Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Fernando Hierro Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
I u mnie też dziwne wyniki. Śląskiem na wyjeździe potrafię pojechać Legię 3:1, by w następnej kolejce dostać od Górnika u siebie 0:5...

[quote="szfedo"]J Druga sprawa to obrona, nie umiem sobie poradzić z prostopadłymi podaniami. Cofnę, wysunę, zagram strefą, 1 na 1 i tak każde podanie przechodzi obrońcę nawet jeśli stoi koło piłki. Nie rozumiem tego, może ktoś dałby mi jakieś rady na ten temat? Z czasem wydaje mi się, że już jest okej, obrona ustabilizowana, ale przychodzi taki okres, że chce się to rzucić w cholerę.[/quote]

Też mam ogromny problem z prostopadłymi podaniami. Próbowałem już różnych kombinacji, a i tak większość bramek tracę właśnie w ten sposób. Nieco poprawiło się, gdy zacząłem grać starym klasycznym stoperem, który najbardziej cofnięty czyści takie piłki, ale taki system gry niezbyt mi się podoba.

gwd Partyzant

25.11.2012 00:10    #6172     Sufler - Porady do gry - Bramki samobójcze
Mam problem z bramkami samobójczymi. Straciłem takie 3 w zaledwie 7 meczach ekstraklasy, do tego jedna stracona w LE. Bardzo dużo jak na tak małą ilość meczów. Można temu jakoś zapobiec czy to jakiś błąd, który zostanie naprawiony przy następnym patchu?

Gallacher Partyzant

24.11.2012 23:01    #6173     Sufler - Porady do gry - crash dump FM 13
Ja mam ten sam problem tyle że gram w FM 2011 na systemie XP SP2 i także wyskakują mi crash dumps i usuwanie tego folderu pomogło ale na trochę bo notorycznie u mnie się to pojawia
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

Elder Partyzant

Przymierzam się do zakupu nowego dziecka SI i stąd moje pytanie kupić teraz czy poczekać na załatanie gry? Czytałem różne tematy o problemach i bugach i nie mogę się zdecydować kupić czy nie? Jaka jest wasza opinia? są jakieś poważniejsze błędy uprzykrzające grę??

Frangles Partyzant

24.11.2012 21:14    #6175     Sufler - Porady do gry - crash dump FM 13
Miałem taki sam problem, przy próbie stworzenia nowego menadżera przez sieć wywalało mi crash'a. Pomogło mi to, dla posiadaczy Win 7:

Komputer - > Organizuj - > Opcje folderów -> Widok -> Pokaż ukryte pliki

Następnie wciskamy kombinacje klawiszy Win + r (lub uruchom jak macie w menu Start) wpisujemy %appdata%, znajdujemy SportsInteractive i usuwamy katalog z fm 13. Jak wspomniałem mi pomogło i smiga.

wania21 Partyzant

Mam problem z odpaleniem gry FM13. Podczas próby włączenia fma wyświetla mi sie "...crash drumps\ v.0.0.0.0 (2012.11.24.30.32.42).dmp"
jezali ktos ma pomysł co z tym zrobic prosze o pomoc.
z gory dzieki:)

meteo100 Partyzant

24.11.2012 18:34    #6177     Sufler - Edytor - Nagroda
Witam, chciałbym stworzyć w edytorze nagrodę Golden Boy oraz Golden Foot, bo takich niestety gra nie posiada. O ile z Golden Boy sprawa jest prostsza bo wystarczy wpisać max wiek na 21 i ustawić średnią meczową, jako główną zasadę przyznawania nagrody, o tyle w Golden Foot mam problem, bo tam ta średnia nie jest najważniejsza, liczy się bardziej całokształt kariery. Jak myślicie co mogę wybrać.
PS: Co oznacza błyskotliwość w tych nagrodach

digelek Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
24.11.2012 18:14    #6178     Sufler - Porady do gry - Wczytywanie save
Czesc mam taki problem sejw sie wczytuje tylko do 1/8 i stoji w miejscu i nic ... nie ruszy za cholere co to moze byc juz 2 raz takie cos mi sie zdarzylo

Patryk96 Partyzant

24.11.2012 16:51    #6179     Sufler - Problemy techniczne - Problem
A więc tak, jak chcę załadować ostatnią rozgrywkę to ładuje się troche i wyskakuje mi Runtime Error i jest napisane takie coś ,,this application has requested the runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more information''. O co w tym chodzi?
Pomóżcie

zelencik Partyzant

wpisz w google tłumacz i zobacz co ci wyjdzie i poznasz problem ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution