Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

ag-25 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.07.2012 02:24    #6961     Sufler - Porady do gry - Przedłużenie wypożyczenia
Mam problem. Nie mogę przedłużyć wypożyczenia w Anglii w 5 lidze, wypożyczyłem zawodnika na 3 miesiące, umowa się kończy na dniach. Spróbowałem przedłużyć umowę (miałem możliwość tylko o 2 miesiące), zawodnik i klub wyrazili zgodę, a mimo to anulowano umowę. Dodam, że jest to jedyne krótkoterminowe wypożyczenie jakie przeprowadziłem. Dlaczego umowę anulowano?

kvj Partyzant

18.07.2012 23:32    #6962     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem z finansami
Zacząłem dziś grę Villarealem, na najnowszym uaktualnieniu i mam pewien problem.
Mianowicie chcąc kogoś kupić mogę dać mu maxymalną pensję (kluczowy zawodnik) ok. 18 000 euro, podczas gdy budżet płac (gdy suwak dam maksymalnie w lewo) wynosi 707 000 euro (na płace wydaję 260 000). Wie ktoś o co chodzi?
Bo sprzedałem Cani'ego i teraz nie mam OPŚ, bo nie znalazłem takiego który przyszedłby za tak śmieszną pensję :[
Jeziorak Iława!

Vister7 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Mam pirata i gdy próbuję uruchomić edytor FM'a 2012 pojawiają mi się takie błędy:
"Warning: Couldn't find data folder!../football manager 2012/data"
"Warning: Couldn't find data folder!../football manager 2012/data/sigfx" etc.
"Error: Unable to find some essential data. Please ensure that the game is installed correctly. If the problem persists, please contact technical support."
"Failed to find a default database to use. Please make sure your installation is not corrupt".

Proszę pomóżcie ;)

Pomagamy - idź do sklepu lub kup w Internecie oryginalną wersję. + ban za piractwo.
Jak byś się czuł, gdybyś był producentem gry, poświęcił jej połowę swojego życia, a następnie tacy goście jak Ty, okradali by Ciebie z Twojej pracy? - dop. Speed

heartbraker Partyzant

Mam teraz ten sam problem, tzn. już raz go miałem ale zacząłem nową grę i wszystko do pewnego momentu szło dobrze, aż znów gra zaczęła "żreć" za dużo ramu. Dlatego jeśli nie ma innego rozwiązania prócz reinstalacji windowsa to mam pytanie: -czy jak wrzucę moje save'y (te które oczywiście teraz mulą kompa) to czy treningi, taktyki oraz przede wszystkim postępy wszystkich piłkarzy (zielone strzałeczki przy atrybutach też żebym wiedział, że to faktycznie te postępy), kiedy już wgram je do nowego fm'a na czystym windowsie, będą zapisane ?

hapek Partyzant

18.07.2012 18:19    #6965     Sufler - Porady do gry - Wisła - malutki budżet
Lech u mnie na poczatku ma 3 mln euro, ale to zapewne dzieki sprzedazy Rudneva, pograj na updacie od bartekr moze tam bedize lepsza, ale co sie dziwic przeciez wisla ma problemy finansowe bo inaczej napewno by kupili lepszego napadziora niz sikorski...

heaieono Partyzant

18.07.2012 15:23    #6966     Sufler - Porady do gry - Ustawienia dla fma 2k12
Witam, cześć i czołem. Mam problem, fm mi się przycina, długo zapisuje, wczytuje. Wiesza się przy przechodzeniu z dnia na dzień na 1/2min a później działa, a za jakiś czas to samo.. Czasem przy oferowaniu kontraktu nawet się przywiesi.. Może mi ktoś podać jakie ustawienia zrobić aby chodziło płynniej.

Mój komputer spełnia wymagania fma.

elmoro Partyzant

17.07.2012 23:21    #6967     Sufler - Porady do gry - publiczność i debilizm
O k...a, kondycja 40? Nieźle, moim zdaniem to bardzo bardzo mało, zawodnicy są zarżnięci, nic dziwnego, że tracisz w końcówkach. Nie masz problemów z kontuzjami?? Ja rzadko gram całe mecze ostrym pressingiem, zwróć uwagę że po takich meczach zawodnicy wolniej się regenerują i jak wchodzisz w mecz z kondycją 85-80 a przeciwnik jak ma powyżej 90 to na dzień dobry ma przewagę nad Tobą, która jeśli nie wychodzi na początku meczu to właśnie pod koniec już na pewno.

Best7 Partyzant

[quote="Lukasz41"]Siema. Wakacje zaczęły mi się nudzić więc zaczynam nową karierę. Szukam klub z którego można zrobić potęgę nie tylko sportową ale i finansowo zaawansowaną. Wiem że w Polskiej lidze ciężko stworzyć coś takiego bo kiedyś już próbowałem z Legia lecz za mało dają tam kasy sponsorzy i ogólnie liga też słaba. Nie chciałbym też drużyn z ligi Włoskiej , Angielskiej i Hiszpańskiej.[/quote]

RB Lipsk. Co prawda jest to dopiero IV klasa rozgrywkowa, ale z kasą problemów nie ma. Spokojnie co sezon możesz awansować.

Ja z kolei szukam klubu, który należy do czołówki w swoim kraju. Nie chcę klubu z najlepszych lig (tzn. angielska, hiszpańska, włoska, niemiecka, polska) . Jeżeli chodzi o finanse, to jestem elastyczny.

taquito Partyzant

17.07.2012 21:41    #6969     Sufler - Inne - Włączenie komunikatu
Witam, mam "problem". Otóż po kliknięciu zgłoś skład, wyświetla się komunikat czy na pewno chcesz zatwierdzić skład, jednak pod spodem można zaznaczyć opcję, żeby ten komunikat więcej się nie pokazywał, niestety przypadkowo to zaznaczyłem. Czy można ten komunikat przywrócić?

PuNo(L) Partyzant

[quote="PuNo(L)"]Poszukuje ciekawych zawodników do Legii, lecz problem polega na tym że żaden nie chce do niej przejść jakieś porady jakich zawodników ściągnąć zaczełem dopiero grę więc potrzeba mi praktycznie na każdą pozycje.
Mam 3,87 #[/quote]
Jest to pierwszy sezon mam już 5,ale nikt nie chce do mnie przyjść

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution