miejsce w które można wgrac wymienone dodatki graficzne?

dracko21 Partyzant

01.07.2012 20:31    #7108     Football Manager - Świat taktyki - 442 MUFC
Z tym odgrywającym nie wyszło. Nie zawsze on był w polu karny i przez to mała liczba dośrodkowań i beznadziejna gra skrzydłowych. Bocznym obrońcom nakazałem dośrodkowywać piłkę 'na długi słupek', a skrzydłowym 'mieszane' lub 'na krótki słupek'. Po pierwszym meczu wychodziło to ładnie.

Trzeba się zastanowić jak sprawić, aby Lis Pola Karnego(Welbeck) nie schodził na skrzydła... Zaznaczyłem przy gra szeroko-zejścia do środka', ale on i tak zabierał się z piłką na skrzydło. Wydaję mi się, że rozwiązaniem dobrym było by nauczenie go 'rajdów środkiem pola' tak żeby prowadząc piłkę przy nodze biegł środkiem boiska. Ten sam problem dotyczy Kompletnego(Rooney), który 'zamienia się' pozycjami ze skrzydłowym. Ograniczenie swobody taktycznej dla obu zawodników przyniesie jakiś rezultat? Ciężko mi ograniczać Rooney'a, który jest bardzo kreatywnym zawodnikiem...

Wraz z powrotem Davida De Gea'i do bramki powrócił problem rozpoczynania akcji wybiciem na lewe skrzydło. Ten idiota w ciągu całego meczu na 10 podań ani 1 do prawego obrońcy. Ograniczona na maxa swoboda taktyczna. zaznaczone 'zostawienie piłki obrońcy' podania-Mieszane. Nie ma żadnego ulubionego zagrania. Z tego co widzę mój prawy obrońca nie jest kryty przy rozpoczynaniu akcji-,-

Enzo Partyzant

01.07.2012 19:23    #7109     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Kiedyś słyszałem, że w takich sytuacjach pomocne jest ustawienie w treningu zagrań oddawaj plasowane strzały albo kiwaj bramkarza. W twojej sytuacji to raczej ustaw im, żeby kiwali.
Napisz, jak rozwiążesz ten problem, bo się wkręciłem. Heh.

dracko21 Partyzant

01.07.2012 19:04    #7110     Football Manager - Świat taktyki - 442 MUFC
Po obejrzeniu kilku spotkań w trybie 2D ustawiłem te skrzydła. Problemem pozostaje rozmieszczenie zawodników przy stałym fragmencie gry jakim są auty. Nie mam pojęcia jak ich ustawić. Drugim problemem jest to że napastnicy(lis pola karnego i Kompletny-Atak) schodzą na skrzydła przez co skrzydłowi schodzą do środka. Jak sprawić by Lis był zawsze w polu karnym rywala, a Kompletny podchodził do skrzydeł gdy trzeba pomóc rozegrać piłkę?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution