Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Patryk96 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Sorry że tutaj, ale nie wiem gdzie zapytać o ten problem. A więc tak, jak chcę załadować ostatnią rozgrywkę to ładuje się troche i wyskakuje mi Runtime Error i jest napisane takie coś ,,this application has requested the runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more information''. O co w tym chodzi
? Pomóżcie

Patryk96 Partyzant

Sorry że tutaj, ale nie wiem gdzie zapytać o ten problem. A więc tak, jak chcę załadować ostatnią rozgrywkę to ładuje się troche i wyskakuje mi Runtime Error i jest napisane takie coś ,,this application has requested the runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more information''. O co w tym chodzi
? Pomóżcie

Patryk96 Partyzant

? Pomóżcie

PsychosocialPL Partyzant

24.11.2012 15:00    #6184     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13.1.3 Nowy Patch
[quote="kubekz"]Wiecie jak rozwiązać problem gdzie po włączeniu gry wyskakuje mi komunikat Steama: Gra jest aktualnie niedostępna (Corrupted game files)? Do wczoraj wszystko działało poprawnie.[/quote]

Kliknij Ctrl + Alt + Delete i Menedżera zadań => procesy => fm.exe i zakończ. Odpal grę od nowa i powinna działać.

xxxBrowarekxxx Partyzant

witam. mam taki problem - gdy nadchodzi rozgrywanie meczów np. LM w fazie grupowej i jest symulacja spotkań to strasznie tnie mi się myszka oraz jak mam muzykę włączoną to ją też przerywa. Również jak wybieram skład niemal co mecz przez jakieś 20 sekund zacina się myszka,a potem to przechodzi.
W tle nie mam nic włączone, na komputerze nie ma żadnych "robaków". Podobny problem miałem w FM12.
Komputer spełnia wymagania FM`a na pewno, chodzą mi płynnie takie gry jak battlefield 3, assasin creed 3 itd.
Nie wiem co to może być, proszę o pomoc.

kubekz Partyzant

24.11.2012 14:35    #6186     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13.1.3 Nowy Patch
Wiecie jak rozwiązać problem gdzie po włączeniu gry wyskakuje mi komunikat Steama: Gra jest aktualnie niedostępna (Corrupted game files)? Do wczoraj wszystko działało poprawnie.

kondziolek4 Partyzant

24.11.2012 14:10    #6187     Sufler - Dodatki do gry - problem z patchami
Po instalacji FM przez steam dokonał on aktualizacji (0k 1,8 GB). Ale po uruchomieniu gry, gdy wybieram bazę danych, mam wersję 13.0.0. Zaznaczam, że w steam mam zaznaczone aktualizacje automatyczne.
Z góry dzięki.

kondziolek4 Partyzant

Po instalacji FM przez steam dokonał on aktualizacji (0k 1,8 GB). Ale po uruchomieniu gry, gdy wybieram bazę danych, mam wersję 13.0.0. Zaznaczam, że w steam mam zaznaczone aktualizacje automatyczne.
Z góry dzięki.

German Partyzant

24.11.2012 12:17    #6189     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13.1.3 Nowy Patch
Siemka, mam pewien problem. Jak załączam steama to nie wyświetla mi żadnych nowych informacji o patchu i nic mi się automatycznie nie ściąga, nie wiecie może dlaczego?

Borzecky Partyzant

24.11.2012 11:59    #6190     Sufler - Porady do gry - Gra jest aktualnie niedostępna.
Witam. Mam poważny problem ze swoim FM-em 2013. Kupiłem go niemal od razu po premierze, zainstalowane zostały już wszystkie dostępne patche. Wczoraj k. godziny 19:00 zapisałem grę [prowadzę Mallorkę] i zamknąłem FM-a. Przed snem chciałem rozegrać jeszcze jeden mecz, tyle że od północy nie mam możliwości otworzenia gry... Wyskakuje mi Application Error i komunikat:

'A serious error was encountered and the application will close. An error file has been generated in:
C:/.../Football Manager 2013/crash dumps/ v0.0.0.0 (2012.11.24 11.52.00).dmp'

Steam wyrzuca mi ponadto komunikat, że
'Gra jest aktualnie niedostępna (Application running)'.

Krew mnie zalewa na nową wersję tej gry... Panowie z SI w tym roku zrobili fuszerę i oddali do dyspozycji graczy niedopracowaną kaszanę. Aż zaczynam powoli żałować tych 120 złotych, które wydałem.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution