Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

tts0 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.11.2012 21:36    #6201     Inne - Piłka nożna - Liga Mistrzów
@lancos3-11

Za to ja polecam mecze BATE vs. Valencja; rewanż z LIlle; nadchodzący rewanż z Bayernem oraz 0:5 z rezerwami Barcelony z tamtego sezonu. Do tego wyczyny Dinamo Zagrzeb z tego i poprzedniego sezonu... i tak się możemy przerzucać przykładami, ale to jest dziecinada, bowiem nie chodzi tu o przykłady, ale samą istotę problemu, czyli wciskanie na siłę outsiderów do fazy grupowej.
"Jeszcze kiedyś powiesimy ostatniego d***kratę na kiszkach ostatniego socjalisty! "

cuba1986 Partyzant

22.11.2012 17:59    #6202     Sufler - Problemy techniczne - fm 2013 xml parsing error!
Ponownie dziękuję za odpowiedz.
Udało mi się wprowadzić podaną frazę '--reset_preferences' we wskazanym miejscu. Problem leżał w braku spacji w miejscu, w którym zwróciłeś uwagę. Po wprowadzeniu uruchomiłem grę, musiałem ponownie wprowadzić swoje ustawienia, następnie zapisałem ustawienia i uruchomiłem rozgrywkę- faktycznie rozwiązanie skutkowało i nie pojawiał się błąd. Krótko zagrałem, wyszedłem z gry, usunąłem frazę '--reset_preferences', włączyłem grę, ponownie wprowadziłem ustawienia, musiałem ponownie uruchomić grę aby zmienić katalog domyślny dla plików gry (grafiki itd.), włączyłem swoją rozgrywkę i niestety problem pojawił się ponownie. Kliknąłem notatki i pojawił się ekran błędu w windowsie.
Musiałbym zostawić frazę '--reset_preferences' i każdorazowo wprowadzać swoje ustawienia, co jest mocno demotywujące. Chyba że coś poknociłem. Sory że ponownie proszę o wyjaśnienia ale problem trochę mnie przerasta...

orginal98 Partyzant

22.11.2012 15:40    #6203     Inne - Piłka nożna - Liga Mistrzów
Chelsea zawiodła moje oczekiwania, myślałem że Juve i Chelse bez wiekszych problemów awansują dalej ale Szachatr napsół im troche krwi, szczególnie londynczykom. Według mnie najładniejsza piłke gra BVB i własnie Szachtar.

repus Młody aktywista

22.11.2012 15:34    #6204     Sufler - Porady do gry - Roberto Mancini
Witam , czy macie jakieś wskazówki dotyczące Roberto Manciniego ? Gram już z nim po raz enty i nadal nie mogę znaleźć skutecznych poleceń na jego taktykę ( miałem też problem z Maaskantem ale wreszcie wiem jak z nim grać ;p ) . Teraz gram finał LM i właśnie ten gość prowadzi zespół przeciwny a raczej przegrać nie chce ;p FM2012 ! ! !
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

repus Młody aktywista

22.11.2012 15:33    #6205     Sufler - Porady do gry - Roberto Mancini
Witam , czy macie jakieś wskazówki dotyczące Roberto Manciniego ? Gram już z nim po raz enty i nadal nie mogę znaleźć skutecznych poleceń na jego taktykę ( miałem też problem z Maaskantem ale wreszcie wiem jak z nim grać ;p ) . Teraz gram finał LM i właśnie ten gość prowadzi zespół przeciwny a raczej przegrać nie chce ;p FM2012 ! ! !
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

Mar1992 Przodownik pracy

[quote="Eskel"]Dziękuje bardzo za wszelką pomoc, jesteście naprawdę mili i pomocni. Naprawdę... Chamstwo! -.- Gdzie indziej szybka to szybka pomoc, a tu pustka od paru dni. Szczyt chamstwa! :/[/quote] Czyli jak się przewrócisz w Gdańsku i ktoś z Wrocławia Ci nie pomoże wstać, to cham? Nikt nie pomaga, bo pomóc nie umie. Tyle. Spróbuj coś z tego poradnika: http://www.fm-ba(...)ems.html

stefan1984 Młody aktywista

22.11.2012 07:49    #6207     Sufler - Porady do gry - Oddawanie piłki z autu rywalowi
Może zamiast kombinować z tym, jak daleko mają rzucać, pokombinuj z ustawieniem zawodników przy wrzutach z autu, aby w razie straty piłki nie zostawić rywalom otwartej drogi do bramki, i zwracając uwagę na to, który zawodnik zazwyczaj wrzuca piłkę z lewej, a który z prawej strony boiska. (Jeśli jeszcze nie rozwiązałeś problemu).

tafel92 Partyzant

Słuchajcie mam taki problem. Wgrywam dodatki do fm 13 (face, kits, background-stadiums, loga) i po wgraniu dodatków gra się zawiesza :/ Nie wiecie może dlaczego?

konradstw Partyzant

Hmm również obecnie cisnę w 13, 2 sezon Lechem i o dziwo nie mogę zdominować ligi.
Od bodajże 2009 nie miałem z tym problemu, zawsze czy to w 1 czy 2gim sezonie zaczynała się moja supremacja w lidze.
Czy również zauważyliście wzrost poziomu trudności w 13, czy tylko ja i kolega wyżej mamy taki problem...?
Przeważnie wygrywać udawało mi się taktyką "własnej roboty", owszem zdarzał się wpadki, ale po zmianie taktyki na którąś z polecanych na fm-base, dominowałem w lidze.
Co więcej, teraz w ogóle nie mogę w niej wygrywać i zajmuję miejsca 3-5 co jest wręcz nieprawdopodobne. Zawodników mam oczywiście praktycznie najlepszych w lidze.

syrop85 Partyzant

wiec tak... pisze z tel wiec sry za bledy.

ja kupilem wersje pudelkowa, po wlozeniu plytki zainstalowalo mi steama bodajze i zaczolem instalowac gre. jako ze byla juz latka13.2 to po zainstalowaniu od razu mi ja pobralo. oczywiscie bylem podlaczony pod neta. jak juz wszystko bylo gotowe to przeszedlem w steame w offline i odpalilem gre. wszystko latalo cacy ( oprucz silnika meczowego ktory juz z reszta z 13.3 pieknie poprawili). sprawdzalem czy gra pujdzie przy calkowicie odlaczonym necie i smiga jak ta lala. wczoraj tylko steama odpalilem w online i od razu pobralo latke13.3. wiec ja.osobiscie nie mialem zadnych problemow z crushami i innymi.cudami. zaznaczam ze naraziezadnych facepakow ani innych "udziwnien" nie sciagalem.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution