Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

tts0 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Panowie, panowie! Silnik meczowy to oczywiście BUBEL, ale za nic w świecie się nie zgodzę, że gra mocnymi drużynami jest ciężka! Gram w demo drużyną Chelsea, dobiegam do końca grudnia i przegrałem tylko 1 mecz! Fakt miałem kilka remisów, ale też niedużo. Póki co jestem na 2 miejscu w Premiership za Manchesterem City, który ma same zwycięstwa i 1 remis. W LM wyszedłem z grupy z 1 miejsca z 14 punktami, także nie widzę żadnego problemu z graniem mocnymi drużynami. Powiedziałbym nawet, że to sielanka jest. Szkoda tylko, że silnik meczowy jest tak fatalny:/
"Jeszcze kiedyś powiesimy ostatniego d***kratę na kiszkach ostatniego socjalisty! "

Fley79 Partyzant

Mam też taki problem ale nie wiem jak sobie poradzić i tak jest w każdych rozgrywkach pucharowych w etapach gdzie przegrywający odpada:(

nx9105 Partyzant

U mnie taki problem...
Gram na skinie FMC for FM i grając w lige polską (nie wiem czy to ma znaczenie) a dokładnie rozgrywki Pucharu Polski, po rozegranych spotkaniach, w wynikach meczy widać tylko nazwy drużyn które wygrały swój mecz, przegrani są na biało na białym tle a więc nie widoczni, dopiero po najechaniu kursorem widać że sygnalizuję że jest tam jaka kolwiek drużyna a nie puste pole. Po za tym strzelcy bramek są na żółto co też jest marnie widoczne na białym tle. Spotkał się ju ktos z takim zonkiem i jak tu sobie poradzic ze zmiana na lepsze?

nx9105 Partyzant

U mnie taki problem...
Gram na skinie FMC for FM i grając w lige polską (nie wiem czy to ma znaczenie) a dokładnie rozgrywki Pucharu Polski, po rozegranych spotkaniach, w wynikach meczy widać tylko nazwy drużyn które wygrały swój mecz, przegrani są na biało na białym tle a więc nie widoczni, dopiero po najechaniu kursorem widać że sygnalizuję że jest tam jaka kolwiek drużyna a nie puste pole. Po za tym strzelcy bramek są na żółto co też jest marnie widoczne na białym tle. Spotkał się ju ktos z takim zonkiem i jak tu sobie poradzic ze zmiana na lepsze?

Gogles777 Partyzant

[quote="Macias"]Z każdym kolejnym meczem utwierdzam się w przekonaniu, że ta gra, a w zasadzie silnik meczowy to JEDEN WIELKI BUBEL. Gdy są momenty, kiedy wydaje mi się, że wszystko działa jak trzeba i zaczynam się przekonywać co do tej gry, to momentalnie nadchodzą te złe momenty i tych drugich jest zdecydowanie więcej..[/quote]

To dokładnie opisuje moje odczucia.

Witam serdecznie. Założyłem konto na waszym serwisie aby podzielić się opinią o nowej wersji naszej gry. W FM gram od 2008 roku (FM 2009), kiedy to przeczytałem o tej grze w cdaction. Był to chyba dobry zakup ponieważ STEM pokazuje mi 243 godziny przegrane :)

Ominęła mnie tylko wersja 2011. Na tym forum jest pewnie dużo więcej doświadczonych i lepszych, cyfrowych managerów niż ja ;) Ale w każdej wersji radziłem sobie bardzo dobrze i nigdy nie miałem problemu z którym bym sobie poradzić nie umiał. Zrobienie z jakiego kolwiek polskiego klubu mistrza polski, nie zajmowało mi dużo.

Na początek w 2013 postanowiłem zagrać GKS Katowice (w poprzedniej wersji też tak zrobiłem, w pierwszym sezonie awans, w drugim solidna pozycja oraz puchar polski). Mam wrażenie, przemieszane z pewnością że co bym kolwiek nie robił i tak inni grają lepiej i ładniej. 10 meczów rozegranych. 6 porażek i 4 remisy. Ostatnie miejsce. Choć myśl taktyczna mam swoją od lat, to żadnych jej efektów nie widać. Oprócz posiadania piłki. I tak trafił mnie szlak. 6 porażek, 4 remisy, ostatnie miejsce i średnie posiadanie piłki 60 % !! serio.

Powiedziałem sobie: "Robię pewnie coś źle, może ten zespół jest obecnie za słaby na moje umiejętności... co ja mówię..."

Rozpocząłem zabawę na nowo z Rangers które jest w najniższej klasie rozgrywkowej w Szkocji (bankructwo). Mimo problemów finansowych. Posiadam mega silny skład jak na tą ligę (3.liga czyli 4 klasa rozgrywkowa w kraju). Skład mam taki, że bez problemu powinienem utrzymać się w najsilniejszej klasie rozgrywkowej. A otóż dzieją się cuda. Co prawda wygrywam każdy mecz 2-0 albo 3-0 , lecz to wszystko rodzi się w bólach. W wersji 2012 mecze z takimi drużynami, mając takich zawodników wygrywa się dwucyfrowym wynikiem. Nie ważne co trenuje, jak bym nie dopasował taktyki, mam wrażenie że mecze są generowany w bardzo nie określony, przypadkowy sposób.

Czy to w GKS czy w Rangers sytuacja wygląda dokładnie tak samo (mimo kilku lat świetlnych które dzieli te zespoły). Przy większym posiadaniu piłki, napastnicy stoją na równi z linią obrony. Nie mogę ustawić ofensywnych skrzydłowych bo wtedy oni stoją zaraz obok tych napastników w polu karnym ! Nikt nie za bardzo pokazuje się do piłki, więc jest ona rozgrywana na ok. 30 metrze od bramki. Podają ją miedzy sobą pomocnicy środkowi z bocznymi obrońcami którzy wbiegają skrajnie na skrzydła... i trwa to wszystko tak długo aż... no właśnie: 30% tych sytuacji to podanie do napastnika i kocioł w polu karnym po kyórym następuje strzał (tu w Rangers widać przewagę napastników... lecz mają oni może po 2-3 bramki po 15 meczach), 70% tych sytuacji to strzały pomocników środkowych. Którzy mają u mnie po 5-8 bramek.

Po 15 meczach i 12 godzinach w Rangers gram i wygrywam... lecz BARDZO, ale to BARDZO bez polotu. Po 1-0 ... 2-0 z amatorami... Posiadając zawodników o 4 klasy lepszych, niż cała liga razem wzięta.

Więc tak po 22 godzinach (podaje stem) mam troszkę dosyć... bo się po prostu nie chce. I wiem że wyjdzie łatka która to naprawi... lecz powiem szczerze... Żałuje że już odinstalowałem FM2012...

Lecz savy są... więc chyba do czasu patcha powalczę Górnikiem w 2016 roku o wyjście z grupy w lidzę mistrzów... i to o awans z pierwszego miejsca ;)

Pozdrawiam!

jakupalec Partyzant

Zrobiłem to, co zasugerowałeś i nadal to samo. Grafika to u mnie Intel HD Graphics 3000 i Nvidia GeForce GT 525M. Jakieś inne pomysły? NBA 2K13 chodzi bezproblemowo np.

Hetmanek95 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Witam
Mam problem z FM 13 gdyż ciągle mnie wywala do windowsa dzieje sie to przy tym jak klikne na "poznaj swoich współpracowników", a crash dump pojawil mi sie przy probie rozmowy o klubie finalnym jak w zalocznym zdjeciu:
http://oi50.tinypic.com/28cd1t0.jpg
Czym to moze byc spowodowane?
Mam sporo dodatkó typu facepaki kiitspacki, ale nawet gdy wyrzucilem na chwile wiekszosc dodatkow to problem nie zniknal...
Mówie wprost, ze nie mam oryginalnej gry, tylko Skidrow ISO.

Z góry dziekuje za pomoc!
Pozdr!

paulotus77 Partyzant

Witam mam problem, nie można pobrać : LigiCM Revolution Polska Liga Update 2013 v1.0 .
wyskakuje jakiś błąd 404 prosze o pomoc

chinczol Młody aktywista

Czyżby problem z kartą graficzną? "pojawiają się i migają dziwne różowe i inno-kolorowe kwadraty" - w ciemno trudno określić, ale być może są to artefakty, czyli błędy i zakłamania graficzne mówiące o problemie z kartą graficzną. Mam rozumieć że nowe sterowniki grafiki zostały zainstalowane po uprzednim CAŁKOWITYM usunięciu starych sterowników np programem Driver Cleaner? Jeśli nie używałeś tego lub podobnego programu do całkowitego usuwania plików sterowników to zainstaluj te sterowniki ponownie, najpierw czyszcząc wszystko.

jakupalec Partyzant

Witam!

Po okresie intensywnej nauki znów zainstalowałem FMa 12, wgrałem patch i uaktualnienie składów na wrzesień br. Gra jest oczywiście oryginalna, ale prawie nie mogę w nią grać. Od początku-przy meczu w trybie 3D gra 9 na 10 razy wyrzuca mnie na pulpit i wyskakuje crash dump, czasem wróci i jest niby normalnie, ale po jakimś czasie ten crash wyskoczy. Kiedy wyłączę zupełnie tryb 3D jest niby dobrze, ale podczas gry, już nawet nie tyle meczu pojawiają się i migają dziwne różowe i inno-kolorowe kwadraty. Nie mam pojęcia co z tym zrobić, ściągnąłem sterowniki karty i to też nie pomogło, gram na Steamie. Ram 4 gb i generalnie komputer bez problemu ciągnie grę. Błagam, pomóżcie!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.