Dokładnie, tak jak pisze kleyo. Po 1 edytor będzie niedozwolony, i kiedy ktoś z administracjii przy sprawdzaniu savea dojdzie do tego, że prawdopodobnie było mataczenie i użycie edytora wtedy ban z ligi -więc nie warto ryzykować. A po 2 nawet wtedy będzie to takiego gracza kosztować dużo czasu i gry- więc tymbardziej nie warto. Bo nawet ułatwiając sobie sprawe np. przez wybore klubu, to dalej musimy poświecić dużo czasu itd. Ja gram w managera ponad 10 lat, przechodząc przez wszystkie CM, FMy i wiem co mówie, nawet z tekstami, że łatwiej gra sie dobrymi klubami nie zgodze sie... trzeba spełniać wymogi kibiców i zarządu które są dużo dużo wyższe, ze swojego doświadczenia wiem, że łatwiej objąć GKS z I ligi PL, kupie wtedy jednego zawodnika który ma kreatywność i podania na 15 reszte żenada na ofensywnego pomocnika, darmowego napastnika ktory ma przynajmniej 14 szybkosci przeyspieszenia i wykanczania i nagle po 2 głupich i darmowych transferach klub gra o niebo lepiej, a walka o najlepszych ludzi i zawodników z całej bazy danych w takiej drużynie ze szczytu jak Barcelona czy AS Roma, oraz rywalizacja z klubami najlepszymi w grze też nie jest taka prosta i fajna. Więc ja kompletnie nie widze problemu, a z niektorymi rzeczami wręcz sie nie zgodze. Temat do dyskusjii ale tak jak mówie- pierw musimy wywalczyć miejsce na forum by można było działać, a dużo tego miejsca nie trzeba- tak jak pisałem wczesniej
Jeśli nie forum- chociaż to by było lepsze to w formie manifestów lub bloga, ale to raczej gorsza forma od forum no ale poczekamy
Jeśli nie forum- chociaż to by było lepsze to w formie manifestów lub bloga, ale to raczej gorsza forma od forum no ale poczekamy
Najnowsze posty