Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kajzer Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam, jestem nowy na forum :)

Gram trzeci sezon Śląskiem Wrocław w FMie 2012, dwa razy wygrałem ligę, raz puchar polski i superpuchar. Wszystko idzie pięknie, kwalifikuje sie do Ligi Mistrzów, jednak jak tam docieram od każdego zbieram solidne baty, inkasując po 3,4 bramki :P Raz zremisowałem z Tottenhamem 1:1 ale oni już mieli awans w kieszeni więc różnicy im to nie robiło :P

Przechodząc do sedna, uważam że przednią formację mam całkiem mocną, problem jest z defensywą bo w tym sezonie trace bardzo dużo goli.
I moją prośbą jest żebyście pomogli mi znaleźć solidnych obróńców (na ligę mistrzów) po dobrej cenie którzy chcieliby zasilić moją drużynę. Budżet powinien być około 7mln euro.
Moja obrona prezentuje się tak:
Kelemen
-Tadeusz Socha, Adam Danch, Michał Czekaj/Dariusz Pietrasiak/Jarosław Fojut,Dudu Paraiba.

Z góry dzięki za pomoc :)

qwerty34 Partyzant

27.07.2012 17:35    #6902     Sufler - Problemy techniczne - Problem steam
Witam mam ten sam problem . Widze że udało ci się go pozbyć . Mógłbyś mi szczegółowo powiedzeć jak usunąć ten problem ?

Karim_M Partyzant

27.07.2012 16:39    #6903     Sufler - Edytor - Zawodnicy w rezerwach
Witam wszystkich FM'owiczów :D Mam problem odnośnie edytora. Chcąc uaktualnić troszkę Śląsk, przetransferowałem sobie kilku piłkarzy. Wszystko wyszło dobrze oprócz jednego. Mianowicie Sylwester Patejuk znajduje się w rezerwach zespołu. Możecie mi coś poradzić ;) ?

MrBiszczan Partyzant

27.07.2012 15:08    #6904     Sufler - Edytor - Podmienianie LIGI w FM08
Siemia
Mam mały problem chciałbym zagrac w niegrywalnej lidze w fm08 tylko za Chiny nie umię jej podmienićCo jest. Czytałem poradnik do edytora ale też mi za wiele nie pomógł. Najbardziej wkurza mnie zmiana TLA (Three Letter Abbreviation – 3 literowy skrót) nie ogarniam tego przez co nie widzi mi ligi a także nie mam terminarza:(
Dlatego jakby ktoś to umiał perfekcyjnie robić to niech pomoże poda jakieś MĄDRE wskazówki albo coś :)
Jak już taki temat był to podajcie linka:)
Z góry dzięki:)

damko48 Partyzant

27.07.2012 13:20    #6905     Sufler - Problemy techniczne - Problem steam
Problem rozwiązany, trzeba bylo poczekać troszeczkę po reinstalacji steam. Temat do zamknięcia.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Sprawdź w ekranie głównym zespołu widok kondycja. To powinno Ci dać znać, jakie Twoi piłkarze mają ogranie. Jak niskie, to może to jest problem.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Phantom Partyzant

27.07.2012 10:12    #6907     Sufler - Porady do gry - Co się dzieje ?!
Prowadzę Leeds i sprowadziłem całkiem niezłych zawodników... W sparingach przedsezonowych szło dobrze, wygrywałem po 2:1 3:0, przegrałem tylko z Rangersami 1:0... 1 mecz sezonu z Ipswitch, przegrany 3:2, znajomość taktyki ok. 60% (w Śląsku od razu ją opanowali). 2 mecz z jakimś słabym klubem, spykamli mnie 3:0 bez problemu, a znajomość taktyki ani drgnęła... Co się dzieje ? I jak to naprawić bo przy porażkach spadają morale i tylko Novo ma u mnie znakomite, reszta niskie, przeciętne...
"Wolałbym żyć krótko, ale w chwale, niż przez wieki w mrokach."

belzebub666 Partyzant

27.07.2012 09:11    #6908     Sufler - Inne - Taktyka
Na początku też miałem problem z taktyką. Pamiętam, jak grałem Atletico, nie mogłem nic ciekawego sklecić. Aż zdecydowałem się na desperacki krok. 4-3-3, trzech środkowych pomocników w jednej linii i trzech napastników w jednej. I jedna prosta zasada. Pomocnik dostaje piłkę, wszyscy napastnicy wybiegają na wolne pole. Zawsze było do kogo podać, wszystkie bramki padały z sytuacji sam na sam. 2 miejsce w lidze w 1 sezonie gry. Nie piszę tego po to, żeby się chwalić, po prostu- proste rozwiązania są często najlepsze. Ja mam kilka żelaznych zasad, których się zawsze trzymam. Np. odległości między formacjami nie za duże, i między obrońcami a pomocnikami jeden "łącznik", pomagający rozegrać piłkę w akcjach ofensywnych i wspomagający obronę w akcjach defensywnych. I dużo tego typu bajerów. Masz szybkich napastników? Wykorzystaj to. Taktyka nastawiona na wybieganie, prostopadłe piłki, dużo zamieniania pozycji. Masz na szpicy Rasiaka? Skrzydłowi robiący dużo szumu na skrzydłach, dużo dośrodkowań i co najmniej jeden pomocnik wbiegający z drugiej linii na dośrodkowania. Jak grasz zespołem z świetnymi zawodnikami i dużym budżetem, zadajesz sobie pytanie- jak chcę, by grali moi piłkarze? Ale jak klub jest słaby, a kasy mało, musisz zadać sobie pytanie-jak to wszystko poukładać, żeby dobrze grało? Polecam oglądanie meczów. Gołym okiem widać różnicę w grze np. Realu i Barcelony. Próbuj przerzucić to na FM. Obserwuj, jak gra Xavi, a przede wszystkim, jak ustawiają się partnerzy, kiedy Xavi jest przy piłce. Sukcesy Barcelony w ostatnich latach polegają na zgraniu zespołu. Gdy ktoś u nich jest przy piłce, od razu paru piłkarzy pokazuje mu się do gry. Nieustanne bieganie do podań. Tam nikt nie czeka na piłkę. To samo działa w FM, tylko trzeba się zastanowić, jak to przerzucić. Gdy robisz taktykę, samo ustawienie piłkarza nie da nic. Musisz patrzyć w przekroju każdego zawodnika. Zespół to kolektyw, pamiętaj o tym, a osiągnięcie sukcesu będzie prostsze niż myślisz.

damko48 Partyzant

27.07.2012 09:02    #6909     Sufler - Problemy techniczne - Problem steam
Witam. Dzisiaj chciałem załączyć steam aby zagrać w fm-a jednak wyskoczył mi bład o tresci: fatal error vgui_setup failed
Próbowałem odinstalować i zainstalować ponownie steam i dalej to samo. Błąd pojawia się gdy kliknę dwukrotnie na ikonke steam. Co robić? Pomoże ktoś?

Macias071 Partyzant

Witam,
mam taki problem. Mam FM2012 od niedawna (kilka dni). Uruchomiłem grę jako bezrobotny. A jako startowy okres dałem luty 2011 ligi rosyjskiej. Natomiast zatrudnienie znalazłem w zespole 2 ligi niemieckiej Hansa Rostock - rozgrywki tam startują w lipcu. Czyli ok 5 m-cy nic się nie dzieje - nie mam rozgrywek ligowych. Przygotowuję sobie skład -treningi ok 3/4 zapełnienia suwaka czyli dość wysokie. Oraz przygotowanie przedmeczowe o wysokiej intensywności. Zorganizowałem kilka sparingów i jakiś turniej u siebie w lutym z klasowymi zespołami (Dortmund, Leverkusen i Monachium gdzie Monachium ograłem 4-2 w dziesiątkę;P) tak aby zobaczyć sobie jak się zespół spisuje. Przed rozpoczęciem ligi w lipcu, od początku maja, aplikuję moim zawodnikom spotkania sparingowe w odstępie jednotygodniowym. I teraz niepokojąca rzecz jaką zauważyłem. W okresie między sparingami moi zawodnicy NIE ODBUDOWUJĄ KONDYCJI.
Dochodzą do poziomu ok 55-64% i dalej lipa:(. Zmniejszyłem poziom treningu na suwak w połowie. Oraz przygotowanie przedmeczowe na bardzo niskie i dalej nic się nie dzieje z poprawą kondycji. Zaaplikowałem im nawet tygodniowy odpoczynek i usunąłem następny sparing. A kondycja dalej kaplica. Czy to w moim postępowaniu jest coś nie tak czy to może jakiś babol w rozgrywce? Gram na łatce 12,2,2.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution