Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

cuba1986 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.11.2012 17:26    #6221     Sufler - Problemy techniczne - fm 2013 xml parsing error!
[quote="McMoney"]Chyba niedokładnie szukałeś.

[quote="Bolson"]1. Kliknij prawym przyciskiem myszy na skrócie do gry Football Manager 2011 i wybierz Właściwości.
2. W polu Element Docelowy dodaj: --reset_preferences ; Dla standardowej instalacji gry taka linia powinna wyglądać tak:
C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2011fm.exe" --reset_preferences
3. Kliknij OK i uruchom grę.

Po wyjściu z gry usuń wpis "--reset_preferences" z pola element docelowy! Jeśli tego nie zrobisz Twoje ustawienia będę usuwane przy każdym uruchomieniu gry.

Serio, było tysiąc miliardów tematów o tym, wyszukiwarka nie gryzie.[/quote][/quote]

Dziękuję za odpowiedz jednak rozwiązanie nie przyniosło należnego rezultatu:
http:(...)7nokxtz/

System nie pozwala mi dodać tego rozszerzenia --reset_preferences, podnosząc, iż jest to błędne. Chyba, że błąd leży po mojej stronie, ale starałem się postępować zgodnie z podaną instrukcją. Stworzyłem skrót do fm.exe (prędzej nie istniał - uruchamiałem grę przez steama) i prawym kliknąłem na właściwości, resztę widać na załączonym obrazku.
Czy na pewno rozwiązanie z fm11 będzie funkcjonować również w wersji 13? Grając w fm12 nie miałem tego problemu, a systemu od tamtego czasu nie zmieniałem. Zresztą dopiero co przed instalacją 13 usunąłem fm12.
Czy jest może jeszcze jakieś inne rozwiązanie?

Sheppard Partyzant

21.11.2012 16:08    #6222     Sufler - Edytor - Przeniesienie drużyny do wyższej ligi
Witam szanowne grono menedżerów.
Mój problem dotyczy czysto technicznej kwestii FM'a. Czy istnieje możliwość przeniesienia/stworzenia/cokolwiek drużyny rezerw, która gra na codzień w IV lidze polskiej do wyższej ligi (III)? Mój zespół grając w I lidze i nie posiadając de facto rezerw grających w niższej lidze, (tylko na zasadzie sparingów) jest przez to o krok do tyłu. No chyba że po awansie z automatu drużyna rezerw wchodzi do 'Młodej Ekstraklasy'?

Pozdrawiam!

Zielin Partyzant

21.11.2012 15:56    #6223     Sufler - Porady do gry - Corrupt game files
Przylaczam sie do problemu.

DanielloIII Partyzant

21.11.2012 14:19    #6224     Sufler - Porady do gry - Corrupt game files
Mam problem Kiedy klikam w Stema aby uruchomić grę wyskakuję komunikat : "Gra jest aktualnie niedostępna( Corrupt game files ) . Jak to naprawić?

gregryszka Partyzant

21.11.2012 13:25    #6225     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13.1.3 Nowy Patch
patch poprawil zdecydowanie gre obroncow,teraz sie gra naprawde lepiej::0robia wslizgi i zachowuja sie jak obroncy a nie baletnice....u mnie wyniki sa normalne nie ma zadnych 5-5 czy 8-6;)mam jeden problem tylko,mimio ze mam gre ustwaiona w 3d na kamere rezysreska to widok jest z podwyzszenia trybuny..WTF?a pozatym miód;)najlepszy FM
ps,gdzie moj button,ze kupilem oryginal przez cmrev...;)

kcielepa Partyzant

21.11.2012 11:31    #6226     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13.1.3 Nowy Patch
U Ciebie nie ma problemu z terminarzem na jakich uaktualnieniach grasz?

DaroRUT Partyzant

21.11.2012 11:09    #6227     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13.1.3 Nowy Patch
Gra zakupiona już dawno, zainstalowana i nadal nie da się normalnie grać. Jak co roku jaja, a w tym jeszcze większe. Przecież problem ze złym terminarzem jest błędem krytycznym dotyczącej rodzimej ligi przez co granie w Ekstraklasie jest pozbawione sensu. Z tego co wiem błąd ten był zgłoszony. Z resztą skoro jest dalej jazda figurowa na lodzie to trzeba poczekać kolejny miesiąc, może wówczas będzie można zacząć karierę.

Kanoer Partyzant

21.11.2012 09:56    #6228     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13.1.3 Nowy Patch
Ja natomiast spotkalem sie z problemem dotyczacym Polskiej Reprezentacji-zaczalem grac Widzewem, o dziwo powolano Brozia na towarzyski mecz z Irlandia. Patrze po meczu na statystyki, a tam chyba tylko 6 czy 7 graczy to byli real, reszta to "szaraki" z bardzo dobrymi statami. Wsrod tych real players byl Szczesny, Lewy, Obraniak, Blaszczykowski, Broz i ktos jeszcze nie pamietam dokladnie. Od razu sprawdzilem sobie druzyny mlodzikow naszej reprezentacji i tam wszyscy gracze to real players(jakis dziwny newgen z Atletic Bilbao sie nawet znalazl). Niestety nie pokaze zadnego screena gdyz nadpisalem na tym save inna gre, ale dogram do tego meczu towarzyskiego jeszcze raz, moze sytuacja sie powtorzy. Aha i mam jeszcze jedno pytanko do was: w wiadomosciach pojawia mi sie straszny syf, chcac to usunac wszedlem w subskrypcje ale boje sie tam pousuwac czesc tych znacznikow, bo moze sie okazac ze np nie beda pokazywaly mi sie newsy o zainteresowaniu moim graczem. Poradzcie mi jak powywalac wiekszosc tych pierdol tak, aby wiadomosci dotyczyly tylko mojego klubu, moich graczy,lig Polskich(gram na dodatku z II i III liga) jakies wazniejsze newsy z lig zagranicznych(ale i bez tego da sie zyc) i oczywiscie wiadomosci dotyczace rozgrywek miedzynarodowych.

laveta Partyzant

[quote="realma179"]Witam, mam pytanie. Gram Realem i gdy proszę asystenta o pomoc w wyborze składu to on prawie zawsze ustawia Ramosa na PO ,a Varane na ŚO. Czy da się jakoś zmienić żeby ustawił on mi Ramosa na ŚO ,a nie na PO tak jak gra on w rzeczywistości ? Bo ja bym na PO postawił na Arbeloe a on mi tam Ramosa wpycha. Chcę dodać że mam już środek sezonu i wszyscy zawodnicy są w dobrej formie i w podobnych moralach, więc ten czynnik odpada. Czy da się jakoś przekazać asystentowi tą uwagę ? Wiem że w FIFA MANAGER się dało, a jak jest w FM ?[/quote]

Nie da się. Ale co za problem samemu ustawić?

geforcPL Partyzant

20.11.2012 21:50    #6230     Sufler - Porady do gry - crash dump FM 13
no i urwa znowu, skad mam teraz wiedziec od czego te błędy ?? Jakbym wiedział ze z ta gra bedzie tyle problemow to bym jej nie kupował... w tamtym roku ściągnąłem i nigdy nie miałem Crasha... a teraz oryginał i takie jebitne rzeczy

http://img84(...)fgap.jpg

do 3 razy sztuka, mam dosc tego zepsutego ciulstwa, wiecej nie kupie oryginalnej gry z serii FM, tyle w temacie

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution