Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

gadom1986 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
powiem tak miałem 1 GB ramu plus procek 1.8 intel na lapku. w F12 2 ligi tragedia save zapisywał sie z 1,5 minuty po sezonie nie mówiąc o przetwarzaniu. dorzuciłem 2 GB ramu 60 zł i core2duo 1.8. 30 zł. . wydane 90 zł a FM12 teraz 6 krajów 8 lig i po 3 sezonach śmiga jak ta lala. sekund. FM 13 zero problemów . polecam dokupić ram na allegro malutki koszt. ja nie żałuje.

Dervorin Partyzant

12.11.2012 11:38    #6302     Football Manager - Świat taktyki - Taktyka do 12 a do 13
Też miałem na początku straszne problemy. Grałem Legią i po 12 kolejkach byłem 13. Potrafiłem dostać baty od Jagielonii u siebie 5:0 :) . Zastosowałem w następnej rozgrywce bardziej defensywne ustawienie, zwłaszcza na wyjazdach i udało mi się skończyć ligę na 5 miejscu (10 zwycięstw, 10 remisów, 10 porażek). Jakoś prezes mnie nie wywalił. A że następny sezon zacząłem trochę wstawiony to ustawiłem taktykę na bardzo ofensywną. tzn Nastawienie przewaga, filozofia płynny, podania normalne, ostre dośrodkowania, odbiór agresywny, większy pressing. Ustawiłem zespół następująco 4-1-1-3-1 BR- BWO (ATAK)- ŚO (OBRONA)- DP (WSPARCIE)- CR (WSPARCIE) - SN (ATAK)- K10 (ATAK)- KM (ATAK). Dodam że wywaliłem praktycznie wszystkich doświadczonych graczy. Został tylko Wawrzyniak , Rzeźniczak, Jedrzejczyk. Kupiłem Milika, Dancha, i jakiego Śp z Bahrajnu i o dziwo moje wyniki po 6 kolejkach 5 zwycięstw w tym 4-1 na wyjeździe z Wisłą, jedna porażka pechowa z Lechem. Tylko z Lechem mnie porządnie kontrowali, przegrałem bo zmarnowałem z 5 setek. Na razie jest rzeźnia i znowu chce mi się grać :). Wydaje mi się że po prostu pierwszy sezon jest taki newralgiczny.

neymar8855 Partyzant

11.11.2012 19:24    #6303     Sufler - Problemy techniczne - fm.exe problem fm 13
Witam wczoraj doszedł domnie nowy fm.
Wszystko fajnie ok instalacja itp a tu nagle włączam grę i wyskakuje wystąpił problem z aplikacją fm.exe i zostanie ona zamknięta.

Gra OrGiNaLnA przeinstalowywałem nie pomogło.
Mój komputer ma 2xwiększe parametry niż wymagania gry.

KubaLechita Partyzant

11.11.2012 17:19    #6304     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem FM 2013
Witam!
Czy istnieje jakiś sposób, żeby odwieść zawodnika od decyzji opuszczenia klubu na wolny transfer? w mojej karierze chelsea poklocilem się z Asheleyem Colem i nie wiem jak mam go przekonac do pozstania w zespole.
Z góry dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam :)

gadom1986 Partyzant

[quote="cana123"][quote="Mar1992"]On jest przygotowywany, widziałem co będą zmieniać w fix'ie 13.1.3.
Tak się zastanawiam, czy jeśli ktoś wypuści na rynek niegotowy produkt nie powinien mieć problemów? Każdy by się od niego odwrócił, bo wypuścił babola. A my co? A my czekamy na fix'a i niektórzy jeszcze bronią SI.
mamut - u mnie mija moich zawodników jak Lindsey Vonn, z taką gracją...[/quote]

i dlatego nigdy nie kupuje oryginalnych gier tylko wszystkie sciagam z torrentow:) tak samo jak nie kupuje butow od ktorych po 5 dniach odkleja sie podeszwa :P

choc powaznie sie zastanawialem nad kupnem oryginalnego fm13, ale wybiliscie mi to z glowy za co dziekuje :)

a Wy wydaliscie ponad 100zl i sie tylko wkurzacie. Pogracie w niego kilka tygoni, pozniej na kilka ygodni odstawicie, pozniej pogracie, pozniej odstawicie, i tak wyjdzie koljeny zbugowany fm14.

choc jakby zrobili ze kupujesz football manager-a a pozniej za mniejszą kase masz mozliwosc kupic kolejna odsłone aż do momentu kiedy przestana fm produkowac to pewnie bym sie skusil na kupno.[/quote]

to chyba powinieneś zmienić forum.....

bez kasy z zakupu gier gra się nie będzie rozwijać.

na szczęście są ludzie na tym forum co kupują gry

biniu5152 Partyzant

Dlaczego nie mogę zgłosić tego zawodnika?
Był bez klubu gdy go sprowadziłem wiec z rejestracja nie powinno być problemu.

http://image(...)1jl.png/

laveta Partyzant

Również mam problemy z obrazkami w FM 2013. Posiadam oryginalną wersję, buforowanie wyłączone, odświeżanie włączone, wszystko odpowiednio wrzucone, a i tak nic nie chce działać...

Mam część nowych zdjęć, a część jest z FM 2012.

cana123 Partyzant

[quote="Mar1992"]On jest przygotowywany, widziałem co będą zmieniać w fix'ie 13.1.3.
Tak się zastanawiam, czy jeśli ktoś wypuści na rynek niegotowy produkt nie powinien mieć problemów? Każdy by się od niego odwrócił, bo wypuścił babola. A my co? A my czekamy na fix'a i niektórzy jeszcze bronią SI.
mamut - u mnie mija moich zawodników jak Lindsey Vonn, z taką gracją...[/quote]

i dlatego nigdy nie kupuje oryginalnych gier tylko wszystkie sciagam z torrentow:) tak samo jak nie kupuje butow od ktorych po 5 dniach odkleja sie podeszwa :P

choc powaznie sie zastanawialem nad kupnem oryginalnego fm13, ale wybiliscie mi to z glowy za co dziekuje :)

a Wy wydaliscie ponad 100zl i sie tylko wkurzacie. Pogracie w niego kilka tygoni, pozniej na kilka ygodni odstawicie, pozniej pogracie, pozniej odstawicie, i tak wyjdzie koljeny zbugowany fm14.

choc jakby zrobili ze kupujesz football manager-a a pozniej za mniejszą kase masz mozliwosc kupic kolejna odsłone aż do momentu kiedy przestana fm produkowac to pewnie bym sie skusil na kupno.

mamut Partyzant

Szkoda że SI nie buduje domów :) Ciekawie by to wyglądało. Oddaliśmy do użytku budynek, mogą Państwo mieszkać, ale są małe problemy nie ma kanalizacji i prądu, ale pojawi się to wszystko w przeciągu kilku tygodni albo miesięcy :D

PS. Tim Krul w tej grze to najgorszy bramkarz na świecie! już kadłubek chyba lepiej broniłby :D I Cisse przed chwilą rozerwał siatkę swoim strzałem :D

Mar1992 Przodownik pracy

On jest przygotowywany, widziałem co będą zmieniać w fix'ie 13.1.3.
mamut - u mnie mija moich zawodników jak Lindsey Vonn, z taką gracją...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution