Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

cuba1986 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.11.2012 20:45    #6231     Sufler - Problemy techniczne - fm 2013 xml parsing error!
Witajcie,

Piszę w sprawie problemu, który skutecznie psuje mi ostatnio przyjemność z gry w fm 13 i nie pozwala się nacieszyć tą produkcją. Omawiany problem pojawił się zaraz po zainstalowaniu gry i nie miałem z nim styczności chociażby w przypadku fm 2012. Poniżej print screen:
http:(...)fj3sbwz/

Problem pojawia się najczęściej, gdy klikam zapisane notatki w interfejsie gry; wtedy zostaję wyrzucony do windowsa i po zamknięciu okna problemu mogę kontynuować grę. Problem pozwala na prowadzenie rozgrywki, jednak jest on uciążliwy i dlatego staram się odnaleźć przyczynę usterki. Zastosowałem puki co rozwiązania bez rezultatu:
1) zainstalowałem MSXML 4.0 Service Pack 2,
2) usunąłem folder C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Sports Interactive\Football Manager 2012\Settings,
3) zainstalowałem grę na nowo zachowując save z grą oraz zapisane taktyki.

Za bardzo nie wiem co jest przyczyną błędu, czy jest to mój save, czy pliki grafiki którymi się posługuję (zdjęcia piłkarzy i loga klubów).
Przeszukiwałem forum w celu odnalezienie rozwiania poszukując haseł: parsing error, not well-formed (invalid token)... jednak bez rezultatu. Jeżeli był już zakładany wątek do tego problemu proszę o przekierowanie i przepraszam za zamieszanie.

Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje za wszelkie porady.

piekarz83 Partyzant

Mam taki mały denerwujący problem a mianowicie po zainstalowaniu od nowa FM 2011 wszystkich serwis packow i wrzucenia starego savu nie mogę obejrzeć innych meczów moich zawodników grających np. w swoich kadrach , nie mogę kliknąć na wynik ( wcześniej był aktywny ,, mala raczka,,) zebu urzec kto strzelił i obejrzeć statystyki . Trosze o pomoc bo staje się to frustrujące.

Mar1992 Przodownik pracy

20.11.2012 18:08    #6233     Sufler - Porady do gry - Runtime error!
Mam ten sam problem. Testowo usunąłem Visual C++ i problem zniknął. Powtarzam: testowo. Gra działała dobrze, jednak antywirus się zbuntował, bo potrzebuje Visual C++. Ten problem jest dziwny, bo nikt nie potrafi go rozwiązać, nawet SI. :)

Eskel Partyzant

Na wstępie zacznę iż Football Managera 2013 ma oryginalnego. Po zakupie gry, i powrocie do domu zainstalowałem, wszystko elegancko. Odpalam, wybieram klub, zrobiłem pierwsze ruchy na rynku, rozegrałem pierwszy sparing - wewnętrzny i po jakimś czasie gdy kliknąłem "Kontynuuj" wyskoczył mi ten o to błąd i o dalszej grze mogłem pomarzyć, i od teraz mam tak cały czas. :/ W czym problem? proszę o pomoc! :)
http://img83(...)urog.png

pawlik010 Partyzant

mam podobny problem w Podbeskidziu mam końcówkę sezonu a nikt nie chce ze mną przedłużać kontraktów ze względu na niski budżet płac mimo że dałem na max.

Mlodzian1990 Partyzant

Witam!
Mam problem ze Steamem. Kupiłem kod na stronie (na stronie z grami, nie allegro). Zarejestrowałem się, pobrałem FM'a, gram online cały czas, dodałem sobie znajomych. I oni nie widzą mojego rankingu w FM (a ja również nie widzę swojego). Osiągnięcia ich widzę, a rankingu swojego nie mogę podejrzeć cały czas. Wchodzę w rankingi, klikam coś tam "total" i wyskakuje mi tylko dwóch moich znajomych ;/ Ma ktoś jakąś rade na to? Antywirus blokuje, czy może firewall? Czy może jakieś złe przekierowania portów w steamie, czy po prostu kupiona gra (jako kod) jest inna niż gra pudełkowa i ja nie mam możliwości podejrzenia swojego rankingu ?

PierreAndré Partyzant

19.11.2012 23:28    #6237     Sufler - Edytor - EDYTOR OD STEAMA (Problem)
Witam, mam pytanie odnośnie edytora od steama i mam nadzieję że pomożecie, mianowicie dokonałem małych zmian w edytorze zapisałem zmiany, a w grze dalej jest jak było? co zrobić aby zmiany dokonane w edytorze były widoczne w grze?

AlChemic_ Partyzant

Witam wszystkich bardzo serdecznie.

Moje pytanie jest dosyć banalne, ale nie umiem znaleźć na nie odpowiedzi, może przez błąd szukanej frazy, albo dekoncentracji? Nie wiem.

Mam problem związany z wgraniem zdjęcia różnym zawodnikom, jak wiemy wielu piłkarzy nie ma i może nie będzie mieć dodanych zdjęć. Chciałem wziąć się za to sam. Ekhm, moje zamiary spełzły na niczym.
Czy ktoś może mi wyjasnić jak rozbielić tło za zawodnikiem, oraz w jaki sposób dodać jakiemuś zawodnikowi zdjęcie?
Zauważyłem, że do tej pory, gotowe cut-out'y są zrobione zawodowo. Podobne zdjęcia piłkarzy wyszukane na necie często występują na jakimś tle. Niedość po wgraniu gotowych zdjęć, które zrobił ktoś inny, te są podpisywane numerem ID zawodnika. Za to plik config pewnie konfiguruje dopasowanie zdjęć do odpowiedniego numeru ID.
Jak można zrobić to samemu? nie wystarczy wcisnąć zdjęcia w odpowiednim formacie i podpisać imieniem i nazwiskiem piłkarza?

Drugą sprawą, jakby ktoś miał czas, to mógłby mi wyjaśnić, czemu znów do cholewki w Football Managerze nie ma kadry reprezentacji Niemiec i Japonii? Czy znów muszę korzystać z pliku fake wykonanego przez kogoś by uruchomić normalne powołania?
Jeśli tak, to kiedy będzie nowy plik fake do FM2013, oraz jeśli ma nie być, to czy stary fake działa do nowej wersji.
Pozdro ;)

johny1910 Partyzant

[quote="jedrus55"]Co robić jak ciągle mam problemy z utrzymaniem piłki w Classicu?[/quote]
Proponuję poczekać na łatkę.

szczepek Młody aktywista

19.11.2012 21:34    #6240     Sufler - Porady do gry - Obrona szaleje
u mnie jest tak:

Gram Vitesse z IBV z Islandii w LE, mam mocnych ludzi w obronie, a IBV klepie mnie jak Barcelona :O (żeby nie było, pokonałem ich i tak 3:3 i 4:1)takie wyprowadzenie ataku i w ogóle to coś nie wiarygodnego... a co ciekawe goście nawet niezbyt silni fizycznie (szaraki) ani technicznie, a spokojnie popitalają że moi za nimi nie nadążają ! Mimo nastawienia na pressing, wysuniętą obronę i ostre wejścia ( I like it ! :D ) moja obrona jest cofnięta (WTF !) i tak później rozklepują mi obronę i często po tym pada gol... także nie jesteś sam, też mam problem z obroną :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution