Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kowalsyk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
No to od początku. Na steamie wziąłem instaluj, gra się ściągnęła, zaczekałem jeszcze ze 2-3, bo może coś się musiało zaktualizować. Potem biorę "graj" i włącza się okienko z finalizacją instalacji. Po dosłownie 20-30 sekundach wyskakuje okienko o kodzie błędu takim jak w temacie i nic nie mogę zrobić. Dodam, że mam tą wersję tylko offline z allegro. O co chodzi i czy da się to jakoś naprawić? Wszystkie pliki w steamapps od fma są, więc nie bardzo wiem czemu tak jest.

kukiz87 Partyzant

26.11.2012 19:29    #6152     Football Manager - Ogólna dyskusja - Jak w to grać?
to widze ze ne jestem sam a na wareziku na ktorym bywam pisałem o tym samym to kazdy mnie wysmiewał i gadali ze widzewami podbeskidziami i wisłami do ligi mistrzów i lige wygrywali bez problemu

kaka222 Partyzant

26.11.2012 18:37    #6153     Football Manager - Ogólna dyskusja - Totalnie nowy
Nie polecam odwoływać sparingów, bo będą problemy z kondycja u zawodników potem. Najlepiej w ustawieniach zespołu, nakazać, aby to asystent kierował drużyną podczas sparingów.

Driverpop Partyzant

26.11.2012 14:36    #6154     Football Manager - Ogólna dyskusja - Macbook pro a FM 12
mam pytanie mam macapro od tego roku i czy musze miec specjalna wersje managera na maca czy po prostu jak kupie na pc to mi sie zainstaluje bez problemu na macu???

kukiz87 Partyzant

26.11.2012 11:55    #6155     Football Manager - Ogólna dyskusja - Jak w to grać?
Witam moja frustracja siega juz zenitu bo wydałem za cos 110 zł czego na dobra sprawe nie da sie uzywac!!

mam gre tydzien i gram 7 kariere poprostu w ta gre nie da sie meczu wygrac?
czuje sie jakby była jakas blokada dosłownie z kim nie gram to mnie leje

grałem w poprzednie fmy i nawet w 12 byłem w stanie w drugim lub trzecm sezonie wisła dojsc do cwiartki Lm lub polfinału Le bez problemu a tutaj poprostu sie nie da grac nawet przed chwila legia przegrałem u sebie z Levada talin ktora nawet zaawodnika w baze nie ma 0-3
i tak jest non stop probowałem juz przeróznych taktyk swoich i nie swoich typu blaugrana kamikadze itp i nic grałem z 2 razy wisła 2 razy lechem slaskiem i legia teraz i raz jeden jedyny udało mi sie sezon do konca ugrac!! lechem zajmujac 8 miejsce , gdyby mnie wczesniej nie zwalniali spuscił bym kazdy wyzej wymieniony klub z ligi mam o wiele lepszych graczy w skladzie niz przeciwnik a wygrac sie nie da co moge robic zle ????

rozmowy motywacyjne prowadze sam zwykle na asertywny przed meczem nie mam zielonych w trakcie jak agresywne powiem jak dostaja to sa zieloni i nic

w poprzednie fm miałem wszystko gdzies jakies rozmowy itp olewałem to i grało sie na luzie tutaj sie nie da nawet

zaczynajac sezon jak teraz legia i przegrac z piastem u siebie 1-5 na wyjezdzie z podbeskidziem 3-0 az sie odechciewa w to grac!! raz na jakis czas jak by wrociło wszystko do normalnosci i jestem nawet w stanie wyjazd wygrac z czołowka ligi w danym momencie by potem 2 mecze u siebie z dnem ligi wysoko przegrac

pomozcie mi jakies rady albo cos bo chciałbym pograc , uwielbiam ta gre a nie da sie poprostu se nie da

Omen1908 Partyzant

26.11.2012 10:54    #6156     Sufler - Porady do gry - Słupki,poprzeczki non stop
Witam otóż mam taki problem gram klubem Zawisza Bydgoszcz w ataku Rhys Murphy oraz Turek Tosunoglu , non stop w meczach bombardują mi słupki i poprzeczki po kilka razy w meczu !!! Przez co ciągle remisuje albo przegrywam . Nie wiem czy to wina najnowszego patcha czy jak ? Mieliście podobnie ?

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

Myślę, że to pomoże, albowiem podejrzewam, iż chodzi o podobny problem jak u mnie wcześniej. Jeśli chcesz kontrolować drużynę rezerw lub młodzików, to najpierw musisz zwolnić np. menadżera u-19, tak jak u Ciebie na podanym screen-ie, by mieć odblokowaną możliwość wybrania konkretnej osoby, aby prowadziła dany zespół.

Jashita Partyzant

Jak można odznaczyc zawodnika żeby nie grał już w rezerwach? Mam z tym problem bo chce zeby dany zawodnik zagrał w pucharach a mecz rezerw wpadł dzień przed.

johny1910 Partyzant

26.11.2012 02:47    #6159     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13.1.3 Nowy Patch
[quote="Makaveli13"]Witam, około tydzień temu zakupiłem Football Managera 2013. Wszystko ładnie poinstalowane, zaaktualizowane, więc zacząłem grać. Na początku wszystko było okej mimo kilku bugów ... ściągnąłem sobie facepacki, logopacki, i takie inne pierdółki. Ukazał się patch 13.1.3. Wczytałem nową grę i nie mogę normalnie pograć ! Gra cały czas mi się zawiesza i "brak odpowiedzi " ! Szalg mnie trafia, bo a) mam wielką ochotę pograć i b ) 119 zł piechotą nie chodzi ! Macie takie problemy ? To wina gry, czy kompa ? ( mój w pełni spełnia wymagania Assasina III więc co dopiero powinno dziwgać FM-a ). Co się do cholery dzieje ?!

Proszę o pomoc i pozdrawiam . :)[/quote]

Proponuję odznaczyć w opcjach buforowanie skórki i zaznaczyć odświeżanie skórki po każdym zatwierdzeniu. Miałem podobnie i to pomogło. Dziwne tylko, że we wcześniejszych wersjach po prostu nie było dodatków typu logopacki jeśli nie postąpiło się wedle instrukcji, a teraz gra wiesza się i to zawsze :O Pozdrawiam i mam nadzieję, że pomogłem

zakiii Partyzant

26.11.2012 00:25    #6160     Sufler - Porady do gry - Krótkie podania bramkarza
Tak tak, oczywiście. Zapomniałem o tym wspomnieć, tak jak pisałem wcześniej w poprzednich wersjach tego problemu nie było, w tej dopiero coś takiego mnie spotkało.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution