Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Carew77 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Problem polega na małym ale dosyć istotnym detalu. Kiedyś ustawiłem obciążenia na przeciętne i obszar szczególnej uwagi na ustawianie się w obronie. Teraz, gdy chcę zmienić obydwie z tych opcji, nie zapisuje się na stałe. Próbowałem już po zmianie po prostu kontynuować, zapisać taktykę, zapisać grę i nic. Wiecie może co należy zrobić? Nie przypominam sobie żebym poprzednio przy ustawianiu robił coś więcej niż te wymienione rzeczy.

Dominikmksklb Partyzant

17.07.2012 19:00    #6972     Sufler - Problemy techniczne - FM nie uruchamia się
Jak wrzuciłem do google tłumacza to bez problemu wszystko rozumem. Tylko czy to też jest dla wersji DVD?

PuNo(L) Partyzant

Poszukuje ciekawych zawodników do Legii, lecz problem polega na tym że żaden nie chce do niej przejść jakieś porady jakich zawodników ściągnąć zaczełem dopiero grę więc potrzeba mi praktycznie na każdą pozycje.
Mam 3,87 #

PuNo(L) Partyzant

17.07.2012 18:08    #6974     Sufler - Porady do gry - Legia
Poszukuje ciekawych zawodników do Legii, lecz problem polega na tym że żaden nie chce do niej przejść jakieś porady jakich zawodników ściągnąć zaczełem dopiero gre więc potrzeba mi praktycznie na każdą pozycje.

elmoro Partyzant

17.07.2012 10:31    #6975     Sufler - Porady do gry - publiczność i debilizm
Jeśli chodzi o publiczność to wielu w niższych ligach (i nie tylko) boryka się z podobnym problemem. Tutaj nie ma cudów, rozwiązania wg mnie są zawsze takie same:
- im lepiej grasz tym więcej ludzi przychodzi, awans do wyższych klas rozgrywkowych i dalszych rund w pucharach zawsze wiąże się ze zwiększeniem frekwencji na trybunach
- sprowadzenie jakiejś gwiazdy do drużyny też przyciąga na trybuny
- organizacja dnia kibica
Poza tym wpływ na frekwencję na trybunach ma miasto w jakim grasz, im mniejsze tym trudniej zapełnić trybuny

Co do kasy na wypłaty, to też Ameryki nie odkryje. Ja polecam organizacje meczów towarzyskich na wyjeździe (jakieś tournee nawet - nie wiem ile Ci zarząd pozwoli), odpowiednią politykę transferową i korzystanie z zawodników wypożyczonych (bez problemu można wypożyczyć gości z lepszych klubów tak by nie płacić im pensji).

Co do taktyki i tego, że zawodnicy nie reagują na twoje wskazówki, to ja sądzę, że problem może leżeć w jakości ich mentalnych atrybutów - głównie mam tu na myśli koncentrację, bo to ona jest odpowiedzialna za trzymanie dyscypliny i realizację poleceń. Niska koncentracja = większa samowolka i proste błędy. Dlatego moim zdaniem taktyka dla słabego klubu powinna być jak najprostsza, A jak u Ciebie ze zgraniem? Masz dopracowane na max taktyki w przygotowaniach przedmeczowych? Przyczyną tego, że tracisz bramki z 2:0 na 2:1 w ostatnich minutach może być głównie kondycja - jak oddychają rękawami to nic dziwnego, musisz monitorować kondycję w trakcie meczu i nie przesadzać z pressingiem, bo potem są nerwówki w końcówkach - znam ten ból. Jak grasz końcówki meczów (jakie polecenia itp) I jeszcze napisz jakie konkretnie wskazówki masz na myśli, na które zawodnicy nie reagują, rzuć jakimś przykładem po prostu?

Wojtek514 Młody aktywista

16.07.2012 22:37    #6976     Sufler - Porady do gry - Budowa nowego stadionu - problemy
Poprosiłem zarząd o budowę nowego stadionu i wreszcie się zgodzili. Planowanie miało trwać do 20.03.2020 roku. Problem w tym, że mam już koniec maja 2020r., a w siedzibie do zarządu przy kwestii budowy stadionu nadal widnieje "planowanie". O co chodzi? Gdy się zgadzali, to było wystarczająco kasy w klubie, a teraz nie ma, czy co?

Zresztą najbardziej chodzi mi o to, czy gdy jakieś warunki, które zmusiły ich do opóźnienia budowy zostaną spełnione, to budowa zostanie rozpoczęta, czy muszę znów ubłagać mój zarząd o to? Bo widzę, że ta opcja jest dostępna w interakcji z zarządem. Ta prośba już "wygasła", czy coś z niej jeszcze będzie? :)

damix1212 Partyzant

16.07.2012 22:36    #6977     Sufler - Porady do gry - publiczność i debilizm
Gram Wigrami zajmujej aktualnie 10 miejsce w tabeli po 11 meczach 4 W 3R 4P (moglo być lepiej ale o tym później) i w PP właśnie będę grał drugą rundę już tą właściwą.
Mam 2 problemy
Primo na moje mecze ligowe przycodzi 14-17 osób na PP 300(około)(skąd brać kase na wypłaty)

A po drugie dlaczego ci debile moi zawodnicy nie mogą się przystosować do moich wskazówek i zmian dawanych im w trakcie meczu ile ja już pkt przez to straciłem ,a ile stresu gdy mam przewage 2:0 ostatnie minuty i jest 2:1 .Właśnie może jest to przypadek ,a może nie ? Jak wygrywam i przegrywam to zawrze różnicą jednej bramki ,tak samo jest przy remisach nie było jeszcze tak żeby był remis 0:0.

Ludzie co ja mam robic Co jest

Mar1992 Przodownik pracy

Włącz Steam, wejdź w bibliotekę gier, po lewej na liście z grami kliknij prawym na: "Football Manager 2012" i wybierz usuń zawartość lokalną. Tak się usuwa gry na Steam. Chociaż na ten problem znam rozwiązanie i mogę pomóc. :)

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
Mam FM 2012 dopiero od wczoraj, więc nie wiem, czy to jakiś bug, czy coś, czy błąd instalacji, ale w grze nie mam w ogóle żadnych grafik domyślnych. Jedyne grafiki jakie mam, to pochodzące z logopacka, którego mam jeszcze z czasów FM 2011 (liga francuska). Nie chodzi o nieładowanie się jakichś paczek, ale o to, że w miejscu czegoś, co w poprzednich wersjach było jakąś "tarczą z obwódką" albo szarym obrysem głowy jest po prostu... nic.

Czy ktoś ma z was taki problem, czy może coś muszę zmienić w jakichś opcjach, czy coś?

Dodam screena, żebyście wiedzieli o co mi chodzi:

"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
16.07.2012 00:10    #6980     Sufler - Problemy techniczne - nieLegalna kopia gry?
no spróbuj:
1) raz jeszcze zgłosić się do supportu SEGI i powiedz, że zrobiłeś reinstall systemu, wyczyściłeś wszystko, nie masz żadnych dodatków, a gra NADAL nie chodzi. I zadaj krótkie pytanie: WTF?
2) jeśli to nie pomoże, reklamuj grę w Auchanie, niech Ci ją wymienią na nową.

na przyszłość z FM 2013 polecam kupić u nas, raczej takich problemów nikt nie miał ;)
... szykujemy wkrótce nowy sklep z grami na naszych łamach, pozdrowienia.
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution