Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Puchacz293 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.11.2012 15:16    #6281     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem ze skorką
Wiem ze była juz o tym mowa, ale nie moge znalezc tematu.

Sciaganałem skorke Steklox3 ale w profilu i wiadomosciach wszytko sie zlewa i nic nie widac.

Mógłby ktos pomoc, albo podrzucic linka z tamtym rozwiązaniem ?

88_sikor Partyzant

Gram Legią, rozpocząłem rundę wiosenna i cały czas gram na 3 frontach (Liga, PP i LE) i teraz uwaga. Zwrócćie uwagę jak wygląda mój terminarz... Da się coś z tym zrobić?

http://steam(...)eModal=1

sekta+++ Partyzant

14.11.2012 22:32    #6283     Sufler - Problemy techniczne - FM 13 Problem z grafika
Witam. Mam problem z grafiką w FM13. Kiedy włączam grę, już w głównym menu wszystko jest białe. Tak jak by brakowało plików czy cos w tym stylu. Nie ma kompletnie nic. Gram (chciałem grać, sic) na laptopie Lenovo z570. Procesor Intel i5, grafika intel hd 3000. Wgrałem najnowsze sterowniki do grafiki, nic to nie pomogło. Reinstalacja również nie. Ktoś ma jakis pomysł jak to ugryźć ?
PS. nie mogę zrobić nawet screena, bo robi mi zrzut pulpitu zamiast gry...

gilcio Partyzant

14.11.2012 22:19    #6284     Sufler - Porady do gry - Puste pole w centrum transferowym
Mogę prosić o pomoc. Po złożeniu dwóch ofert wypożyczenia mojego zawodnika wchodzę w centrum transferowe i mam puste pole. Nie mogę tych ofert przyjąć ani odrzucić i nie mogę kontynuować gry ponieważ mam komunikat "konieczna odpowiedź", podobny problem mam w polu podpowiedzi współpracowników też po wejściu jest puste pole. Mieliście taki przypadek?

Pgoroo Partyzant

To zmien Lechie na Lecha albo Legie. Gwarantuje ci ze tytułu miał nie będziesz. Problem polega na tym że wszyscy są od ciebe silniejsi wiec ty z nimi wygrywasz. Nie ma to sensu? Jasne że nie ma, ale taki właśnie w tym FMie jest silnik...
Két szót ismerek,
Mindig és Soha.
Fradista mindig,
Újpesti Soha!

Keysee Partyzant

Problem polega na tym, iż nie aktualizują się osiągnięcia np. strzeliłem bramkę, kupiłem zawodnika, strzelił ktoś hattricka lecz dalej na steamie mam to nieosiągnięte. Nie mam pojęcia z czego ten problem może wynikać. Przyznam się, iż pierwszy raz korzystam ze Steama. Konto mam zarejestrowane poprawie. Gra widnieje jako gra w która gram. Czas grania też "leci" lecz osiągnięcia nie. Ma ktoś jakiś pomysł?

DanielloIII Partyzant

Pisze do was z prośbą o pomoc. Mianowicie mam problemy ze swoimi środkowymi obrońcami (a nawet całą grę defensywną mojej drużyny). A rozchodzi się o to że grają w kratkę normalnie nie do poznania ! Liga europy znakomicie pewna gra obronna twardzi są nie ustępliwi są moi środkowi obrońcy a w lidze klops za klopsem całe szczęście że moi ofensywni gracze ciągną grę i wygrywam 3 do 2 , 4 do 3, ale porażki typu 3 do 4 czy 2 do 4 się zdarzają. Co to sprawia ze w lidzie na 15 meczów strzeliłem. 25 bramek a straciłem ich 18 tu i tu najwięcej . a w 8 meczach Ligi Europy bilans bramkowy 14 bramek wpakowałem a straciłem ich tylko 3. W poprzednich częściach Fm'a moja gra polegała na solidnej defensywie a tutaj nie dam rady rozgryźć tego co prawda mam miejsce premiujące gra w Eliminacjach do Ligi mistrzów zajmuję 2 miejsce Śląskiem w ekstraklasie. A właśnie wam to też sie zdarzyło że nasza Ekstraklasa ma 2 (mistrz i vice mistrz) miejsca w III rundzie eliminacji do LM 3 (3 i 4 i 5 zależy od pucharu Polski ) miejsca w Eliminacjach do LE. A to tylko dzięki mojemu Finałowi w LE (przegrany 3 do 1 CESKA Moskwa) i Lechowi Poznań co wyszedł z grupy LE. Ale wracając do obrońców Jakie im dać ustawienia i role mam jodłowca i bardzo dobrego Rumuna ( Siła skoczność odbiór gra głową krycie po 16 ale błyskotliwość na 4) mam ich przypisanych odpowiednio Tradycyjny obrońca obrona (Jodłowiec) Obrońca Zabezpieczenie (Rumun , nie pamiętam jego nazwiska) jako pomoc mam jednego pomocnika jako "odbiór piłki" i w zależności od meczu "pomocnik długodystansowiec " dziękuję z góry za pomoc, jak włączę FM'a 13 to podam zdjęcia tych zawodników

Dla jasności gram Śląskiem w Ekstraklasie mam sezon (połowa przerwa zimowa już jest) 2013/2014

Macias Partyzant

Ktoś wie, dlaczego mimo posiadanych rezerw w funduszu płatności nie mogę zaoferować piłkarzowi więcej niż... 1,500zł? Konkretnie chodzi mi o Suvorova, zimą wygasa mu kontrakt. Na poprzedniej rozgrywce nie miałem z tym problemu. Proszę o pomoc.

chinczol Młody aktywista

13.11.2012 23:31    #6289     Sufler - Porady do gry - Steam nie łączy się z siecią
Być może jakieś chwilowe problemy ze Steam'em. Mi również coś dzisiaj długo łączyło, ale wkońcu zaskoczyło. Zobacz jutro, jak będzie się przedstawiać sprawa, jeśli problem ponownie wystąpi, napisz do supportu Steama.

chinczol Młody aktywista

Zrób tak jak napisałem i wszelkie problemy tego typu Cie ominą :) Steam podczas gry w FM ciągle w trybie OFFLINE. Szczerze powiedziawszy, z takim problemem jak Twoj spotykam się pierwszy raz.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution