Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

chinczol Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Troszke nie czaje. Save jest zapisywany standardowo w Moje dokumenty\Sports Interactive\Football Manager 2013\games. Problem z Twoim internetem można rozwiązać w prosty sposób. Uruchom Steam i przejdź do trybu offline. Następnie uruchom gre. Wtedy możesz grać w FM nawet bez neta. Przy każdym uruchomieniu Steam będzie pytał czy przejść do trybu online, wtedy wciskasz tylko baton aby pozostać w trybie offline i cyka:) Jeden szczegół. W trybie offline nię będziesz wiedział czy dostępna jest aktualizacja do FM, więc, raz na jakiś czas możesz uruchomić Steam w trybie online aby sprawdzić czy jest nowy patch, po czym przejść ponownie w tryb offline.

chinczol Młody aktywista

Objawy wskazują na złe wklejenie kitspacków. Wiele osób miało podobne problemy, i powodem były właśnie źle wgrane kitspacki. Podaj całą ścieżke folderów, jak wkleiłeś te koszulki?

Nostra Partyzant

Hey. Mam problem z wgraniem dodatku tego http:(...)ues.html i tego http:(...)_PA.html Wkleiłem go do moje dokumenty użytkownicy fm12 i nic później do folderu z gra do editor data i też nic... Co mam zrobić by działało poprawnie? Dodatek z herbami wgrał mi się, natomiast z koszulkami nie, ale nie chciało mi się wówczas grzebać. Pozdrawiam

kaczmar123 Partyzant

[quote="Subiak"][quote="kaczmar123"]witam, nie gram w football managera 2013 bo... nie działają tła a to dla mnie dosyć ważne w rozgrywce i stąd moje pytanie, czy już wyszła łatka zmieniająca ten błąd? czy istnieje jakaś nakładka na FMa która rozwiązuje ten problem?[/quote]

tła dzialaja bez problemu , w czasie gry lewy góry róg masz opcje i mozesz sobie wybrac rózne tła :)[/quote]

chodzi mi o ściągnięte backgroundy stadionów :)

zeenoon Partyzant

Witam.. Mam pewien problem.. Potrzebuje pomocy w wyborze taktyki dla zepolu Wisla Krakow.. To jest niemozliwe zebym dostawal baty od prawie kazdego zespolu.. Czy ktos mogl by mi rozpisac jaka taktyke najlepiej obrac dla tego zespolu w naszej ekstraklasie.. Bardzo bym tez prosil o rozpisanie czy np. zawodnik skrzydlowy powienien miec funkcje "atak" czy "wsparcie".. i tak na poszczegolnych pozycjach.. Licze na pomoc.
z gory dzieki :)
Pozdrawiamm..

Subiak Partyzant

[quote="kaczmar123"]witam, nie gram w football managera 2013 bo... nie działają tła a to dla mnie dosyć ważne w rozgrywce i stąd moje pytanie, czy już wyszła łatka zmieniająca ten błąd? czy istnieje jakaś nakładka na FMa która rozwiązuje ten problem?[/quote]

tła dzialaja bez problemu , w czasie gry lewy góry róg masz opcje i mozesz sobie wybrac rózne tła :)

kaczmar123 Partyzant

witam, nie gram w football managera 2013 bo... nie działają tła a to dla mnie dosyć ważne w rozgrywce i stąd moje pytanie, czy już wyszła łatka zmieniająca ten błąd? czy istnieje jakaś nakładka na FMa która rozwiązuje ten problem?

leschqo Wiceminister Kultury

Grupa: Moderator
Polecam korzystanie z mirrorów przy nowszych grafikach. Ze starszymi plikami, może być problem, jeśli mirror wygasł.
Chcesz dodać manifest lub karierę, a brakuję Twojego klubu, bądź herbu. Zgłoś się do mnie!

kucol1984 Partyzant

Witam mma problem z pobieraniem grafiki z naszej strony :( nie wiem o co chodzi ale nie chce mi przekierowac pliku do pobrania pokazuje sie komunikat ze zaraz rozpocznie sie pobieranie komp mieli mieli i nic blad wyskakuje ;/ Pomoze ktos??

buczek93 Młody aktywista

Tracąc przy dziele szatana (z numerkiem 11 i 12) ponad 2000 godzin, zauważyłem co następuje:
Prawie każde państwo ma swoją wielką gwiazdę, która spokojnie nadaje się do najlepszych na świecie marek (i to nawet knypki typu Gambia, Kenia czy Honduras), kilkanaście krajów znacząco podniosło swoją renomę piłkarską (wspomniane już państwa, Meksyk (obraz zaciemnia nieco fakt kierowania nim przeze mnie), Chiny (potrafili ugrać 4 pkt na mundialu w grupie z Polską, WKS i Koreą Płd)). W 2011 miałem fantastycznego napastnika z Kolumbii (lepszy niż Falcao), który razem z Rodriguezem Jamesem przebojem wdarli się do strefy medalowej na Mundialu w Rosji. Wielkie reprezentacje raczej utrzymywały u mnie swój poziom, choć zarówno Anglicy, Brazylijczycy jak i Argentyńczycy mieli potworny problem z golkiperem (w jednej z reprezentacji podstawowym bramkarzem był gościu z refleksem...8). Rekompensowali to sobie jednak nieprzeciętnymi atakującymi (choć zawsze coś było z nimi nie tak, albo postawa godna sępa, albo siano w głowie, albo niechęć do gry gdy nie idzie), którzy potrafili sporo namieszać. Bałkany raczej bez zmian, czyli wciąż stojące w cieniu.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution