Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="Speed"][quote="Pucek"]Ja bym usunął nakaz wypełniania opisu kariery, bo listę bym sobie chętnie zrobił, ale wypełniać i opisywać mi się nie chce. I chyba też jest tak z budowaniem tabeli sezonów, gdy mam kilka rozegranych i tam wyżej zaznaczyłem, że 2011-2016.[/quote]
Jeśli Ci się nie chce, to ciężko nam zaradzić temu problemowi... Zastanowimy się nad tym zgłoszeniem szczególnie mocno Oczy [/quote]

Cóż za zakuty łeb! Chodzi o najzwyczajniejsze pola obowiązkowe i pola nieobowiązkowe. Sam nie wypełniłeś wszystkich pól w swoim profilu!
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
[quote="Pucek"]Ja bym usunął nakaz wypełniania opisu kariery, bo listę bym sobie chętnie zrobił, ale wypełniać i opisywać mi się nie chce. I chyba też jest tak z budowaniem tabeli sezonów, gdy mam kilka rozegranych i tam wyżej zaznaczyłem, że 2011-2016.[/quote]
Jeśli Ci się nie chce, to ciężko nam zaradzić temu problemowi... Zastanowimy się nad tym zgłoszeniem szczególnie mocno Oczy

@Bolson, hm, czy ja wiem? a jakie opcje do wyboru byś chciał?
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Limak123 Partyzant

Grupa: Użytkownik
07.07.2012 10:55    #7053     Sufler - Porady do gry - Wczytywanie - problem
Witam, mam bardzo poważny problem. Nagle, raz włanczając FMa, chce wczytac gre i po chwili ładowania wyskakuje napis że ,,zapisana gra nie została wczytana" bardzo proszę o pmoc, to moja ulubiona kariera...

dziurex Partyzant

07.07.2012 08:12    #7054     Sufler - Porady do gry - Defaultowe koszulki
Witam. Mam problem tego typu ze podczas gdy Interem w trakcie meczu wyświetlane są defaultowe koszulki w kolorach czerwono zielonych. Mam wgrane kitspacki, wyłączone buforowanie, odświeżyłem skórkę i nic. normalnie w panelu drużyny koszulki są dobrze wyświetlane tylko podczas meczu nie :(

Falcon Przodownik pracy

06.07.2012 18:39    #7055     Sufler - Problemy techniczne - Dziwny błąd z meczami.
W opcjach jest coś takiego jak "przenoszenie meczów do tv". Pewnie dzięki temu masz problem
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Cepanio Partyzant

06.07.2012 18:34    #7056     Sufler - Problemy techniczne - Dziwny błąd z meczami.
Witam, od niedawna grajać w FM11 zauważyłem dziwny błąd, że każde mecze, czy to w lidze czy w lidze mistrzów, czy też w pucharach krajowych mam rozgrywane w ten sam dzień o tej samej godzinie. Mam na myśli to, że każda drużyna gra ze soba o tej samej porze, troche jest to wkurzające i przeszadza mi to, zrobiło mi się to po wgraniu Fake który dodaje reprezentacje niemiec, japonii i inne duperele. Miał ktoś podobny problem, rozwiązał go? Prosze o pomoc.

Kamillo77 Partyzant

06.07.2012 17:57    #7057     Sufler - Problemy techniczne - Serwery steam
Witam. Od tygodnia zmagam sie z problemem, nie mam juz pomysłu, wiec pisze tutaj. Po jednej z aktualizacji fma przez steam'a przy próbie uruchomienia gry wychodzi mi " Serwery steam są w tej chwili zbyt zajęte by zająć się Twoją sprawą dla gry Football Manager 2012. kod błędu: (53) " próbowałem wszystkiego co znalazłem w necie, wywalałem rózne pliki, sprawdzałem spójność, instalowałem od nowa i fma i steam'a , no po prostu WSZYSTKO co tylko się dało i sprawdzałem najmniej możliwe pomysłu które znalazłem, ale już sie wyczerpały. serio nie wiem co robić a mam straszną ochote pograć... a nie moge i to irytuje. prosze o każdy pomysł co można by zrobić, może bedzie jednak coś czego nie próbowałem. z góry WIELKIE DZIĘKI!

sadzio Partyzant

Witajcie, spotkałem się z bardzo dziwnym błędem dotyczącym tych rozgrywek, mianowicie po zakończeniu fazy grupowej nie pojawia się dalsze losowanie rozgrywek a Superpuchar Europy zostaje rozgrywany między zwycięzcą a przegranym Pucharu Mistrzów. Sytuacja nie poprawia się nawet po rozpoczęciu nowego sezonu, nadal widnieją grupy i nie rozpoczyna się nowa edycja, jednym słowem w praktyce Puchar Euro przestaje istnieć ;/ Jest to delikatnie mówiąc irytujące, czy ktoś spotkał się z takim problemem? Czy w ogóle jest jakiś sposób by to naprawić? Coś takiego zdarzyło mi się drugi raz w życiu (po raz pierwszy jeszcze w Managerze 10), wydaje mi się że może mieć to związek z używaniem FMRTE, przy czym o ile wtedy wytłumaczyłem sobie tak, że 3 drużyny w grupie w wyniku mojej pomyłki miały tyle samo punktów i awansowały co mogło spowodować bład, o tyle teraz zawsze tego pilnuję. Szkoda by było zaczynać rozgrywkę od nowa, cała zabawa polegająca na ustawianiu pucharów pod kątem ilości polskich drużyn pójdzie się trącać :(

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
Witam,

Wiem, że to może bzdura, ale - zwłaszcza dla tych aktywnych blogerów chyba nie jest problemem nadanie blogowi nazwy, bo "Manifest użytkownika XXX" wygląda trochę mało atrakcyjnie na listach przebojów...

Nic prostszego - najeżdżamy na MOJE KONTO w menu głównym i wybieramy opcję USTAWIENIA FORUM I BLOGA. Nadajemy tytuł.

I tyle.

To taki mój osobisty manifest, nie jest to żaden nakaz, po prostu piszę to jako czytelnik blogów :)
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

Wichura Partyzant

mam pytanie mialem ostatni poroblem z fmrte otoz mialem zawodnika(16 lat polski prawy obronca mlody talent bardzo dobry) ktory siedzial w GKS Katowice bo go szybciej wypatrzyli i chcialem go kupic lecz wiadomo musialbym czekac do pelnoletnosci jego wiec skorzystalem z fmrte i udalo mi sie go kupic i rozegral w rundzie jesiennej 8 meczów ze srednia 7.42 i w okienku zimowym nie wiem czemu znow znalazl sie w Katowicach a chcialem zaoferowac mu profesjonalny kontrakt lecz wlasnie nie bylo opcji nawet o rozwiazanie konttraktu w lutym przeszedl do Katowic i probowalem go odzyskac z poczatku nie chcial i bylo trudno lecz skorzystalem znow z FMRTE i jest problem otoz te 8 meczy ktore rozegral u mnie w Legi w statystykach jest podpisane ze zagral je w GKSie i niby teraz w 18 kolejce po przerwie zimowej mial debiut czy ktos wie moze jak skasowac ten GKS z jego statystyk by bylo tak jak byc powinno ze to w Legii zagral 8 meczów.PILNE PROSZE O POMOC

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution