Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Coach_7 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam, od dłuższego czasu mam duży problem. Kiedy miałem Fifę 11, a potem Fifę 12 często podczas gry, zacinała się i włączał się blue screen, nie znałem powodu tego czegoś, ale starałem się to ignorować. Na szczęście nie zdarzało się to systematycznie. Ale kilka dni temu kupiłem Football manager 12 i śmigał bardzo dobrze, nie miałem zastrzeżeń, aż wczoraj podczs jednego z meczów, stadion był jakiś dziwny, jakby połowa była w cieniu ... :/ Myślałem, że to wina grafiki, po chwili gra się wyłączyła, pokazał się blue screen, i wczoraj jeszcze trzy razy próbowałem włączyć ale blue screen zawsze się pokazywał, kiedy chciałem włączać mecz. Przecież ta gra nie jest taka wymagająca, a nie wiem czemu blue screen się włącza.. :( Czy reinstalacja gry coś da? Hm? Co mam zrobić, pomóżcie, bo nie mogę się z tym uporać.

PS JBC to kontakt gg 12808565. Dzięki

Coach_7 Partyzant

Witam, od dłuższego czasu mam duży problem. Kiedy miałem Fifę 11, a potem Fifę 12 często podczas gry, zacinała się i włączał się blue screen, nie znałem powodu tego czegoś, ale starałem się to ignorować. Na szczęście nie zdarzało się to systematycznie. Ale kilka dni temu kupiłem Football manager 12 i śmigał bardzo dobrze, nie miałem zastrzeżeń, aż wczoraj podczs jednego z meczów, stadion był jakiś dziwny, jakby połowa była w cieniu ... :/ Myślałem, że to wina grafiki, po chwili gra się wyłączyła, pokazał się blue screen, i wczoraj jeszcze trzy razy próbowałem włączyć ale blue screen zawsze się pokazywał, kiedy chciałem włączać mecz. Przecież ta gra nie jest taka wymagająca, a nie wiem czemu blue screen się włącza.. :( Czy reinstalacja gry coś da? Hm? Co mam zrobić, pomóżcie, bo nie mogę się z tym uporać.

Coach_7 Partyzant

chinczol Młody aktywista

24.07.2012 20:53    #6924     Sufler - Porady do gry - Umiejętności
Należy brać też pod uwage że scout ocenia innych piłkarzy względem Twoich grajków. Czyli jak masz np 3 dobrych środkowych pomocników (lepszych od tego obserwowanego), to będzie on miał analogicznie mniej gwiazdek. Problem jest też w tym że scout przy ocenie na "gwiazdki" nie rozróżnia środkowych pomocników, czy to będzie właśnie pomocnik odbierający piłke, cofnięty rozgrywający, czy też wysunięty, nasz scout widzi wszystkich tak samo - czyli jako graczy środka pola. Z mojego doswiadczenia też wiem że scouci wyżej oceniają zawodników którzy mają lepsze atrybuty ficzyczne, czyli taki koks zawsze zostanie wyzej oceniony od gracza który ma lepsze atrybuty np techniczne a gorsze fizyczne. Przykład? Nuri Sahin. Atrybutowo chyba najlepszy cofnięty rozgrywający w FM, ale po porównaniu go przez z scouta np z Kwadwo Asamohą, czy tez Nainggolanem wypada wg scouta gorzej. Druga rzecz. PA. Koles który będzie miał wysokie PA ale gorzej będzie wygladał w atrybutach, bo przypuśćmy będzie je miał rozłożone równomiernie na dobrym poziomie, zawsze zostanie oceniony wyżej od piłkarza który będzie miał niższe PA ale jego kluczowe atrybuty będą lepsze. Dlatego ja zawsze biore pod uwage atrybuty dla danej pozycji a nie ocene scouta. A ten napastnik o którym pisałeś że grał kiepsko, może miał np niską wartość atrybutu "stabilność formy"? Bardzo istotny atrybut szczególnie dla napadziora.

Pats Partyzant

24.07.2012 20:38    #6925     Sufler - Edytor - błąd w edytorze - jak znaleźć?
mam problem, robiłem zmiany w edytorze, i teraz nie mogę wybrać polskiej ligi, bo jak patrzę na zapisany plik z edytora to widzę, że w zmianach mam nieudane (2) w ludziach, nie wiem co oznaczają te nieudane, ale pewnie przez to nie mogę grać w polskiej ligi...tego pliku edytora używam od marca, i tylko wprowadzam jakieś zmiany, zawsze było w porządku, a teraz nagle kaprys edytora i nie mogę pograć...jak mogę znaleźć ten chloerny błąd?

MaTX Partyzant

24.07.2012 18:15    #6926     Sufler - Porady do gry - Nabycie obywatelstwa.
Piłkarz reprezentacji Niemiec otrzymał po 5 latach obywatelstwo Francuskie (po dość długim czasie, gdyż nie widział korzyści jego nabycia, namyślił się dopiero po zdobyciu MŚ przez francuzów) z notką, że wierzy iż jest wystarczająco dobry aby... znacie tą formułkę.
Lecz pojawił się problem. W rubryce uprawniony do gry w reprezentacji nie mam Francji. Dodam, że chłopak ma rozegrany jeden towarzyski mecz, który nie przekreśla jego szans na grę w drugiej kadrze (Dodam, że miałem już miałem takich piłkarzy, którzy zmieniali zdanie nie dostając na przykłąd powołania na jkiś duży turniej). Miał ktoś podobny problem?
Czekam na wasze opinie ;)

mihaszek Partyzant

24.07.2012 16:04    #6927     Sufler - Inne - Proszę o pomoc
Najlepszym sposobem na rozwiązanie tego problemu jest, po prostu, wygrywanie :) gdy zespół osiąga dobre rezultaty większość zawodników zapomina o problemach ...

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

24.07.2012 16:00    #6928     Sufler - Inne - Proszę o pomoc
Zazwyczaj wynika to z twoich decyzji. Potraktujesz kogoś niesprawiedliwie, koledzy się obrażą - stąd te problemy.

Mati19959 Partyzant

24.07.2012 13:00    #6929     Sufler - Inne - Proszę o pomoc
cześć. W Gram w fm 2011 już troche czasu. Od czasu do czasu mam poważny problem, bo moi zawodnicy są niezadowoleni i mówią że w klubie jest brak harmoni. Nie wiem z czego to wynika i jak rozwiązać ten problem. Proszę o pomoc

Marian B Partyzant

24.07.2012 08:49    #6930     Football Manager - Ogólna dyskusja - Wychowankowie
Od czego zależy, że młodzi którzy się pojawiają w klubie przed każdym sezonem mają wysokie PA? Na pewno nie od akademii którą mam o wartości 20 od 10 lat i tylko raz się pojawił zawodnik o PA = 180. Jeszcze jeszcze "wyszukiwanie juniorów" - też ustawiłem na 20 i nic to nie daje (zmieniam w FMRTE ale w FM widać nadal "Ograniczona siatka wyszukiwania juniorów" a więc coś robię nie tak). Kiedyś czytałem że trzeba mieć kilku trenerów juniorów z wysoką wartością pracy z młodzieżą - też nic nie daje. Myślicie że scouci powodują że młodzi "sami" pojawiają się jako wychowankowie? Nie używam ich wcale (sprowadzam przez Genie) i może to jest problem? Z drugiej strony jak się pojawił wychowanek PA=180 to nie miałem żadnego scouta. Wie ktoś od czego to zależy? Oczywiście bazę i szkółkę ma na 20.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution