Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

llamatari Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.07.2012 19:16    #7071     Sufler - Porady do gry - Nietypowy problem...
Właśnie miałem rozegrać mecz towarzyski Polska U-19 - Arabia Saudyjska U-19, gdy zauważyłem, że 14 piłkarzy nie może zagrać w tym meczu. Do dyspozycji mam tylko 9, więc w grę nie wchodzi nawet wystawienie podstawowej jedenastki. Nie mogę też nikogo dowołać. Nie wiem co mam teraz zrobić. Mam wczytać grę od poprzedniego stanu, czy da się to naprawić jakoś inaczej?

buczek93 Młody aktywista

04.07.2012 17:55    #7072     Sufler - Porady do gry - Wygórowane żądania agenta
Witajcie, ostatnio przy przedłużaniu kontraktu w TSV natrafiłem na jedną upierdliwą rzecz, której średnio mogę się pozbyć. Przedłużając umowę z piłkarzem (a właściwie z pijawką/agentem*) natrafiłem na problem, którego nie mogę rozwiązać. Obrażalski agencik podkłada mi pod nos ofertę, która jest do zaakceptowania, poza jednym szczegółem. Jest to klauzula odejścia. Nie mam najmniejszej ochoty na jej posiadanie, bo negocjuję umowę z jednym ze swoich najlepszych graczy i 10 mln, które ten pan wspaniałomyślnie zgodzi się wpisać do kontraktu nijak nie blokują możliwości transferu (a właściwie ukradnięcia) tego piłkarza do innego klubu. Gdy kasuję te propozycję i daję do przedyskutowania, sytuacja wciąż się powtarza. W końcu rozmowy są zrywane. Da się to jakoś obejść, czy muszę się godzić na tą żałosną klauzulę i co okienko drżeć o moją (chyba największą) gwiazdę ? Czy da się ustawić agentowi blokadę na określoną klauzulę, by NIE MÓGŁ jej zaoferować ?
*niepotrzebne skreślić

leo21 Młody aktywista

04.07.2012 17:51    #7073     Sufler - Porady do gry - Rozmowy prywatne - pochwały
Ja nie miałem z tym problemów. Chwaliłem Jovetićia bo grał dobrze i nadal gra. Nie chwalę też gra dobrze.Chuj wie jak to z tym jest.

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
W sprawie dodawania drużyn porozum się za pomocą donosu z kimś z redakcji, powinien rozwiązać Twój problem.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

chinczol Młody aktywista

@marchewa

Zobacz Gylfi Sigurdssona, ale on ma losowe PA wiec mógła Ci sie trafić troche słabsza jego wersja, aczkolwiek obczaj go, jeśli nikt go juz nie zakupił to powinieneś się zmieścic w cenie. Jesli chodzi o innych. Bardziej ofensywni: Willian z Szachtara, cena na początku gry ok 5 mln funtów (świetnie też gra na skrzydłach) Douglas Costa również z Szachtara (ale tutaj może być problem z ceną), Henrik Mkhitaryan, Canales, Thiago (zobacz ile Real i Barsa sobie za nich wołają) Erick Lamela. Wybór jest ogromny.

varosso Partyzant

04.07.2012 16:17    #7076     Sufler - Porady do gry - Problem z Agentem
Siema

Otóż mam pewien problem. Znalazłem młodego piłkarza w FM 11 , którego chciałem kupić. Zaczęłem go wychwalać w mediach , i po 2-3 tygodniach piłkarz zmienił status na niezadowolony , i "rozważa zmianę klubu". Po licytacji doszedłem z klubem do porozumienia (13 mln) , jednak agent piłkarza twierdzi że piłkarz nie jest zainteresowany transferem do mojego klubu , co jest nie możliwe gdyż cieszył się z moich uwag. Niestety zauważyłem że mam u jego Agenta status stosunków "gwałtowna niechęć" i jestem na liście nielubianych managerów (nie wiem nawet z jakiego powodu).

Da się jakoś wybrnąć z tej sytuacji? Bo na chwilę obecną klub tego młodziaka zaczyna akceptować dużo niższe (po 6,5 mln) oferty z innych słabszych klubów.

farr Partyzant

04.07.2012 15:53    #7077     Sufler - Porady do gry - Problem z savem...
Witam ! Mam problem z savem. Podczas gry kolejny raz w ciągu ostatnich dni zamuliła elektrownia w mieście i padło napięcie w pc. Dosłownie na sekundy przed spadkiem napięcia zdążyłem zapisać grę, ale teraz nie mogę jej wczytać. Da się to jakoś odzyskać ?... Szkoda mi tego save'a, bo ładnie rozbudowałem drużynę i będę miał sezon w plecy przez to dziadostwo... Z góry dzięki za pomoc !

@Edycja: Przy próbie wczytania save'a pojawia się coś takiego: http://zapod(...)jpg.html

tidididi Partyzant

04.07.2012 12:11    #7078     Sufler - Problemy techniczne - Crash Dump po dodaniu ligi
Przyznam się, że nie potrafię drogą dedukcji dojść do rozwiązania problemu.

Zbliża się koniec sezonu, nadchodzi nowy. Chyba czas na zmianę środowiska "pracy". Jak potencjalnie rozwiązać problem cd po dodaniu nowych lig?

PiotrasMUFC Partyzant

04.07.2012 01:25    #7079     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem FM12
Witam,
Od niedawna mam następujący problem: Klikam w ikonkę FM12, po czym steam pokazuje mi "Przygotowanie do uruchomienia FM12", następnie ta informacja znika i nic się nie dzieje. Staram się cały czas uruchamiać, ale bez pożądanego skutku. Prosiłbym o pomoc.

eugenio Partyzant

04.07.2012 00:10    #7080     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
[quote="Grzechoo"][quote="eugenio"]oczywiście do tej taktyki jest potrzebny snajper który będzie umiał wykorzystać tą 1, 2 sytuacje w meczu.[/quote]

No właśnie w tym problem, że z przodu mam bardzo chimerycznego Amanatidisa, który strzela hat-tricka, by następnie stracić formę na 4-5 spotkań, oraz Ryana Babela... którego najchętniej bym sprzedał. Zdarzały mi się mecze, gdy wygrywałem 7:2, a w kolejnym ledwie remisowałem lub dostawałem porządne lanie. No i najgorzej z tymi wyjazdami - non stop przegrywam albo z powodu bardzo słabej gry (najczęściej), albo z powodu szczęścia ("I znowu niecelnie trafienie!", "Wolfsburg: fuksiarze";) - braku mojego lub ogromnego rywali. Bardzo chcę tą wadę zniwelować, bo w poprzednim sezonie przegrałem przez to wicemistrzostwo Niemiec.[/quote]

jeśli masz troche kasy to polecam Jordana Ayew albo Vaclava Kadleca ; )

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution