Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Burbulek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam!
Mam poważny problem. Mianowicie nie działa mi Steam. Kiedyś przy wczytywaniu się Windowsa sam się włączał i nie było problemu. Po pewnym czasie zaczęła się wyświetlać informacja, że nie ma połączenia z internetem (przeglądarka śmigała) i żebym spróbował ponownie się połączyć. Po ponowieniu próby było wszystko ok. Ale od jakiś 3 dni Steam się zaciął na amen. Nie odpala się samodzielnie. Gdy próbuje go uruchomić ze skrótu na pulpicie pojawia się na pół sekundy klepsydra przy kursorze i niestety nic dalej się nie dzieje. Wczoraj zrobiłem reinstalke Steama i pomogło. Po około pół godzinie, ściąganiu plików, wpisywaniu najróżniejszych kodów w celu odzyskania konta (rzekomo loguje się z innego komputera za każdym razem choć nie mam zmiennego IP) udało mi się połączyć ze Steamem i zagrać w FM. Ale niestety dziś problem pojawia się na nowo. Nie pomaga też zalogowanie się przez ich stronę internetową. Nawet jeżeli już jestem na swoim koncie i naciskam "zagraj teraz" przy FM to nic się nie dzieje. Gra jest oryginalna. Może macie jakiś pomysł jak rozwiązać problem? Pozdrawiam.

mjk Partyzant

Mam prośbę o pomoc, dopiero zaczynam grać w FM i chyba mam problem w przełożeniu moich planów taktycznych na język gry. Stworzyłem w kreatorze taktykę 4-2-3-1 z jednym napastnikiem, jednym ofensywnym pomocnikiem i dwoma schodzącymi ze skrzydeł napastnikami. Problem w tym, że ofensywni pomocnicy po stracie piłki w ogóle nie próbują się cofać i bronić. Nie chodzi mi o szybkie kontry bo te są wliczone w ryzyko przy takiej taktyce ale nawet dość powolnie budowany przez przeciwnika atak nie skłania ich do powrotu. Ustawiłem i m odbiór piłki na agresywny, zmniejszyłem nastawienie w kierunku bardziej defensywnego, zmieniłem rolę z ataku na wsparcie, wszystko to dało mierną poprawę. Nawet przy ataku pozycyjnym przeciwnika moja drużyna nie broni się całym zespołem. Używam strategii kontrola a nie ofensywa i nie wiem co jeszcze mógłbym zmienić żeby poprawić grę ? Dodam, że zacząłem grę jako bezrobotny i prowadzę teraz kiepską drużynę z trzeciej ligi hiszpańskiej. Ale wydaje mi się że problem jest nie tylko w braku umiejętności piłkarzy ale też w moich ustawieniach. Liczę na wsparcie.
Pozdrawiam

Krystian168 Partyzant

05.07.2012 13:06    #7063     Sufler - Porady do gry - Crash dumps a kontynuacja gry
Ok, doszedłem do tego co jest przyczyną crash dumpsów. Pojawiły się one w dniu, w którym miały być dodane nowe ligi (reszta niższych lig angielskich). Po usunięciu ich problem nie występuje.

Widziałem w innym temacie, że nie tylko ja mam taki problem. Macie jakieś rozwiązanie tego?

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
05.07.2012 12:51    #7064     Sufler - Dodatki do gry - Skin
Sądzisz ze poszukiwania facepacka w temacie do skinów ma sens? Tu masz temat do ogłoszeń: http://www.cmrev(...)344.html
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

Krystian168 Partyzant

05.07.2012 11:14    #7065     Sufler - Porady do gry - Crash dumps a kontynuacja gry
Witam! Potrzebuje Waszej pomocy. Otóż mam problem z crash dumpsami. Zakończyłem 1 sezon Southamptonem (3 miejsce), no i przed 2 sezonem zaczęły mnie nękać crash dumpsy.

Mam sparing z drużyną U-18, a po nim zawsze wyskakuje crash dumps i nie mogę kontynuować gry. Próbowałem pójścia na urlop i to samo...

Czy jest jakiś sposób żeby z tym sobie poradzić? Pierwszy raz coś takiego mi się dzieje. Gram na najnowszym patchu i uaktualnieniu tutaj z CMREV.

Youtuki Partyzant

05.07.2012 11:00    #7066     Sufler - Porady do gry - problem fm 2 sezonie
gram FM 2012 mam 1 lipca 2012 i fm zamuilmi sie kilkam na liste zyczeni np i on strasznie dlugo mysli by sie wgrala co moge zrobic by szybciej mi chodzil ?/

krolik12345 Partyzant

Witam !
Chciałem sobie odpalić FM 09, coś mnie tak naszło, jednak po instalacji, chcąc wpisać kod (rejestracja online), występuje taki błąd : przepraszamy, ale kopia football manager 2009 nie moze zostac uaktywniona z nastepujacego powodu : połąćzenie sie aplikacji z internetem nie powiodło się. Co mam zrobić, skoro dostep do neta mam?

vegetoto Partyzant

05.07.2012 02:05    #7068     Sufler - Gra przez sieć - Problem z grą online
Cześć odkopuję temat bo mam identyczny problem co kolega wyżej. Czy zna ktoś odpowiedz jak pozbyć się tego kilku sekundowego lagu ?

Valdi91 Młody aktywista

05.07.2012 01:05    #7069     Sufler - Porady do gry - Rozmowy prywatne - pochwały
Ja ze swoimi zawodnikami rozmawiam po każdym meczu. Jeśli miał ocenę ponad 8.0 zostaje pochwalony, jeśli 6.0 - 6.5 dostaje burę, że zagrał słabo, i że jeśli chce pozostać w pierwszym zespole ma zacząć prezentować wyższym poziom, a jeżeli ocena piłkarza jest poniżej 6.0 to oprócz opierdzielu zostaje ukarany finansowo za kiepski występ. Z początku mogą być problemy, ale da się ich ustawić. Stosuję tę taktykę już jakiś czas i przynosi dobre efekty, długo trzymają dobrą formę, choć wiadomo - w końcu dopadnie ich kryzys. Wtedy staram się być bardziej wyrozumiały.

buczek93 Młody aktywista

04.07.2012 23:40    #7070     Sufler - Porady do gry - Rozmowy prywatne - pochwały
Moi piłkarze potrafią być np pół sezonu zadowoleni, bo obiecałem im wysokie premie za wygranie Premiership czy Ligi Mistrzów (jak się ma prezesa Al Mubaraka to jakoś tak łatwiej :P). I generalnie, jeśli nie mają charakteru porywczy/medialny/wybuchowy/konfrontacyjny to dobrze sobie radzą z krytyką (oczywiście dość łagodną a nie darciem japy). Gdy zawodnik jest "szczery do bólu" to już loteria. A z całą resztą osobowości nie ma problemu - bardzo mała jest szansa na to, że zawodnicy będą się czuli dotknięci, gdy ich skrytykujesz. Co do rozmów grupowych/zebrań - warto zwoływać je w ostateczności. Czyli nie na zasadzie "przegrałem mecz, muszę ich solidnie ochrzanić" tylko raczej "od paru meczy gram ogony, rotacje nic nie dają, nic nie chce wpaść, obrona dziurawa, trzeba przemówić graczom do rozsądku". I jak wyżej - każdy piłkarz reaguje indywidualnie. Jeśli są zdeterminowani/ambitni/profesjonalni/stanowczy to reagują dobrze. Jeśli kapitanem jest ktoś zaufany (taki Kompany, dajmy na to) to też reaguje dobrze. Zasada jest jedna - im gorzej ci idzie przy ambitnym zespole, tym większą wolę walki wykrzesasz z zawodników mówiąc im, że nie podoba ci się ich gra. I w drugą stronę - jeśli zespół składa się z lalusiów albo nieutemperowanych zawodników, będą oni sądzić, że się na nich uwziąłeś. A problem znieczulicy raczej nie występuje - zgodnie z pewnymi zasadami karzę i strofuję zawodników od 10 lat in-game i na palcach jednej ręki mogę zliczyć tych, którzy dzięki temu rozstali się z moim klubem (Balotelli, Tevez i jeden new-gen). Także wypracuj sobie kodeks postępowania, trzymaj się go a ograniczysz sobie nieprzyjemności z zawodnikami do absolutnego minimum (albo nawet zupełnie je wyeliminujesz).

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution