Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

mateo22 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.07.2012 15:21    #7041     Sufler - Porady do gry - Problem przy wczytywaniu
Gdy chcę wczytać grę tak gdzieś przy 1/4 paska wyskakuje błąd warning:RULE_GROUP_MANAGER::load()-cannot find rule group po kliknięciu OK w grze wyskakuje okno Zapisana gra nie została wczytana ,dodam że to wyskakuje na każdym zapisie.Proszę o pomoc

Valdi91 Młody aktywista

08.07.2012 01:20    #7042     Sufler - Porady do gry - Brak awansu
Nie wiem zbyt wiele o klubach hiszpańskich z niższych lig, ale nie jesteś czasem jakąś filią czy czymś w tym rodzaju klubu z ligi Adelante? W łączącej Wasze kluby ewentualnej umowie zawarty może być wpis, iż oba zespoły nie mogą występować w tej samej lidze. Choć w takim wypadku raczej być awansował, a współpraca obu drużyn zostałaby po prostu zakończona. To jedyne, co przychodzi mi do głowy, bo sam grałem Castillą, która występuje w tej samej lidze co Twój Real Oviedo, i z awansem nie było problemu.

Valdi91 Młody aktywista

07.07.2012 22:55    #7043     Sufler - Porady do gry - Pewien problem
http://www.cmrev(...)354.html

Tutaj masz temat o tzw. 'Crash Dump'. Na przyszłość tam zgłaszaj podobne pytania, ponieważ jest to dział do tego właśnie przeznaczony, najszybciej tam znajdziesz odpowiedź no i oczywiście nie tworzysz na forum niepotrzebnych tematów.

ElHarnasReaktywa... Młody aktywista

Witam.
Nurtuje mnie pewien problem.
Chciałbym ograniczyć liczbę celnych podań rozgrywającego drużyny przeciwnej. Szukałem różnych rozwiązań i nie znalazłem niczego co by mnie satysfakcjonowało. Przeprowadziłem wiele testów i mój najlepszy wynik, to kiedy zawodnikowi z 82% celnych podań po pierwszej połowie spadło do 76% na koniec meczu. Choć samo 82% świadczy, że nie był to piłkarz z najwyższej półki.
Rozumiem, że czasem przyjedzie taki Pirlo i nic nie poradzisz. Będzie rozdzielał piłki jak zechce. Ale piłkarzy z Eredivisie pomocnicy PSV powinni miażdżyć.
Ten najlepszy spadek celności osiągnąłem po użyciu wszystkich indywidualnych opcji przeciwko graczowi drużyny przeciwnej oraz ustawieniu indywidualnego krycia przez defensywnego pomocnika.
Może Wy moglibyście mi coś podsunąć?

Kuciapa Partyzant

07.07.2012 22:34    #7045     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem z patchem
Czesc, gram na patchu FM 2012 12.0.4 gralem juz nie raz na nim ale cos tu kuzwa nie gra mam zespol chyba nallepszy w lidza patrzac po zawodnikach do tego sa zgrani ale przegrywam prawie wszystkie mecze a jak wygrywam to tylko z yumi druzynami z ktorymi powinienem -rzegrac czyli LEch Legia ?? o co tu kuzwa chodzi ???

repus Młody aktywista

07.07.2012 21:59    #7046     Sufler - Inne - [Trening] Zawodnik za bardzo chce
Daj mu mocny nacisk na taktykę w treningu . A po za tym to powszechny problem , wszyscy ładują w brame chyba że mają wysoki atrybut współpracy,
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

orginal98 Partyzant

07.07.2012 21:57    #7047     Sufler - Porady do gry - Pewien problem
Witam. Gdy próbuje uruchomic fm 12 przez skrót na pulpicie wykakuje mi taki bład " not well-formed (invalid token) at line 1 of sound_cache_mode.xml " , gra sie włacza i gdy wczytuje save'a , laduje sie troche i zacina mi sie cały komputer.
Miał moze ktos podobny problem, lub wie jak go rozwiazac??

dawo62 Partyzant

07.07.2012 21:47    #7048     Sufler - Inne - [Trening] Zawodnik za bardzo chce
Witam.
Mam problem z Kucharczykiem, otóż strzela dużo bramek ale jednak za bardzo chcę sam zdobyć bramkę.
Np. Biegna moi zawodnicy we trzech na bramkę przeciwnika (w tym Kucharczyk). I gdy Kucharczyk jest przy piłce zawsze musi strzelać na bramkę, nawet jakby był na 0 kącie.
Co zrobić?

kamiln90 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
07.07.2012 14:54    #7049     Sufler - Problemy techniczne - crash dumps w fm 2012
Witam! Gram już chyba z 4 sezon w tym FM-ie i ostatnio podczas ładowania zapisanej gry wyskakuje mi crash: "Napotkano poważny błąd i aplikacja zostanie zamknięta. Plik z informacjami o błędzie został utworzony w C: (tutaj folder w moich dokumentach)/ FM 2012 v.12.0.2.230123 (2012.07.07)
Gram na Viście i wcześniej nie miałem takich problemów, dopiero od jakiś 2 dni. Czy macie pomysł co można zrobić, by problem ten rozwiązać i znowu móc normalnie grać?

Pozdrawiam

Wichura Partyzant

sry za offtop ale mam pytanie mialem ostatni poroblem z fmrte otoz mialem zawodnika(16 lat polski prawy obronca mlody talent bardzo dobry) ktory siedzial w GKS Katowice bo go szybciej wypatrzyli i chcialem go kupic lecz wiadomo musialbym czekac do pelnoletnosci jego wiec skorzystalem z fmrte i udalo mi sie go kupic i rozegral w rundzie jesiennej 8 meczów ze srednia 7.42 i w okienku zimowym nie wiem czemu znow znalazl sie w Katowicach a chcialem zaoferowac mu profesjonalny kontrakt lecz wlasnie nie bylo opcji nawet o rozwiazanie konttraktu w lutym przeszedl do Katowic i probowalem go odzyskac z poczatku nie chcial i bylo trudno lecz skorzystalem znow z FMRTE i jest problem otoz te 8 meczy ktore rozegral u mnie w Legi w statystykach jest podpisane ze zagral je w GKSie i niby teraz w 18 kolejce po przerwie zimowej mial debiut czy ktos wie moze jak skasowac ten GKS z jego statystyk by bylo tak jak byc powinno ze to w Legii zagral 8 meczów.PILNE PROSZE O POMOC

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution